Ca nu exista vaccin fara reactii alergice. Dar beneficiul pentru mase e mai important ca suferintele celor putini.
Oo da, 1 persoana a avut reactii adverse grave din cateva zeci de milioane de vaccinati. Hai sa intram in panica. Si de la vaccinul antigripal sunt persoane care fac alergii, si de la antitetanos etc etc.
Dar astea sunt detalii nu? Ce contează ca si de la paracetamol se fac reactii adverse. E mai cool sa fim antivaccin covid. Ca daca nu ne-a murit nimeni din familie ce ne pasa de restul omenirii. Am citit noi pe Facebook ca taximetristul Costel din Petrosani a descoperit oculta mondiala care vrea sa ne omoare.
Ia mai bine si pune cu efectele adverse ale fumatului sau consumului de alcool. Acolo vad ca nu se dau loviti toti inaptii astia care se dau cu fundul de pamint cand e vorba de vaccin. P.S. E vorba de reactii adverse grave care au incidenta de sub 1%. Mult sub 1%. In concluzie... faptul ca gasesti cateva cazuri online cu faze nasoale la cateva MILIOANE de vaccinuri facute nu e mare fis.
Efectele adverse pot fi de scurtă durată (nu s-au înregistrat decât efecte normale în acest caz, cu excepția morții a câtorva oameni care oricum erau foarte bolnavi) sau de lungă durată. Pe alea de lungă durată sau pe toate de scurtă durată nu le putem ști într-o perioadă atât de scurtă. De aceea vaccinurile sunt în plin studiu medical.
Sunt efecte adverse ușoare, care trec neobservat, altele care te bagă direct în spital. Nu compara, efectele fumatului, cu un ser care Dumnezeu știe ce face in organism, și pentru cât timp te imunizează 6 luni, 1 an, 2 ani habar n-am apoi devii iar slăb imunitar. Presupun că, imunizarea de ser nu persită foarte mult timp, iar organismul va fi nevoit să descurce singur într-un anumit punct, fară sprijinul oferit anterior. Textul tău sună cam așa : ce contează că mai am și alte boli, dacă este să se agraveze ceva din cauza vaccinului asta este, eu mi-am făcut datoria. Greșit! Dacă ști că ai avut reacții adverse la diverse medicamente, nu faci. Cum nici nu bei acidulat, sau mănânci prăjit dacă ști că ai probleme cu ulcerul duodenal. Parerea mea, cum gândesc eu fiecare face ce vrea.
Aici putem avea pareri, sau ne putem documenta un pic asupra a cum actioneaza de fapt vaccinul asta. https://arhiblog.ro/actioneaza-vaccinurile-covid/
Latrina 3, o sursa extraordinar de relevanta de informatie. Un citat din biblie nu ai?