anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Ce ati face daca ati fi intr-o relatie de 5 luni dar va mai ganditi si la atcineva din trecut de care erati indragostit/a?

8 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

As lua o pauza in relatia actuala, iar in timpul asta mi-as lamuri sentimentele.
Nici sa-ti bati joc de actualul nu-i corect...

| fabiola a răspuns:

Inseamna ca nu esti implicata sufleteste in aceasta relatie ci este un fel de consolare a trecutului.Gresesc?

| marsy a răspuns:

As incerca sa nu ma mai gandesc la trecut. si sa traiesc viitorul

| miauu a răspuns:

In momentul actual sunt.in primele 2 luni m-am gandit. dar acum incerc sa traiesc prezentu.nu ma gandesc ce a fost ieri sau ce va fi maine

| MM a răspuns:

Daca sunt doar ganduri pasagere, nu-mi fac griji, imi vad inainte de relatie, dar daca ma gandesc obsesiv la acea persoana, deja imi pun semne de intrebare. Poate nu sunt langa cine trebuie sa fiu.

| antonelk a răspuns:

Lasa asa ca o sa-ti treaca si o sa incepi s atii la actualuwinking asa am fost si eu ca si tine big grin si mi-a trecut.doar ca problema la mine este ce noi ne intalneam si pe ascuns laughing) si am hotarat sa raman doar cu actualu si fostul si acum ma cauta si ma suna si pur si simplu a ajuns sa ma streseze angry

| antonelk a răspuns:

Si relatia mea ii de 11 luni :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai mai era una care iubea doi. da ei nu stiu unul de altul. pai as face asa; m-as dezbraca si as astepta bondarii.sa vad cati vin sa ma fecundeze.si as alege. nici nu trebuie sa mai fiu indragostita.la atatea oferte... daca or sa fie. daca nu... m-as multumi cu vrabia din mana. da m-as mai gandi si la cioara de pe gard.