Nu mi am contorizat niciodata frica de virus... imi era frica pentru ai mei ca erau in varsta si cu diverese boli. Acum sunt vaccinati asa ca sunt mai linistit.
Și unii tineri mor fără probleme medicale, sau rămân cu sechele.
Nu am zis nicaieri ca nu e asa.
Se întâmpla și asta, dar sunt cazuri rare.
Rare sunt cazurile la tineri sub 30 de ani, peste 30 deja nu mai putem spune același lucru. Chestia e ca unii mor deși sunt tineri si fără probleme medicale cazuri rare da, dar unii supraviețuiesc care în mod normal șansele erau foarte mici, boli serioase cronice și vârste înaintate. E greu de înțeles acest virus, unii au murit ca aveau un sistem imunitar prea puternic, deci sistemul imunitar trebuie sa fie echilibrat.
5. De moarte ii este frica oricui. Dar ma intalnesc cu persoane in oras si nu evit sa dau mana. Ce o fi, o fi. Asta-i viata! Igena imi pare a fi de capatai.
-1
Nici de gripa nu mi-a fost niciodata frica, cu toate ca am avut de cateva ori (uneori a fost cu simptome "Covid", dar atunci a fost numita "Gripa".
Din numarul total ai mortilor, doar mai putin de 0.1% mor doar din cauza Corona virus. Sub 2% mor din cauza comorbiditatilor. Restul de 98% mor din alte cauze "naturale": accidente, "moarte buna" de batranete, multe alte alte boli (dar pentru care nu se face nici carantinare, nici vaccinare, nici nu se vindeca).
NIMENI nu este nemuritor, toti vom muri odata...
Un 4-5.
ies în mod normal, mă văd cu prietenii ca și înainte cât ne permit măsurile.
Pentru mine nu, legat de alte persoane si de familie, da.
Da, ma intalnesc si mai ies prin oras cu prietenii
Mi a fost mai frica sa nu dau virusul sa nu am pe cineva pe conștiința. Pe o scara de la 1 la 10 mi-a fost frica cam 3, la începutul pandemiei poate 4, 5 m-am întâlnit cu prietenii, am ieșit în oraș, cu rudele fiind mai învarsta am purtat masca când m-am întâlnit cu ele. Între timp am avut și covid dar am avut norocul sa am o forma mai ușoară, febra pierderea mirosului dar am trecut peste. O sa imi fac vaccinul când voi putea
Pui doua intrebari care se bat cap in cap
NU, nu imi e frica, dar nu inseamna ca trebuie sa fiu si IMBECIL si sa ma socializez IRL, doar ca sa "arat" ca nu imi e frica
Aș zice un 2, poate nu chiar nivelul minim, dar nici prea mult cât să conteze.
Chestia e că noi am putea avea deja virusul în noi și nici să nu știm, cei mai mulți sunt asimptomatici, așa că frica nu prea are vreo justificare rațională.
Dacă am testa întreaga populație a României într-o zi, probabil milioane ar avea test pozitiv.
Am uitat să menționez: anul trecut am călătorit mai mult decât niciodată, am fost o dată la mare, de 4 ori la munte, de 3 ori la țară la părinți și de fiecare dată cu TRENUL! Și aproape că niciodată nu era cineva care să nu tușească insistent în vagon.
La biserică nu mai zic, merg aproape săptămânal, tot cu transport în comun și aceeași poveste.
Dacă mortalitatea ar fi fost atât de mare, România ar fi trebuit să fie depopulată acum.
Nu. Daca trebuie sa fie cuiva frica ar trebui sa le batranilor sau bolnavilor. Oamenii tineri si sanatosi nu mor de covid.
Nu îmi este deloc frică însă aș prefera să nu mai trec iarăși prin așa ceva, să nu ai gust și miros vreo 2+ săptămâni e foarte nasol.
0. Zero, asta pentru ca e o chestiune de timp pana pposibil ne infectam cu totii. Am vazut pe pielea mea ce inseamna frica gen ca mergand pe strada cineva a sarit efectiv in lateral in momentul cand s-a intersectat cu mine. Era sa isi rupa gatul dar asta e alta poveste!
0. Nu imi e frica, si chiar daca mi-ar fi fost, ma speriam degeaba. A trecut un an deja si eu nu am patit nimic, sunt bine mersi in patut si stau pe TPU.
Da, ies mereu in oras. Doar ca cu masca.
Prietenas. si toti ăștia care ziceti ca va e frica de acest "virus". Ba, eu am oameni inn sat care au fost sa faca testul pentru a pleca in afara ( oameni sanatosi tun) cand au venit testele au zis ca cica au cov 19. Bine, ca seara mai ieseau... Si nu numai, bai, la servici, tot asa cu o persoană, iar el era sanatos.
Deci toti astia care credeti ca exista si insistați sa va faceți "vaccinul" sa fiti sanatosi, desi?
La majoritatea care l au facut au fost probleme grave, cum ar fi: paralizare, diferite boli, scaderea sistemului imunitar etc.
Deci in concluzie, asta e o scuza de a ne omora incet...
Asa au actionat mereu
Cauza, efect, solutie.
Au provocat diferite evenimente sau crize, dupa au așteptat sa se panicheze populatia, iar la sfarsit au venit cu "solutia".
TREZESTE TE ROMÂNE.
Cat **** ai putut sa torni intr-un singur raspuns. Cum ar fi sa nu mai lansezi fake news grosolan fara nicio acoperire legata de urmatile vaccinului cand in realitate s au vaccinat milioane de oameni si ai fost extrem de puține reactii adverse si toate pe moment doar.
11. mi-e frica deoarece eu stiu ca virusul functioneaza in tandem cu 5G-ul lui bil gheiţ care colaboreaza cu kim jong dos si jing ping.
aneta întreabă:
Gugletizaa întreabă: