Punem intrebari la categoria Coronavirus desi intrebarea nu e despre coronavirus
Nu sunt student, dar când mă plictisesc citesc cărți, joc niște jocuri aiurea, urmăresc seriale, filme, video-uri pe YouTube, și ce mai e nou pe Facebook și TPU.
Plimbare, stau cu picioarele in sus 20 min in forma de L zi de zi - face bine la organism si scad grasimiile, rezultate in 30 de zile. Filme, astept PS5, rad cu cine apuc, si imi mai bag pul in viata cateodata
Daca ai prieteni e mai usor, iesi cu ei la un suc, o pizza, un film, in parc, in fata blocului etc. Daca nu, atunci acasa pe net, film, Facebook si alte retele sociale, o carte, invatat pentru facultate, un curs sau sa inveti ceva pe cont propriu in plus ca sa iti fructifici timpul.
Observ indivizii din specia Homo Sapiens din jurul meu; comportamentul lor, obiceiurile, gesturile, etc. Cât timp fac asta, am observat mai ales în ultimul timp, îmi vine fie să le cumpăr câte-o bere fiecăruia dintre ei, fie să le lipesc clasica monedă de 50 de bani de podea, savurând momentul când se chinuie s-o dezlipească (săraci afurisiți și fumători), știind că li s-au terminat țigările și banii cu juma de oră în urmă...
Întrebarea putea fi pusa foarte bine la conversatii, la timp liber/going out sau la hobbies...
Cum pot face sex cu perna dar și vreau sa fac sex cu perna terog îmi spui dacă sti
Aceasta persoana a pus o simpla întrebare și te găsești tu sa dai un astfel de răspuns, felicitări.