Nu i-as construi un castel ca apoi ne vom pierde prin el mai degraba o casuta modesta si plina de caldura si caldura sufleteasca undeva departe de aglomeratia oraseneasca, undeva unde spiritul poate rasufla si unde timpul pare a se fi oprit in loc, astfel voi avea timp sa ma bucur pe deplin de iubirea noastra...
Un castel care simbolizeaza dragostea pe care ne-o purtam unul altuia, in care sa locuim numai noi doi, departe de lumea care ne vorbeste de rau si care vrea sa ne desparta
I-as cere sa-l construim impreuna, din caramizi de dragoste, fericire, incredere, si intelegere. Iar curtea as inabusi-o cu toate florile posibile.
I-as contrui un castelfantastic... cu un acoperis inalt de... siguranta, geamuri mari de sinceritate si pereti siguri de increderede incredere. Si la final i-as da stralucire cu ibirea ce o port pentru el!
Un iglu, deoarece amandoi ne ocupam de asta.
Pentru cei care nu inteleg : Avem o " scoala de munte". Acolo avem diferite aplicatii printre care si construirea unui iglu.
Unul de nisip (dar frumos) pentru ca viata este asa de scurta, incat se risipeste mai repede decat un astfel de castel.
As construi un castel enorm plin de incredere si sinceritate si mai ales de iubire :X in care sa traiesc in fiecare zi cu iubitul meu si sa ii arat in fiecare secunda dragostea mea fata de el, care este atata de mare incat nu se poate exprima in cuvinte ci doar se simte:X in fiecare zi pana la nesfarsit :X
I-as construi cel mai mare castel din lume construit din perne in forma de inima, la intrare o bolta de trandafiri multicolori si usa in forma de inimioara facuta din ciocolata.
Un castel in care ea sa fie regina iubirii, iar eu adoratorul de la picioarele ei...
Un castel de clestar in Muntii Carpati ca sa poata admira peisajele tarii nostre.
As construi un castel, a carui baza sa fie increderea si sinceritatea, sa se continue cu prietenia si zambetele, apoi cu micile surprize de zi cu zi (zambete, sarutari, imbratisari, tineri de mana, saruturi pe frunte) si as desavarsi creatia cu iubirea, tmpul rabdator si lacrimi de fericire!
Un castel frumos decorat cu ce i-ar place ei (ex: flori) sigur cum sa nu-i fac castel
Un castel în care să cuprindă toată dragostea, afecțiunea și iubirea mea față de el.
Cu bine, Felicia.
Un castel plin de iubire plin de lucruri pe care le prefera, un castel perfect pentru ea
211wasgnij întreabă: