| Skarr a întrebat:

Vreau sa mă duc la sala. Dar am auzit de la cineva că trebuie să fii vaccinat. E adevărat?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Doar zic ca bicicleta e mult mai sanatoasa decat daca ai face doar miscare statica cu greutati care duc la ingrasare, daca faci banda si bicicleta la sala e altceva!

laughinglaughing ba sa numai ridicați nimic ca va îngrășați, daca așa zis îngrășare e in masa musculara este extrem de importanta, cardio =pentru inima, culturism =pentru masa musculara

| RAY a răspuns:

Iți cumperi bicicleta fitness, eu așa am făcut, nu fac culturism

| Skarr explică (pentru RAY):

Am slăbit aproape 30 kg. Și voiam să mă duc la sala acum că sa nu arat slab băț. Deci nu mă ajută bicicleta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da.
Si spalat.
Are pretentii fitosi aia.

| Simpatic a răspuns:

Din punctul meu de vedere e o prostie sa te duci la sala, intr-un spatiu inchis, acum cand sunt zeci de mii de infectari pe zi si sute de decese, chiar cu certificat verde.
Vrei sport aleaga in aer liber, mergi cu bicicleta.
Ti-o zice un fost culturist.

| peanut003 a răspuns (pentru Simpatic):

Ba din contra. e invers.
si depinde de sala si de ora. cand ma duceam eu erau 4-5 oameni maxim in toata sala.
nu poti sa schimbi sala cu ce zici tu acolo, la sala e altceva, ai greutati, aparate, ai un mediu corespunzator

| Simpatic a răspuns (pentru peanut003):

Da, daca vrei masa musculara mai mare nu poti sa inlocuiesti sala. Insa nu ai sa vezi niciun biciclist care face asta zilnic de ani de zile si e supraponderal sau are diferite probelem, majoritatea fiind atletici!
Nu-s nici biciclist nici vreun guru al sanatatii, doar zic ca bicicleta e mult mai sanatoasa decat daca ai face doar miscare statica cu greutati care duc la ingrasare, daca faci banda si bicicleta la sala e altceva!

| Lukasssz a răspuns:

Da

| Werrich a răspuns:

Este adevarat da, trebuie certificatul verde.