| Sara2 a întrebat:

Sunteți pro sau contra vaccin? Argumentați. Ms

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
57 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Esti contra vaccin in general sau doar contra covid?

| relian a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Esti pe linga subiect nepoate laughing am vorbit de medici in general.Si oftalmolog deai fi te bagi in fata, te duci voluntar la cat rahat se vehiculeaza ca is nevoie de doctori, ca nu mai fac aia fata la cati mor pe capete.Cred ca esti indoctrinat fara prea mult efort, asa ca stai usor in banca ta

| relian a răspuns (pentru RAY):

Nu port masca nici prin magazine,o port asa pusa mai mult pe gura sa nu zica aia ceva,nu iau nici o vitamina,nu pastrez nici o distanta,ma spal normal pe maini asa cum o faceam mereu,is sanatos tun laughing ma bag in multime,unu linga altul,aici la mall e plin de lume,se manainca la mese,nu pastreaza nimeni distanta,nu am vazut nici unu sa moara,nici pe marginea drumului nici macar sa aud la cunoscuti.

Bine la tv e jale nu mai fac aia fata de cati morti sunt laughing spitale pline,am pe cineva asistenta medical a trimis-o acasa,aia zice e jale is balamuc bolnavi.
Eu intreb pai ce cauti tu acasa cand spitalu geme de oameni bolnavi? Pai zice aia is intr-o sectie anume pusi, aha zic deci nu-s spitalele pline, e bun.
Zic i-ai vazut tu pe aia acolo in sectia aia? A ca nu ca au venit si neau trimis acasa laughing aia da.
Deci dupa cum se observa si la angajati li se spun povesti, nu au voie sa vada nimic, iar aia in acele sectii stau la povesti, acolo e gol nu-i nimeni laughing

| relian a răspuns (pentru PainTech):

Pe timp de pandemie asa cum spun ei car fi medicii ar trebui sa isi mute locuita la spital laughing pai tu nu citiesti nu vezi la tv ce se spune,e jale moti pe capete,nu mai e loc nicaeri, nu vezi in santuri is morti peste tot, te impiedici de morti pe strada, e pandemie, pe ce lume esti? laughing

| goguPatent a răspuns (pentru relian):

In anul 2021 vad ca inca mai exista tembeli. Iti garantez eu ca nu sunt sectiile de ati goale. De 3 zile am un vecin cu tuburi in gat. Foarte posibil sa fi luat virusul de la un tâmpit care crede ca nu e cazul sa poarte masca.

| relian a răspuns (pentru goguPatent):

Probabil lo fi luat de la tine, mai stii laughing E bun ca are tuburi in gat ca doara no avea altundeva.
Exista sinca cati, cu cat polpulatia creste cu atat nr alora ce spui tu e si mai mare, nu-i de mirare ca ne ducem de rapa.
Dar stai linistit ca primii care vor dispare is astia dealde tine, asa ca nu imi fac probleme laughing

| RAY a răspuns (pentru relian):

Vaccineazate macar

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru relian):

Vad ca suferi grav. Oftalmolog de-ai fi te duci sa... ce? Se stie ca oftalmologii sunt super-calificati sa trateze pacientii de la TI!

| goguPatent a răspuns (pentru relian):

Ca sa rezum ce ai scris tu...
Un om se zbate intre viata si moarte si tu pui niste zambilici ca ti se pare amuzanta situatia. Mizerie de om ce sa mai...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

E prea complicat sa ii explici unui asemenea specimen ca medicii au si ei specialitati, ca doar anumite zone don spitale sunt potrivite si pregatite sa trateze cazuri de infectii contagioase samd. El daca nu vedem un mort langa el il apuca rasul si se crede inteligentul planetei ca a dejucat planul oculetei mondiale. El Costel de la Baicoi a invins oculta.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Eh, ce sa ii faci, ii explicam noi lui chestii. Pai abia ce mi-am cumparat telefon 5G ca sa pot accesa direct cipul! El comunica prin porumbei calatori ca sa fie protejat de NOM (NWO, pentru anglofoni).

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru raMLesS):

La toate sunt contra.Cum se face ca raceam imediat dupa ce faceam vacint antigripal?

| raMLesS a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Tu cand spui aberatiile astea, nu te uiti la statistici, cati mor si cati nu mor din cauza vaccinului.
Tu stii macar ce contine un vaccin? Ce crezi ca contine? Vitaminte, minerale? Contine virusul, doar ca e "dezactivat", cand raceai, corpul tau intra in procesul de aparare(care dureaza cateva zile), de aici si simptomele, data viitoare cand te intalnesti cu virusul in sine, esti imun.
DA, mor si de la vaccin, dar astea sunt cazuri extrem de rare. 0, 001% au o reactie alergica, dar daca sunt tratati, se recupereaza 100%.
Argumentele tale provin din lipsa de informare, n-ai studiat deloc treaba, nu stii cum functioneaza un vaccin, dar te apuci sa vorbesti... Cel mai probabil ai citit un comentariu anti-vaccin care ti s-a parut tie ca e adevarat, si acum crezi ca e bine sa fii anti-vaccin laughing
Specific Romanilor, merg la vot, la protest, dar habar n-au cu cine voteaza si pe cine protesteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia uite ma unde lucra Ionut a nostru
E la firma aia de face vaccine pentru orice
Dai comanda la ei si aduc ei ce trebuie le face Ionut la strung ies parfum da dureaza intre 4 si 8 ani
Bravo ionute esti la subiect aici noroc ca ne ai luminat
Trebuie bacu la atelierul asta de vaccine sau te pune necalificat?
Ma reprofilez si eu daca e
Am zis ca lucrezi acolo ca ai informatia la tine sigur nu spui din auzite doar esti baiat serios nu

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu merg la vot, nici la proteste.Asa ca parerea ta este irelevanta pentru mine.Nu sunt curios de tine.

| raMLesS a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

N-am spus ca mergi la vot sau la protest, si e foarte rau ca nu mergi la vot, se vede ca nu intelegi ce citesti.
Daca esti contra la ceea ce iti da omul, esti contra si pentru produsele alimentare din magazine, si bauturilor alcoolice/sucurilor de orice fel, etc... Sa inteleg ca iti cresti singur animale?
Deci esti si impotriva folosirii pastei de dinti, ca na, nu e natural laughing numai chimicale si substante amestecate laughing
Esti o pierdere de timp.

| Eireann a răspuns (pentru relian):

Din intamplare multe consultatii, programari si interventii non-urgente au fost contranandate sau se fac la telefon acum. Oamenii care mor de covid au nevoie de personal specializat, nu de medici de diabet si boli metabolice. Si pacientii cu diabet si boli metabolice sunt grup de risc deci trebuie pe cat posibil sa fie departe de pacientii cu covid. Deci acum am timp sa citesc ce debiteaza oamenii pe TPU.

| goguPatent a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Si daca nu mergi la vot ti se pare ca ai dreptul sa comentezi?

| IonutSiAtat92 a răspuns (pentru goguPatent):

Da,de asta sunt om liber, sa fac ce vreau eu, nu ce vor altii.Asa ca de ce te-as asculta pe tine? laughing Stai calm dude, ca nu ascult de nimeni pe lumea asta.Nu ascult de parintii mei si vrei sa te ascult pe tine.De asta mi s-a dat viata? Sa fiu ghidat de catre altii? Nu frate, fac ce vreau atata timp cat nu deranjez pe nimeni.Hai salut omule care le stii pe toate.

| Emma30555 a răspuns:

Sunt pro vaccin, îmi doresc sa ajungem sa trăim ca înainte, fără masca fără teama sa ma duc la părinții mei. Cunosc atâția oameni care au făcut covid, unii forme ușoare, unii forme mai grave

| Katona_Claudiu_1999 a răspuns:

Nu sunt de acord nu știu cât e de sigur

| Claudiu_Dinu_1994 a răspuns:

Nu pentru că acel vaccin va conține un al doile virus mult mai mortal se va muri din cauza virusului 25:/: din populația planetei.

| Claudiu_Dinu_1994 a răspuns:

Contra

| goguPatent a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

"Nu frate, fac ce vreau atata timp cat nu deranjez pe nimeni"

Si zici ca atitudinea ta de rahat versus vaccin nu deranjeaza pe nimeni?
Ai idee macar unde se opreste libertatea aia citez "sunt om liber, sa fac ce vreau eu, nu ce vor altii"?

Se opreste atunci cand deranjezi pe altii, si facand ce vrei tu cu o boala infectioasa deranjezi pe multi, pa chiar iti poti omori pe unii. Dar astea sunt detalii greu de gandit. E mai simplu sa mancam putina specialitatea turceasca e net in care ne dam mari dinozauri.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Claudiu_Dinu_1994):

Sa ne spui si noua baza stiintifica si lucrarea de cercetare pe care ai facut o pentru a trage aceste concluzii si de asemenea studiile care te califica sa faci afirmatia de mai sus.

| Celcestietot a răspuns (pentru Salontanul):

Esti frustrat de la sarmalele de Noul An de te iei de mine, mosule.

| T0T a răspuns:

Eu sunt pro vaccinuri importante și suficient de mult studiate, aprobate de toate instituțiile medicale și aplicate pe o perioadă îndelungată de timp.

Întrebări similare