Cat o mai trag ăștia cu vaccinile, medicamentele, o sa bagați kg de medicamente la o simplă răceala pentru ca sistemul imunitar nu va mai știi sa lupte, ca sa fim serioși, au murit categoriile sensibile, ăștia din occident fug de moarte de parca ar trai nemuritori
Nici o precauție nu te protejează total. Dar în cazul tău o să te îmbolnăvești de frică.
Buna! E bine ca iti iei masuri. Incearca sa eviti autobuzele pentru ca sunt foarte aglomerate si pline de oameni care nu respecta purtarea mastii. Si eu am renuntat la autobuz si merg cu metroul si pe jos. Poti avea la tine o sticluta mica ca pentru spray, in care sa iti pui spirt si sa te dezinfectezi pe maini dupa ce pui mana pe bara. De asemenea ai putea sa folosesti o singura mana pentru a te tine de bara.
Nu e practic cu spirtul. Daca e sa fie ceva, nu e doar pe maini, e si pe sticla, si pe geanta... asa ca functioneaza doar in teorie.
Daca pui mainile murdare pe lucruri, da.
Ce-ai patit de nu mai ai nimic de pierdut?
Nu mai am părinți, maica-mea chiar de la covid o murit.
Imi pare rau. Ai grija de tine
Asta e, se mai întâmplă; rău este de cei care au rămas de mici fără părinți, oricum nu msi traia mult si dacă nu contracta acest virus. Mersi frumos, de asemenea
Crezi ca au ei rabdare 10 ani? Eu cred ca efectele se vor vedea mult mai curand, din pacate.
Eu as spune multe despre asta, despre modalitati (aproape) sigure de informare, dar nu e aici locul potrivit.
Nici la vaccinati nu se stiu efectele covid pe termen lung