| Đεмоη a întrebat:

1 - Ce este pentru tine partenera / partenerul?

2 - Cum descrii tu iubirea?

3 - Este mai important sa fie partenera / partenerul mai bine decat tine?
(:

Sper ca nu sunt prea stupide intrebarile, sau grele.dar sunt curios cum ganditi voi. Poate eu gresesc.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

1.Ce este pentru tine partenera / partenerul?
El...este eu, la masculin.

2. Cum descrii tu iubirea?
N-o pot descrie prea bine,o traiesc in schimb.
Ma face sa ma trezesc zilnic zambind luminos,chiar daca afara ploua cu fulgere,cade grindina si cerul e negru ca smoala.
Este puterea mea secreta, lumea mea intreaga si toata bucuria mea, lucrul cel mai bun care mi s-ar fi putut intampla vreodata, panaceul meu universal, drogul si otrava mea zilnica, fara de care nu pot exista!

3.Este mai important sa fie partenera / partenerul mai bine decat tine?
Bineinteles!
Fericirea mea este sa-l fac pe el fericit, e un cerc inchis si un perpetuum mobile perfect al fericirii si-al binelui.happy

12 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

1)Persoana din partea căruia pot primi înțelegere, sinceritate și pot avea încredere, persoana pe care o iubesc.

2) "... Iubirea este ca o floare: Noi o plantăm în inimă, ea, crește, se usucă și moare. Iar când găsim alta cu adevărat, aceasta se plantează singură, crește și devine nemuritoare..."

3) Da, întotdeauna am făcut în așa fel încât ea să fie bine!

| CrazyRat a răspuns:

1 - Cea cu care impart totul, ma poate intelege, sa imi dea sfaturi cand am nevoie, sa fie sincera nu sa bage "strambe", si clar cineva la care tin enorm de mult. happy

2. Nu are cuvinte care poate fi exprimata.

3. Amandoi trebuie sa fie importanti nu numa unul. Dar uneori este nevoie de sacrifici si sa lasi de la tine ca doar nu degeaba ii partenera ta. happy

Toate astea in cazul in care nu ii o relatie "la misto".

| ann19 a răspuns:

Poi partenerul/partenera trebuie sa fie aceea persoana care sa gandeasca ca tine, sa te iubeasca si sa te inteleaga.Trebuie sa te accepte cu defectele si cu calitatile sale. Hmm, pai iubirea e atunci cxand simpti ca vrei sa fie tot timpul cu persoana iubita, sa te simpti bine imi preajma ei, cand ti se lumineaza fata cand o vezi.Poi eu cred ca intr-un fel trebuie, dar nu exagerat.

| MickeyEs a răspuns:

1. Jumătatea, persoana care ştie totul, care primeşte totul!
2. Element primordial.
3. Într-o relaţie nu trebuie şi nu e bine să fii egoist. Persoana cu care eşti are nevoie de fericire şi iubire. Trebuie să zâmbească mereu, să te simtă aproape şi să iubească din ce în ce mai mult. Uneori îi poţi îndrepta tu greşelile, fiindu-i bine tot ei cândva. happy

| Keith a răspuns:

1.Pentru mine partenerul de viata este unica persoana in care pot avea incredere neconditionat, este persoana pe care eu pot plange cand sunt trista, este persoana care ma iubeste si o iubesc cu toata fiinta mea. 2. A iubi inseamna a trai viata celuilalt.Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt, fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ceea ce este murdar in lumea aceasta. 3.Mereu am facut tot posibilul ca persoanei de langa mine sa ii fie bine, nu ma interesa de mine, atata timp cat il stiam fericit imi era de ajuns.

| valentingb a răspuns:

1. TOT
2. Cel mai frumos sentiment.
3. Daca am de ales intre mine si ea, o aleg pe ea.

| DNSK a răspuns:

1) persoana care ma intelege, ma asculta, imi ofera atentie, caldura si cu care impart toate gandurile si visele mele
2) Iubirea este singurul sentiment pe care nu stiu sa-l definesc exact
3) Da, intotdeauna am pus binele lui inaintea binelui meu

| mihaelaa18 a răspuns:

1.Cea mai importanta si cea mai speciala persoana pentru mine.Persoana cartuia pot avea incredere, persoana care sa ma sustina si care sa o iubesc mereu.

2. Iubirea pentru mine reprezinta cel mai puternic si mai profund sentiment care poate exista pe aceasta lume. Iubind pe cineva te simti cel mai implinit si mai fericit. Iubirea te poate schimba de la o zi la alta. Iubirea iti poate aduce uneori pe kanga stari de fericire si clipe mai putin placute s-au uneori dureroase.Este un sentiment minunat.Sa iubesti si sa fi iubit la randul tau este cel mai mare dar al vietii.

3.Intotdeauna m-am luptat ca persoanei de langa mine sa ii fie mai bine si sa se simta bine in preajma mea.Preferam sa fie ea fericita decat sa fiu eu, pentru mine acest lucru conta cel mai mult. Daca persoana iubita era fericita eram si eu pe langa eahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Partenera-mana mea dreapta;
iubirea-ceva placuta;
nuuuuuuuuuu

| MDF a răspuns:

Pentru mine, partenere rprezina o parte din mine.Adica reprezinta acea persoana in care ma pot regasi, in care ma pot increde mai mult decat in toti si care, cel mai importan, ma intelege.

O dfinitie exacta a iubirii nu am...dar daca ar trebuie sa o dau, as spune ca este un cutit cu 2 taisuri, care iti da putin si iti ia mult...

Pt mine nu conteaza cum arata sau cum este partenera... poate fi mai destepta, mai frumoasa decat mine sau nu. Nu tin neaparat la chestia asta...

| VelvetLight a răspuns:

1- partenerul este cel care imi poate fi prieten, frate, parinte si iubit in acelasi timp.
2- Iubirea este singurul lucru nematerial care te tine unit de alte persoane
3- Nu, nu este mai important. Acest lucru este total insignifiant. Nu face o relatie mai rea sau mai buna.

| Đεмоη explică:

Va multumesc frumos tuturor (: Chiar m-au impresionat raspunsurile voastre. sincer. Ma bucur ca imi sunteti alaturi, chiar si cu o vorba.Este mai mult decat suficient