Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ti-ai scoate jumatatea la o hora de Dragobete, sa va tina dragostea inca un an?

138 răspunsuri:
| georgy_1857 a răspuns:

As face orice sa ne mai tina dragostea. Asada, normal ca as face si asta.

| BubuuLoree a răspuns:

DA

| Shyne_Miky_1995 a răspuns:

Da

| MagiicGirlI a răspuns:

Desigur ca da

| BlackEyedGirl a răspuns:

Da, as face orice sa ne tina dragostea cat mai mult si sentimentele noastre sa fie mai puternice pe zi ce trece.

| Du_Alina_1989 a răspuns:

Da. Dar pentru distractia noastra, nu pentru a ne tine dragostea inca un an, pentru ca dragostea noastra oricum o sa tina! happy

| Miranda27 a răspuns:

Dawinking

| gyksyyy a răspuns:

Da

| anamariairina36 a răspuns:

DA

| ijuuuuuuu a răspuns:

Desigur! Și în fiecare an la fel aș face!

| sweetys a răspuns:

DA

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Normal.

| faramatania a răspuns:

Nu mă farmecă acest dans și nu prea-mi doresc să fiu acolo. Absolut inconfortabil, un consum folcloric inutil.Așa că am scăpat de-a contacta...(vreun virus pe ritmul veacurilor), bifat.

| ForYouBaby a răspuns:

Da bineinteles, imi doresc foarte mult ca povestea noastra de dragoste sa avanseze si sa tina multi ani de acuma in colo:X iar o hora romaneasca este mereu bine venita deoarece iubire ca la noi nu gasesti nicaieri:X

| Dragan_Emilia_1972 a răspuns:

Da

| Gabriela-Mihaela_Văscu_1996 a răspuns:

Da, dar aş scoate-o doar pentru a petrece în stil românesc pentru că dragostea noastră o să ţină mult nu doar un an în plus.

| Andeuta a răspuns:

Nu sunt o persoana superstitioasa... iubirea va tine mai mult de un an sau poate mai putin, asta depinde de noi. Dar mi-as scoate jumatatea la o hora de de dragul traditiei si obiceiurilor noastre :*

| Crocodilul01 a răspuns:

Pe frigul asta? laughing) Clar nu laughing) Mai bine un film si ceva Nutella

| xTremeMe a răspuns:

Da!

| LTAA a răspuns:

Nu am credință în superstiții.

| elyd12 a răspuns:

Da! Aş face orice ca dragostea să ne ţină nu numai un an, ci toată viaţa!

| Havok83 a răspuns:

Avand in vedere ca tin si cred in aceste elemente ce alcatuiesc datina romana da, deoarece dragostea este importanta pentru fiecare dintre noi cu toate ca nu toata lumea o fructifica cum se cuvine

| vladuss09 a răspuns:

Desigur ca da. Sunt roman si nu imi este rusine cu traditile pe care le respect in fiecare an happy