Eu as planta special pentru jumatatea mea Plumeria deoarece este una dintre cele mai frumoase plante exotice si este una dintre florile dragostei, deoarece are un parfum intens, care stimuleaza reactii pasionale.
As creste trandafiri rosi :X deoarece sunt mesagerii dragostei, pasiunii, romantismului, spun Te iubesc si pot de asemenea sa demonstreze respect si curaj. Se spune ca dragostea adevarata este mai puternica decat spinii asa ca nu am de ce sa imi fac griji in privinta lor atata timp cat iubirea noastra este adevarata si puternica :X!
Allele,trandafiri albastri,bujori, ghiorghine, ghiocei, zambile, lalele
DICENTRA SPECTABILIS.
Cunoscuta si cu numele de "inima insangerata", aceasta floare este nativa din Asia si America de Nord si dureaza 2-3 ani pana ce ajunge la maturitate completa.
Petalele acestei flori sunt in forma de inima.
Ce poate fi mai frumos?
Cred ca as creste trandafiri ....de toate culorile, apoi l-as aduce imi mijlocul lor si i-as spune ca el e cea mai frumoasa floare din gradina mea! :*
Florile care ar creste pentru persoana iubita intr-o gradina special amenajata sunt florile Nu-ma-uita de diferite culori: mov, roz, albastre.Sunt simple, firave si numele lor ne duce cu gandul la o poveste legata de iubire: numele vine din spațiul german, unde, mulți bărbați au ochii de culoare albastră, iar femeile purtau la piept aceste flori, ca mod de a-și aminti de iubiții lor.
Trandafiri rosu aprins sa ne mentina iubirea si lalele pentru ca sa ne mentina vioi si dragastosi.
Orhidee roșii.
De ce? Deoarece roșul este culoarea focului și a sângelui; este asociat cu energia, forța, puterea și determinism. Culoarea roșie simbolizează, de asemenea, pasiunea, dorința și iubirea.
Mereu sufar de neatentie, mi s-a mai spus. Dar sincer sa fiu, cred ca pentru absolut nicio persoana de pe acest site nu prezinta interes faptul ca masculul tau in calduri, isi desfasoara activitatile sub zodia fecioarei..Indragostiti ca indragostiti, dar nu fiti penibili!