| Flavianadx a întrebat:

Vi s-a intamplat sa vi se faca observatie legat de masca, cand nici macar nu aveati pe nimeni in preajma? Cum v-ati simtit?

Eram azi in mall si a venit un paznic sa-mi zica "tine masca pe fata, dar si dupa ce plec de langa tine" laughing O aveam pe barbie, ca imi beam cafeaua linistita pe bancuta. Asa ca m-am conformat si am baut-o prin masca normal.
Ar fi fost mai bine sa faca observatie magazinului care vinde cafea in mall, ca sa nu mai vanda. Sau vanzatorilor de inghetata.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Trebuie sa constientizezi ca oamenii acestia incearca doar sa isi faca treaba. Au un job la care tin si le e frica ca nu cumva pentru greseala ta sa fie ei taxati.
Deci, ei fac ce li se spune, practic nu este vina lor.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masca aia îmi irita tenul, uneori uit sa o mai pun dacă nu vad pe cineva cu masca pe fata. Recent am intrat la metrou și am uitat că nu o am, însă nu am primit nicio observație

| Lukasssz a răspuns:

Cand faci sport intens I
cand mananci (sau bei) I
Ai dreptul sa iti dai masca jos! zi frumoasa.

| anonimg a răspuns:

Cafeneaua trebuie sa aiba spatiu special amenajat pentru consumatorii ei, si acolo era bine sa consumi cafeaua, pentru ca nimeni nu iti putea spune nimic.
Pe o alta bancuta situatia este cu dus si intors. Statul roman este preocupat cu alte lucruri personale, decat sa ofere legi explicite, concrete, sau la care cetatenii sa le poata accesa usor.
Trebuie sa faci ce crezi pe moment: nici sa te certi cu nebunii, dar nici sa fi luata peste picior.