| TPU.ro a întrebat:

Ce i-ai trece intr-o scrisoare de dragoste jumatatii tale de Dragobete?

264 răspunsuri:
| miha08 a răspuns:

Cat de mult tin la el

| Gio11 a răspuns:

Ca il iubesc si ca nu pot trai fara el :*... laughing

| Matei_Nicoleta_1980 a răspuns:

Un "Te iubesc!".

| Amariei_Ramona_1989 a răspuns:

Iti multumesc iubirea mea ca te_am intalnit pe tine, ai fost alaturi de mine mereu si avem cei mai frumosi copii iar ca rasplata pentru toate astea iti promit ca voi fi langa tine pana la sfarsitul zilelor mele te voi iubi la fel cum imi iubesc copii...Te iubesc kiss

| Rusu_Razvan_1985 a răspuns:

Mie n-ai voit să-mi scrii; am simţit în suflet o zguduire care semăna a începutul nebuniei; şi că nu mi-am pierdut minţile mă mir şi acum când îţi scriu...mă aflu încă teafăr, dar cu deznădejdea şi cu amarul în suflet".Nu, nu, fără tine nu pot trăi; fă cum ştii, mângâie-mă din depărtare, vino, rămâi, aruncă-te în braţe, fă tot ce vrai, ucide-mă...în mâna ta cea mică stă cumpăna întregii mele vieţi; e a ta, fă cu ea ce vrai, eu nu pot, nu am dreptul decât de a fi martir".

| Cryss_Alinush_Ionelush_1995 a răspuns:

Multumesc ca ai fost alaturi de mine la bine si la greu si m-ai acceptat asa cum sunt.Multumesc ca nu ai ascultat de cei din jurul nostru care au vrut sa ne desparta.Multumesc ca desi tiam gresit m-ai iertat si ai ramas langa mine.Sunt cea mai norocoasa ca te am si ca ma iubesti si de aceea te voi pastra mereu in inima mea.Te iubesc enorm!

| Fileata_George_1999 a răspuns:

Te iubesc si cu tine vreau sa fiu mereu. Fara tine nici nu stiu cine sunt! TE IUBESC!

| Aly_Alys_1999 a răspuns:

Astăzi de Ziua îndrăgostiţilor mărturisesc. Dragostea începe cu un zâmbet, continuă cu un sărut şi se termină cu o lacrimă.

| AndreTaylor a răspuns:

Din prima clipa in care te-am vazut, pentru mine nu a mai existat nimic in afara de tine. Tu dai sens vietii mele, tu esti motivul pentru care ma trezesc dimineata, aerul de care am nevoie. Pentru mine insemni totul. Inima mea o ia la galop de fiecare data cand te vad, cand esti aproape de mine, cand imi zambesti, cand imi vorbesti, incat cred ca ar intrece chiar si cel mai bun cal. Ochii tai, buzele tale, pielea ta, zambetul tau...totul! Totul imi place la tine. Te iubesc! Si esti cea mai importanta persoana din viata mea. De cand te-am vazut eu nu mai contez, ci doar tu. Atat inima, cat si mintea mea tanjesc dupa compania ta.

| miruna05 a răspuns:

Sentimentele pure.

| Dodon_Tamara_1997 a răspuns:

Te-am asteptat ore in sir la locul nostru...tu ai venit peste 3 zile...mi-ai spus ca ma parasesti pentru un baiat.
P.S. mersi pentru trandafir!

| Ichigo_Pisicuta_Visatoare_1995 a răspuns:

Sper sa ne iubim o eternitate, si nici atunci sa nu ne despartim

| Alexandra_Vladoiu_1994 a răspuns:

Ca este jumatatea mea si ca il iubesc foarte mult.

| Razvan_Razvan_1985 a răspuns:

Nu am o jumatate dar daca asa ave i-as trimite doua bilete catre hawai ca sa mergem acolo.

| Green_Helleny_1986 a răspuns:

Dorul meu fata de el atunci cand nu suntem impreuna si tot ce reprezinta

| Costin_Ticarau_1992_Hrw4 a răspuns:

Sentimentele care le ai fata de ea si cat de mult o iubesti

| Cristi1111 a răspuns:

Oricat mna uit la tine nu ma pot opri, cand esti langa mine inima bate cu putere, cand vorbesti nu mai aud nimic altceva iar cand un sarut imi dai e mai frumos ca orice dar!

| Alinutza_Ally_1997 a răspuns:

Toata noaptea ai fost in gandul meu, te iubesc si de abia astept sa ne revedem

| Chirita_Lenuta_Larisa_1990 a răspuns:

Te iubesc in fiecare zi din ce in ce mai mult si simt ca prezenta ta e necesara in viata mea pentru ca doar asa ma simt vie, iubita si dorita.Mai cu seama te iubesc de Dragobete, pentru ca e un motiv in plus cand ne putem sarbatori iubirea, cand iti pot arata cat de mult insemni pentru mine. TE IUBESC sufletelul meu!

| Elena_Vesa_1971 a răspuns:

Ca-l iubesc enorm de mult.

| Georgiana_Salcianu_1997 a răspuns:

Ii spun cat de mult inseamna pentru mine!

| Olimpia_Loredana_Alexandru_1989 a răspuns:

Un simplu te iubesc ca-i cel mai frumos...

| GeorgiAna_Solomon_1995 a răspuns:

I-as spune tot ce simt pentru el, ce inseamna el pentru mine

| alehandro1 a răspuns:

Ca o iubesc si nu pot trai fara ea!