Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ce tip de flori ai creste special pentru jumatatea ta intr-o gradina?

340 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Begonie, crin și cactus.
Pa, pa.

| pisoias a răspuns:

Trandafiri rosii.

| AdreAndreea a răspuns:

Eu as planta special pentru jumatatea mea Plumeria deoarece este una dintre cele mai frumoase plante exotice si este una dintre florile dragostei, deoarece are un parfum intens, care stimuleaza reactii pasionale.

| Tinnutsa a răspuns:

Floarea pasiuni

| Crocodilul01 a răspuns:

Cactusi laughing)

| MandyMaya a răspuns:

La cramioare- suave, delicate, pure, la fel ca dragostea

| pavel8741 a răspuns:

Lalele

| ForYouBaby a răspuns:

As creste trandafiri rosi :X deoarece sunt mesagerii dragostei, pasiunii, romantismului, spun Te iubesc si pot de asemenea sa demonstreze respect si curaj. Se spune ca dragostea adevarata este mai puternica decat spinii asa ca nu am de ce sa imi fac griji in privinta lor atata timp cat iubirea noastra este adevarata si puternica :X!

| Miranda27 a răspuns:

Ghiocei si lacramioare happy

| iuliaa9974 a răspuns:

Urăsc florile

| Bambyy a răspuns:

Trandafiri rosii.

| LTAA a răspuns:

Cactus.

| Vali_Gramada_1997 a răspuns:

Trandafiri,garoafe,lalele,crini,bujori,zambile,ghiorghine,ghiocei.

| Vali_Gramada_1997 a răspuns:

Allele,trandafiri albastri,bujori, ghiorghine, ghiocei, zambile, lalele

| Kasia a răspuns:

DICENTRA SPECTABILIS.
Cunoscuta si cu numele de "inima insangerata", aceasta floare este nativa din Asia si America de Nord si dureaza 2-3 ani pana ce ajunge la maturitate completa.
Petalele acestei flori sunt in forma de inima.
Ce poate fi mai frumos?

| Andeuta a răspuns:

Cred ca as creste trandafiri ....de toate culorile, apoi l-as aduce imi mijlocul lor si i-as spune ca el e cea mai frumoasa floare din gradina mea! :*

| Miska999 a răspuns:

Trandafiri albi

| Rubyrubyy a răspuns:

Pai ce flori i-ar place ei trandafiri etc...

| ElenaSA a răspuns:

Florile care ar creste pentru persoana iubita intr-o gradina special amenajata sunt florile Nu-ma-uita de diferite culori: mov, roz, albastre.Sunt simple, firave si numele lor ne duce cu gandul la o poveste legata de iubire: numele vine din spațiul german, unde, mulți bărbați au ochii de culoare albastră, iar femeile purtau la piept aceste flori, ca mod de a-și aminti de iubiții lor.

| Laurentiu_Stefan_1971 a răspuns:

Trandafiri rosii

| paul55 a răspuns:

Trandafiri rosu aprins sa ne mentina iubirea si lalele pentru ca sa ne mentina vioi si dragastosi.

| Lilleh a răspuns:

Floarea soarelui ca sa avem mereu dimineti senine si zambete radiante.

| Androphyla a răspuns:

Lalele albe.

| 010123 a răspuns:

Orhidee

| Be_U_Riama_1981 a răspuns:

Lalele albe.

| positivity a răspuns:

Orhidee roșii.
De ce? Deoarece roșul este culoarea focului și a sângelui; este asociat cu energia, forța, puterea și determinism. Culoarea roșie simbolizează, de asemenea, pasiunea, dorința și iubirea.

| vladutzaM a răspuns:

Trandafiri rosii, sunt florile dragostei si preferatele lui...

| fuzzer a răspuns (pentru Maria_Ana_1993_aErm):

Mereu sufar de neatentie, mi s-a mai spus. Dar sincer sa fiu, cred ca pentru absolut nicio persoana de pe acest site nu prezinta interes faptul ca masculul tau in calduri, isi desfasoara activitatile sub zodia fecioarei..Indragostiti ca indragostiti, dar nu fiti penibili!

| Mineツ a răspuns:

Preferatele persoanei iubite! big grin

| Adrianascumpica98 a răspuns:

Eu as creste trandafiri.