Da, as face orice sa ne tina dragostea cat mai mult si sentimentele noastre sa fie mai puternice pe zi ce trece.
Da. Dar pentru distractia noastra, nu pentru a ne tine dragostea inca un an, pentru ca dragostea noastra oricum o sa tina!
Nu mă farmecă acest dans și nu prea-mi doresc să fiu acolo. Absolut inconfortabil, un consum folcloric inutil.Așa că am scăpat de-a contacta...(vreun virus pe ritmul veacurilor), bifat.
Da bineinteles, imi doresc foarte mult ca povestea noastra de dragoste sa avanseze si sa tina multi ani de acuma in colo:X iar o hora romaneasca este mereu bine venita deoarece iubire ca la noi nu gasesti nicaieri:X
Da, dar aş scoate-o doar pentru a petrece în stil românesc pentru că dragostea noastră o să ţină mult nu doar un an în plus.
Nu sunt o persoana superstitioasa... iubirea va tine mai mult de un an sau poate mai putin, asta depinde de noi. Dar mi-as scoate jumatatea la o hora de de dragul traditiei si obiceiurilor noastre :*
Avand in vedere ca tin si cred in aceste elemente ce alcatuiesc datina romana da, deoarece dragostea este importanta pentru fiecare dintre noi cu toate ca nu toata lumea o fructifica cum se cuvine
Desigur ca da. Sunt roman si nu imi este rusine cu traditile pe care le respect in fiecare an