Cu trăsura cred că ne-am aventura să facem o plimbare prin oraș. Nu are deloc răbdare, așa că i-aș antrena-o puțin pe străzile urbane. Cum jumătatea mea nu aparține „genului romantic", probabil nu ar vedea nimic interesant în plimbarea cu trăsura, așa că vom transforma romantismul în „zâmbitism cu hohote", căci sigur ne-am amuza de starea de nervi pe care o vom provoca probabil unor șoferi mai grăbiți sau din expresia fețelor pietonilor. Iar în timp ce-i educăm răbdarea, eu îmi pot lua doza de romantism din simpla lui prezență în acea trăsură.
As merge in locuri frumoase, medievale. Ne plac amandurora acele locuri care ne prezinta trecutul!
Cu cai putere eventual, cu cai adevarati, nicaieri, put, un cal miroase a traspiratie si nu vad romantismul din a sta in urma lui simtindu-i mirosul
O plimbare in oras cu multi copaci aliniati de marginea strzii
Peste tot. cu el as merge oriunde nu conteaza. cat timp sunt langa el. totul e perfect :*.
Într-un loc liniștit unde să se audă doar copitele cailor, ciripitul păsărilor și vocile noastre!
Intr o poiana, cu lac si flori multe unde sa nu ne deranjeze nimeni decat ciripitul pasarelelor si adierea vantului
Nu conteaza locul. Cea mai frumoasa priveliste sunt ochii lui. Daca ar fi sa aleg ar fi totusi undeva prin Apuseni, pe un drum de tara.
Intr-o padure, pe langa un lac sau pe malul mari... Cele mai romantice locuri parerea mea.
anonim_4396 întreabă: