1. Nu stiu daca poate "compensa" sau care ar fi rostul, daca cineva o place suficient de mult incat sa o ia de sotie sigur o gaseste cat de cat atractiva. Dar ca sa aleg o un singur lucru... cel mai important e sa aiba incredere in ea - e un cliseu dar o persoana cu incredere in ea este sociabila, deschisa, prietenoasa si are un vibe pozitiv.
2. Prin sinceritate. Sunt foarte putini oameni chiar sinceri in ziua de azi.
Nu prea poate fi atractiva nici cu toate calitatile lumii daca e foarte urata, no offense.
Nu stiu la ce te referi cand spui "foarte urata". Pentru unii asta poate sa fie doar o urmare a unui accident. Pentru altii poate sa fie doar forma, fetei. Deci acest enunt de foarte urata, nu impiedica ca aceea persoana sa fie foarte simpatica. 1. Simpatica.
Plictisitor doar pentru ca nu face glume?
Ce poate fi mai distractiv decat sa mergi la dans? sau la un film? sau sa mergi la schiat? sau la mare (posibil chiar la nudisti)? Deci are capacitatea de a se distra in orice mediu. 2. Distractiva.
CITEȘTE DE 100 DE ORI la punctul 1 de o fată urâtă
Acum 20 - 25 de ani veneau în România evrei din Israel ca să se ÎNSOARE cu românce.
Erau oameni de la angajați la ei în țară până la oameni de afaceri milionari.
La standardul de azi femeile erau ORIBILE ca frumusețe dar astea trebuiau să aibă ele
- vârsta până în 30 de ani
- nemăritate și divorțate
- fără copii
De studii trebuiau să aibă
- facultate
- să lucreze deja ca - doctorițe, avocate, profesoare, femei cu afaceri
- avere - o locuință unde să locuiască și un venit din care să trăiască
Asta ca să NU fie tipul de femei SĂRACE care să se mărite că nu au nici casă nici salariu
EXCLUS femei care NU corespundeau la ce am scris.
FRUMUSEȚEA era ULTIMA condiție.
Din 20 de femei care vroiau să se mărite cu 1 străin erau SELECTATE maxim 2 - 3 care erau prezentate străinului.
DECI - o femeie URÂTĂ se poate mărita bine dacă îndeplinește celelalte condiții.
La punctul 2 de băieți plictisitori - ăia sunt RATAȚI TERMINAȚI pe care nu îi vrea nici o femeie.
Da, "erau" și "era".
Deci sa inteleg ca raspunsul pentru tine la 1 este oricare dintre cele 6 mentionate?
Uite un sfat de la mine eu sunt însurat și am făcut pot spune o greșeală care nu as indemna pe nimeni sa o facă...pot spune ca m-am uitat mai mult la aspect decât la personalitatea iei la felul de a fi și asta e o mare greșeală
Rezumatul răspunsului meu --frumusețea este trecătoare personalitatea și felul în care te tratează contează..nu repeta și tu greșeală mea?
Pai la intrebarea 1. Fata acea ar trbuii sa fie de casa sa faca tote lucrurile caznice sa te iubeasca sa fie loiala 2. Sa iubeasca si sa isi mentina starea de spirit sa ii arate cat de mult tine la ea ca sa nu creada fata ca nu este iubita.