Parul cret-ondulat e foarte misto, esti tu prea fraiera ca nu stii ce avantaje poti avea cu el. Daca stii sa-l aranjezi iti da cu totul alt aspect. Nu poti sa scapi de el, face parte din naturalul tau, e parte din tine.
Parul cret este naspa,ai dreptate,nu te lua dupa aia care spun ca e super,ei spun asta ca nu au si habar nu au cum ar fi.
Este greu de toate,de spalat,de ingrijit etc.
Bine daca e doara asa ondulat e ok,dar daca e cret pfff,naspa de tot.
Cum poti scapa? Nu ai cum,doara sa te tunzi zero si sa pui peruca, asa fac negresele, pentru ca parul ala cret ca o lana e de jale
Bine nu stiu de tine ce par ai dar daca e cret, fura rata din cotet, o maninca cu tot cu pene
De ce is fetele cu parul cret neatractive? Pai tocmai din cauza lanii aleaia din cap.
Dar ce te faceai de erau negresa .
Eu sincer m-as fi tuns f scurt, tii parul ala cret pana in cativa cm.
PARUL CRET ESTE SUPERB! Stiu ca e greu sa te iubesti pentru ca social media iti baga pe gat standardele de frumusete băşite dar trebuie aa accepti ca asa esti tu.Ai grija de parul tau, cauta niste serumuri, creme, masti, nourish it, asta sigur o sa ajute putin.
Also fetele cu parul ondulat/cret sunt superbe.
Zau? Eu intrebam de ce nu avem toti parul ondulat/cret.
Acum e doar moda parului drept. Se va schimba si asta.
Ei da. Depinde de suflet, că degeaba are tâțe mari, vrabie mare dacă nu e sufletistă, nu-i pasă de ceilalți. Ești frumoasă în felul tău de a fi.