As creste trandafiri rosi :X deoarece sunt mesagerii dragostei, pasiunii, romantismului, spun Te iubesc si pot de asemenea sa demonstreze respect si curaj. Se spune ca dragostea adevarata este mai puternica decat spinii asa ca nu am de ce sa imi fac griji in privinta lor atata timp cat iubirea noastra este adevarata si puternica :X!
Trandafiri rosu aprins sa ne mentina iubirea si lalele pentru ca sa ne mentina vioi si dragastosi.
As planta trandafiri rosii, nu pentru ca este o moda sa oferi trandafiri rosii, ci pentru ca acestia simbolizeaza viata si iubirea. Cu fiecare urcare pe treptele vietii, dai de spini, incercari pe care trebuie sa le depasesti. Dupa zeci de spini, in varf, la capatul drumului, te asteapta fericirea si iubirea!
Trandafirul rosu pentru ca simbolizeaza iubirea, pacea si intelegerea intr-un cuplu.Rosul este culoarea dragostei
Trandafiri rosii simbolizand dragostea si trandafiri albi simbolizand gelozia cand il vad cu alta
As creste Niste Trandafiri Rosii, si Albi.Si ia-si daa unu alb dimineata si unul Rosu Seara:*
Florile pe care le-as creste pentru jumatatea mea sunt trandafirii deoarece prima mea declaratie a fost insotita de un trandafir rosu ca focul si fiecare zii speciala
Trandafiri rosii, pentru ca sunt ca iubirea: te indragostesti usor de ei, dar daca nu esti atent te pot rani :-D