"Te iubesc" sub clar de luna
Intr-o plimbare in parcul nostru de suflet, unde ne-am sarutat prima oara, privind stelele si amintindu-ne de primele intalniri
Cel mai perfect si romantic scenariu este acela de a petrece tot timpul alaturi de persoana iubita..nimic nu poate fi mai perfect
Ne plimbam, mergem la un suc ceva... dupa mancam ceva la un restaurant...si seara un film frumos de tot, romantic
Pai, astazi ar trebui sa facem ceva mai diferit, cica.
Micul dejun la pat, si sa plecam de nebuni. Lasam telefoanele acasa si plecam undeva in tara. Nu foarte departe, insa nici prea aproape de orasul nostru.
Pentru mine, asta ar fi o zi de Dragobete perfecta.
Sa am un iubit, sa stau, sa ma plimb, sa bem un suc, sa facem chesti romantice. :3
Eu, el si-o umbrela,
Eu, el ne plimbam.
Mancam amandoi dintr-o farfurie, bem ciocolata calda si adormim langa foc imbratisati.
Pe 24 februarie se iubeste. Se iubeste in stilul dulce romanesc, in cel mai curat si mai intens mod. Este zi de primavara, iar natura revine la viata, pasarile presara de bucurie, florile anotimpului se incinta simturile, voia buna e la ea acasa, pe plaiurile mioritice. Putini sunt cei care cunosc cu adevarat traditiile sau obiceiurile pastrate din generatie in generatie pentru sarbatoarea de Dragobete.
Un weekend la munte, cu o cina romantica, cu o sticla de vin rosu si o noapte fierbinte
Pregatiri,cadouri,cina romantica, surprize si sentimente manifestate intens...asa suna o zi perfecta de Dragobete.
Pentru inceput mergem sa ne plimbam intr-un loc romantic..pe strada noi doi apoi o cina.
Pai eu am un iubit asa ca deja am planuit surpriza pe care am sa i-o ofer de Dragobete.Am sa ii pun in fata portii sale o cutie mare plina cu harti si jos de tot sa fie un ceas si am sa ii dau un msg sa se duk pana la poarta... dupa cateva ore am sa ii spun sa caute in masina k i-am pus ceva si acolo va gasi o scrisoare cu tot ceea ce simt pentru el peste ceva timp am sa ii spun sa vina in lumea virtuala sa ii mai fac o surpiza(adica pe facebook) si am sa ii pun un filmulet cu toate momentele noastre frumoase inscriptionate in poze si ultima parte am sa ii dau un mesaj in care am sa ii spun ca mai are un pic si ajunge la destinatia dorita, acolo unde ar trebui sa fie mereu in bratele mele si cand va ajunge la mine o sa ma numai baloane in camera si am sa ii fac un tort in forma de inima... sper sa imi iasa
O plimbare la lumina lunii pe marginea unui rau, apoi o cina romantica unde o sa o intampin cu un buchet mare trandafiri albi si rosii
Mergem la un suc. Apoi ne plimbam prin parc iar seara iesim la un film romantic.
1.Luom micul-de-jun la un restaurant.
2.Mergem la cumparaturi
3.Ne plimbam cu barca pe un lac
4.La apus, îi ofer inelul de logodna
Buna ziua!
Cel mai potrivit scenariu pentru a sarbatori Dragobetele, este o iesire la un restaurant.Cum el si eu, apreciem luxul si calitatea, este obligatoriu sa fie la un restaurant pretentios.Ma simt ca o adevarata diva si printul meu este aproape sa ma rasfete la fiecare pas. Apoi partenerul meu imi va face o surpriza sa mergem la un hotel de 5 stele, cum altfel, si sa ne rasfatam cu sampanie si un masaj relaxant, lumanari, trandafiri, cina romantica, in final seara incheindu-se cu o noapte fierbinte. Cu siguranta nu voi putea uita vreodata aceasta zi magica!
O zi frumoasa!
Ne plimbam tinandu-ne de mana toata ziua.imi da flori de culoarea rosie, mancam inghetata, imi da parul dupa urechi si se uita tandru la mine. facem o groaza de lucruri trasnite, iar seara ma tine la pieptul sau cald...
Pai mai intai ma trezesc langa el si imi spune buna dimineata iubire imi face un mic dejun romantic cu totul taiat in inimioare dupa aceea ne dam reciproc cadourile eu un lant si o bratara din aur iar el inel si un buchet imens de flori cu o declaratie de dragoste iar dupa luam cina romantica impreuna de asupra blocului cu multe petale de trandafiri intr-un foisor iar langa noi un barbat imbracat in smoching care canta la vioara
O zi petrecuta impreuna, daca e cald un picnic la iarba verde, daca e frig intr-o cabana la munte, cu cina la lumina lumanarii lana un semineu