Iubitul meu, iti multumesc ca ai intrat in viata mea, ca mi-ai transformat viata din ceva fara sens intr-un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc niciodata. M-ai facut cea mai fericita de pe pamant, stii uneori am impresia ca totul e doar un vis dar tu ma saruti si realizez ca totul e real. Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si ca mi-a dat sansa de- a te avea... Acum voi profita de aceasta sansa voi incerca sa fac sa fie totul perfect cum e acum, sa nu te pierd niciodata iubirea mea. Ai toate calitatiile, esti superb si de asta teiubesc atat dragostea mea. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletul meu, Ai grija de inima mea Ai grija de noi si de dragostea noastra. Te iubesc enorm si asta nu se va schimba. Te ador puiul meu scump!
Dragul meu, de aceasta zi minunata iti spun doar ca te iubesc nimic mai mult, sper ca si tu la fel. :* Pupici.
Contractul de vanzare-cumparare al viitoarei noastre case de vis in care vor alerga viitorii nostri copii
Primul sarut l-am descoperit alaturi de tine, primul zambet tu mi l-ai oferit, prima strangere calda de mana de la tine o am, primul Craciun cu tine de neuitat, primul dans impreuna, haios dar romantic. Primul semn de incredere cu tine l-am aflat, prima speranta-n viitor mi-ai dat. TE IUBESC INGERAS :*** :* :*
I as spune cat de singuratica si trista eram inainte, iar din momentul in care a intrat in viata mea am reinviat caci el mi a adus lumina, fericire si iubire in suflet si i as spune cat de mult il iubesc si sa fugim undeva unde sa fim numai noi doi
O scrisoare n-ar spune ce simt pentru tine, dar cum nu ne-am mai vazut, n-am ce sa fac si acum iti scriu cu ocazia zilei ce semnifica iubire.
Astept sa ne intalnim, cum am facut atata timp.Sorele rasare ghiocei se trezesc, viscolul dispare si duce cu el fulgii de nea ce s-au cam topit, numai zapada ramane dar nu pentru mult timp.La fel si noi vom inflorii cand distanta v-a pieri.
Hey, my sufletel
Vreau sa te LOVEsc nitel
Cu my super poezie
Chiar si TPU allready stie
Dar cu-n simplu "Te iubesc"
Mereu ma faci sa zambesc
O invitatie la un film romantic, 2 bilete de avion pentru amandoi in Paris.si toate sentimentele mele pentru el le-as trece intr-un biletel.
Ca il iubesc foarte mult si ca as dori mai degraba sa ii zic asta decat sa ii scriu.
Un bilet în care aș scrie: "Bunătatea ta, sclipirea de inteligență din ochi, ambiția nemărginită și zâmbetul magnific sunt tot ce am văzut eu la tine, și alții nu. Te iubesc enorm de mult! :* " + 2 bilete pentru New York, că de mult iși dorește să vadă Statuia Libertății. )
Imi amintesc prima data cand ne-am intalnit, sincer nu stiu cum ai reusit sa ma faci sa te-ndragesc, peste putin timp chiar sa te iubesc. Acum esti totul pentru mine, de ne vom desparti, as vrea ca eu sa fiu bataile din inima ta, sa fiu sigura, ca nu vei rezista fara mine. Te iubesc!
Eu as adauga si o poezie pe masura sentimentelor mele, compusa de mine.
Ca il iubesc enorm de mult, e viata mea, aerul pe care il respir.Il voi iubi pe zi ce trece tot mai mult
Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau... poate nici atunci!
Iubirea me, dragostea mea, Te iubesc extrem de mult mult. Vrei sa fi sotia mea?
Toate amintirile impreuna si promisiunea ca il voi iubi la fel sau poate mai mult ca si pana acum!
Ca il iubesc mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult.
211wasgnij întreabă: