Cu cele mai frumoase bratari confectionate chiar de mine in atelierul meu lucrand zi si noapte, pentru ca ea sa fie cea mai frumoasa din lume.
Cu urmatoarele podoabe: o bratara cu franturi de cristal din inima mea, cu fire de aur impletite cu intelegere, dragoste si prosperitate si in cele din urma o tava de aur cu inima mea.
Cumpara-i un ceas sau ii poti daa o poza cu voi 2 intr-o rama :*.cel mai potrivit cadou:3
Cum adica sa-l incant? Sa-i fac un cadou sau sa le port eu?
Hmm...le-as purta si categoric l-as incanta
Un lantisor si o pereche de cercei, sunt suficiente.
Dacă trebuie să le port eu, l-aş încânta cu o pereche de cercei micuţi şi un lănţisor cu o jumătate de inimioară.
Dacă trebuie să le poarte el, un breloc cu o jumătate de inimioară care sa întregească INIMA şi un ceas ca să se gândească la mine în fiecare secundă şi minut.
Iubirea nu constă în lucruri materiale, este destul să-i fiu alături la bine şi la greu şi să ne înţelegem... Iubirea se demonstrează prin gesturi simple nu scumpe. O să ii cumpăr un accesoriu pentru maşină şi o să-i ofer o seară de neuitat.
Cu ceva special pentru acea zi. Un colier, bratara sau o pereche de cercei cu inimioare
Poate o floare, bijuterii...dar cea ma buna varianta ar fi un sarut pasional
din inima...
I-as da ori o rama in care as pune cea mai frumoasa poza cu noi, ori un set de pandantive, unul cu o inima, pe care l-as lua eu si celalalt cu o cheie care se potriveste perfect la inima mea, pe care i l-as da lui.