Până la o vârstă de genu n-au ce probleme să apară, foarte târziu dacă e am înțeles că ar fi niște probleme la himen, ar fi muult mai greu de rupt.
foarte bine că nu te-ai grăbit cu pasu ăsta dacă n-ai simțit că e momentu. e un moment special pentru orice fată și e păcat să se întâmple oricând cu oricine.
1. E normalitate.
2. Probleme pot aparea oricand, si fara un motiv anume; de aia femeile merg periodic la ginecolog. Probleme din cauza sexului vor aparea doar daca e o alta idioata, care merge pe seama ideilor venite de la boschetii cu care se culca. Majoritatea "stiu ei" ca "nu are nimic" daca nu respecti absolut nimic din ce se repeta in orice articol de educatie sexuala.
In realitate, baietii/barbatii nu au absolut nimic de facut pentru a-si mentine sanatatea organului sexual, in special in tinerete. Atat timp cat nu au o boala ereditara ori nu contacteaza un BTS, penisul nu are nevoie de nimic deosebit, si nu se supara nici de la sex neprotejat, nici macar de la anal.
Barbatii ajung sa faca infectii urinare (de exemplu) mult mai greu decat femeile.
Asa ca, transmite-i domnisoarei sa ia in serios recomandarile generale, sa se protejeze si sa nu isi aleaga parteneri din cele mai de rahat anturaje posibile.
Cool. interesant răspuns
1) Este foarte bine si eu personal apreciez asta.
2) Nu apar probleme la aceasta varsta.
>> E ciudat, rușinos sau nu contează asta?
In ziua de azi virginitatea este considerata de multi o idee depasita. Altii inca mai considera ca este o virtute. In alegerea partenerului, la noi in RO, virginitatea conteaza foarte putin.
>> Daca isi începe viata sexuala mai târziu pot apărea probleme?
Aceleasi probleme ca si atunci cand o incepi devreme, risc de sarcina nedorita, BTS, ITS.
Sexul e ca mersul pe bicicleta. Calitatea creste cu cat ai mai multa experienta. Pot apare problemele specifice incepatorilor.
Pe de alta parte maturitatea cognitiva si emotionala pot duce la o calitate mai buna a relatiei.
Este absolut normal! Nu e gresit nici sa o incepi mai devreme, ideea este sa stii ce faci atunci cand o incepi si sa fi pregatita pentru asta!
Sa fie pregatita in ce sens?
Pregatita psihic.
Degeaba este pregatita psihic daca in viitor se va face praf aceasta pregatire, nu crezi? Cand esti pregatit psihic nu vei avea niciun regret, pe cand sunt totusi multe care au dupa o despartire.
1 mai există așa specimene speciale? / chiar aș aprecia foarte mult o fată care este virgină și nu este rușinos
2 nu va apărea nici o problemă
Sper că ți-am putut fi de ajutor
Da mai exista, dar rar.
ma bucur ca apreciezi asta.
am văzut niște băieți care ziceau ca virginele sunt nașpa, pierdere de timp si de nervi cu ele.
nu e chiar asa. sunt mai pure si mai serioase, părerea mea...
După părerea mea virginele sunt sacre, foarte speciale, minunate și pe cale de dispariție mai ceva ca păsările kiwi, daci trebuie prețuite mult după părerea mea
Ai vazut niste prosti care pun pariu ca nu au un nivel intelectual ridicat.
Da, adevărat
Ce frumos
După părerea mea femeile virginie trebuie respectate căci sunt speciale, nu oriunde vezi o femeie virgină pe stradă
Deci, pe voi fetele nu ar trebui sa va intereseze parerea altora cu privire la virginitate.
Da...nu multe întra-adevăr, dar am prietene de 17, 18 ani care sunt virgine și care spun ca nu se grăbesc la subiectul asta. Își vad de liceu
Mariiuta întreabă: