Da asa e, e prea mult, dar tind sa cred ca si eu, si tu, si majoritatea dintre noi cei tineri si nu numai, stam foarte, foarte mult online.Altfel, nu am fi aici, si nu la ora aceasta in mod special.
Si cred ca si noi la randul nostru ne bucuram sau ne bucuram de desene animate sau jocuri pe pc / tableta sau alte lucruri online.
Nu putem cere de la ei ceva ce nu vad la noi, iar noi si mai ales familia lor suntem exemple pentru ei, ei invata de la noi si binele si raul si observa activitatea noastra zilnica si felul in care ne comportam. Si faptul ca se bucura de ceva banal sau ca stau in lumea virtuala in jocuri ori pe site-uri este datorita lipsei de ocupatie, atentie, activitate sociala si familiala si iarasi tine si de disciplina...
Unele jocuri sunt misto si frumos de jucat. Dar cu o limita - o limita suficient de mare astfel incat sa nu-ti fie deranjata sanatatea, viata sociala si facultatea. Dar da, e cringe rau cand vezi bebi care joaca non-stop Roblox si Neincraft.
Tu cati ani ai 10 sau 11?
Daca ii invidiezi pe astia de 14-15 ani in asa hal.
De ce nu-ti cumperi si tu o tableta sa te joci ca ei, sa te bucuri in acelasi fel, fiindca frustrarea asta care te domina acum, ar putea sa dispara si sa fii si tu un copil fericit.
Da man si am scris asta dupa ce iesisem de pe un joc, ma jucasem vreo 5h deja dar... numai copii prosti, bai da toti mereu se tin mai buni si fac echipa contra mea care eu joc solo in general... toti ofticati si rautaciosi injura si etc etc, dar in final tot eu castig aratandule ca nu ma dau batut fiind oricum mai pro decat ei
Am 24 si am atat tableta cat si pc, laptop, ps4 etc
Dar din pacate tu nu ai intales unde bat,
Eu fiind mai mare decat majoritatea pruncilor din ziua de azi pe unele jocuri care le mai joc uneori, pur si simplu m-am saturat sa-i tot vad pe toti mucosii cum injura pe jocuri si se cred tari in taste pe niste pixeli cand in real le-as putea fi vorba ai parinte.
Generatie asta "tableta" asa am denumito facand referire ca ca majoritatea s-au nascut cu tableta in mana, la figurat vorbind, copii astia nu mai stiu sa se respecte atat reciproc apai persoanele invarsta nici atat, sau te fac in fel si chip, sufera daca cumva esti mai bun decat ei, si incepe sa te jigneasca fara sa te cunoasca sau macar stie ce varsta ai, este greu de conceput...
Ufff... nu copilasii astia sunt de vina, ci parintii lor care nu stiu sa-i educe si nici sa-i supravegheze!
In ce priveste jignitul pe forum, eu as introduce o rubrica in care sa-ti afisezi varsta obligatoriu, ca sa nu mai fii jignit sau luat peste picior de toti copilasii, asa cum bine spui.
Nu inteleg. Daca vor sa o faca lasa-i in pace si gata, nu esti responsabil pentru ceea ce li se intampla. Nu e tocmai ok sa generalizezi asa, insa majoritatea se joaca un pic prea mult, e adevarat. Dar la finalul zilei e alegerea fiecaruia ce face cu viata lui
Îți spun ceva real: acum câteva milioane de anii oamenii trăiau în triburi, ajunseseră cele mai puternice animale, dar era un alt animal carora le era dușman, tot omul. Daca nu erau din tribul lor se omorau. Așa și acum, când cineva face ceva cu care tu nu ești de acord îți e cel mai mare dușman. Îți recomand să înveți despre gândirea critică și rațională. Tu nu ești mai inteligent decât acei copii, tu te dai. Altfel nu erai aici la orele astea, ce spui tu despre copiii tableta pot fi considerate aberații și de oamenii de 40 de ani care au familie și sunt împliniți și mai se joacă din când singuri sau cu proprii copii. Tu cum alegi sa gândești?
Te enerveaza exact ce recunosti la tine.
La varsta ta inca mai stai cu orele pe jocuri on line?
Explodeaza, pentru ca oricum de altceva nu esti in stare.
Oau, joci jocuri competitive si te superi ca vor sa te bata... Mergi si joaca minecraft single, acolo nu te supara nimeni.
Azi explodeazi când auzi de jocuri.
Luna trecuta erai un pasionat parca.
https://www.tpu.ro/......e-cand-cu/
Pai cum vine asta?
Nici pe tine nu te vad bine cu frustrarile astea.
Tind sa cred ca nici tu nu ai o viata prea activa/roz din moment ce ai timp sa-i vezi pe ei si iti si pasa...
Virginii nu erau așa frustrați pe vremea mea. Ce a făcut tehnologia din voi :/
Sa-ti aduc aminte ca tu vorbesti cu niste oameni printr-un monitor? AFARA LA SUPRAVIETUIRE
Mai bine decât un boomer care nu stie sa deschida laptop-ul!
Nu sunt tipul ala de copil, ma joc pe telefon /tableta o ora zilnic
Cateodata nici nu ma joc, lmao
Eu nu plang pentru niste pixeli
Porti cumva fustita sau rochita? Dezinstaleaza-ti toate jocurile online si nu te mai intoarce niciodata la jocuri online!
"Nu chiar, eu intru mai rar, dar cand intru le cam stric meciul intr-adevar, ca si-o merita laughing eu doar le fac un beneficiu"
Am un cont secundar de lol silver unde intru ocazional si fac troll masiv cu Trundle sau Anivia : le pun pereti in fata sa nu poata fugi sau sa le stric recall-ul/chanell-ul unei abilitati. E prea fun =]