Frumos și din suflet, cred, dar fără rădăcini prea adânci.Muzică,poze,distracție,ce rămân doar pete de culoare și își modifică granițele an de an.
In fiecare an am facut ceva deosebit incat sa o iau prin surprindere si sa nu stie ce o sa urmeze. Mi-am lasat imaginatia libera si am construit momente de neuitat.
Mi l-am petrecut in toti acesti ani cu iuibta mea, iar la final de zi un sarut sub apusul de soare
La Restaurant cu persoana iubita,, O cina Romantica,,.La munte sau in oras.
Am petrecut cu iubita mea...am scos-o la o cina romantica si ne-am luat bilete in frumosul oras al iubirii Paris!
Pai eu una mi l-am petrecut cu iubitul meu nu in toti anii doar de 4 anii..Fiecare petrece cum ii place!:*
In general, facem tot posibilul sa uitam de probleme si ne delectam vizionand un film bun acasa.
De dragobete serbez ziua de nastere a baiatului meu...
Pana acum 3 ani, nu am serbat Dragobetele! De trei ani, e Dragobete in fiecare zi, pentru ca zi de zi ne sarbatorim frumos iubirea!
Cateodata singur si cateodata cu iubita petrecand clipe frumoase impreuna
Buna seara!
M-a invitat in oras, m-a dus sa maninc tot ce a vrut pipota mea si fiindca ma iubeste maxim m-a cadorisit cu un parfum minunat, Lady Vengeance, o perie rotativa si un uscator pentru par cu o culoare superba, ceva intre roz si lila. In rest m-am alergat cu blanosu nebun, ne-am certat fiindca nu a inteles nici dupa doi ani ca biata canapea nu are nicio vina deci e cazul sa nu o mai gheruie, ufa! In final a ales sa ma zgirie pe mine, na, in semn de mare dragoste ca doar el e iubitul vietii mele si la asa dragoste cu nabadai semnele sunt imperios necesare!
Am avut parte si de traditionalii trandafiri rosii, bine, grena mai curind, parfumul miroase a trandafir, trandafirul acela grena cu petale ca de catifea.
Noaptea tirziu, dupa o lunga noapte de amor, ghiftuita de prajituri si ciocolata, am adormit.
O seara frumoasa!
Pai, pana in acest an l'am sarbatorit alaturi de cei dragi dar in anul acesta sa mai alaturat si acctualul meu prieten :3
Tinand cont ca am doar 16 ani, dragobetele pentru mine inseamna iubirea fata de mama mea, de fratiorul meu. pe mama o iubesc pentru ca este cea mai buna mama din lume, cu toate ca este bonlava munceste sa nu ducem lipsa de nimic, sa plateasca chiria, caci noi nu avem casa, sa avem mancare buna, ne face zilnic, din ce are prajituri, ne imbraca ( si ma doare ca se lasa pe ea), si cel mai mult apreciez la ea este faptul ca tot timpul ne zambeste, este cea mai buna prietena a noastra; pe fratiorul meu il iubesc deorece este mic si mi se pare neajutorat eu intotdeauna ii dau sfaturi,, ne jucam, il ajut la lectii ( este aI-a), il apar de alti copii, consider ca sarbatoarea iubirii est5e o sarbatoare pe care s-o petreci cu cei care-i iubesti cu adevarat, si te iubesc neconditionat. ultima oara stiu ca am petrecut cu mami si razvi acasa, as vrea sa gastig ceva ca sa-i fac cadou lui mami si fratiorului meu, deorece niciodata nu am avut cu ce sa iau, mama ne-a luat intotdeauna cate ceva
De 26 de ani, sarbatorim dragostea mereu si nu numai de Dragobete..asa este frumos.