1.Prima dragoste m-a durut mult si inca ma doare.M-am schimbat foarte mult. Numai sunt aceea persoana care eram la inceput.Rana inca nu s-a vindecat si doare la fel de mult ca la inceput.Chiar daca a trecut ceva timp de la despartire parca nimic nu s-a schimbat pentru mine.Pe zi ce trece in loc sa imi treaca ma doare si mai mult.
2.Nu cred ca este o durere mai mare ca persoana iubita sa te respinga si sa nu vrea sa te aibe langa ea.Cand mi s-a intamplat asta pur si simplu am simtit ca imi cade cerul in cap.Persoana pentru care am facut atat de multe, pentru care m-am certat cu toti, pentru care am renunat la orice pentru a ne fi bine, persoana care o iubeam neconditionat si care eram in stare sa imi dau si viata sa renunte atat de usor la iubirea mea si sa aleaga alt drum si sa ma alunge din viata lui ca si cum nu am insemnat nimic pentru el.Este greu, doare dar timpul va vindeca orice rana
3.Pai tot timpul ma gandeam la aceea persoana.Zambeam doar cand ii auzeam numele si vocea.Dormeam si ma trezeam cu aceea persoana in gand. Vroiam sa il am mereu alaturi de mine.Inima imi batea atat de tare si mii de fluturasi aveam in stomac cand il vedeam:X.Ehh ce vremuri frumoase erau
1. Enorm de mult, inca mai sufar si a trecut o gramada de vreme de atunci.
2.A fost cel cu prima dragoste pe care acum il urasc de 6 ori pa saptamana si il mai iubesc o data pe saptamana.
3.Ii frumos sa fi indragostit si sa iti fie impartasite sentimentele, asta nu stiu daca se poate descrie in cuvinte de catre cineva.Nici nu te poti gandi la o despartire de el\ea, pentru ca ai impresia ca s-ar termna tot.
Acum fiecare cum vede"problema".
De aceste lucruri o sa iti dai seama singur cand o sa ti se intample.
O singura data am crezut ca iubesc. Nu am suferit niciodata pentru ca m-am autoeducat sa fiu asa. Sunt o insensibila, dar mi-a fost tare frica de durerea asta si am evitat-o.
1 mult
2 frumos
3 suberb nu pot descrie, dar trebia sa intrebi si de despartire aia a fost groznica atuunci abia isi dai seama cat de mult ai iubit acea persoana si pe cine ai putut iubi, in timpul relatiei poate nu isi dai seama dar dupa sfarsitul ei categoric ca da
1. Nici nu mai stiu. Nici nu stiu daca am iubit pe cineva, presupun ca nu, din moment ce nu tin minte vreo mare suferinta.
2. Cred ca m-am autoalungat dupa ce am analizat prea bine persoana care imi placea. Durea cand ma intepam in sarma ghimpata pusa pe zidurile create de mine, se pare ca m-au aparat de dureri mai mari.
3. Cu cat inaintez in varsta, cu atat tin mai mult la cineva, asa ca nu stiu care e prima persoana, sau daca e prima, oricum, e fain si sufocant...
M-am prins, suferi. Relax, peste cativa ani o sa razi ca ai plans acum, crede-ma!
1. Suficient cat sa-mi intareasca caracterul.
2. A durut, dar m-am obisnuit.
3. Destul de nasol, iubirea creeaza dependenta fata de personana pe care o iubesti.
PS: Pentru o viata sanatoasa, nu deveni dependent de oameni.
Sunt de acord cu tine. NU DEVENI DEPENDENT DE OAMENI.
MihaiDan97 Nu poti raspunde in scris la aceste intrebari.Fiecare stie cat si cum l-a durut!
1. Putin spus enorm, dar am supravietuit.
2. Consider ca daca cineva nu ma vrea in viata lui, atunci are un motiv si atata timp cat m-a alungat inseamna ca va fi mult mai fericit fara mine, iar chiar daca mi-as fi dat si viata pentru acea persoana, sunt multumita stiind ca ii e mai bine fara mine.
3. Un sentiment care m-a speriat si marcat si o experienta bizara aceea de a fi in stare sa daruiesti totul cuiva.
angelina_2665 întreabă: