Să fie inteligent adică să aibă facultate și o profesie, să fie înțelegător cu mine, răbdător, frumos adică atrăgător să nu fie pensat și nici mușchii nu mă interesează/impresionează vreau un bărbat adevărat!
1 depinde de ce inseamna dragoste pentru tine, asta nu pot spune de care pentru ca inca nu s-a aflat ce anume declanseaza iubirea pentru o anumita persoana, desigur ca ma atrag fetele frumoase, sani, fund, o fata simetrica
2 sinceritatea, seriozitatea, simtul umorului, fizicul, da nu am pretenti mari
1) Saten, ochi verzi, si cu un corp bestial!
2) Sa stie sa ma surprinda si sa fie grijuliu cu mine.
Cand te indragostesti de o fata, respectiv un baiat, il iei cu tot cu calitati si defecte, atat fizice cat si morale.
Pentru mine barbatul de care m-as indragosti ar trebui sa fie inteligent, si sa fie realizat. Cand iubesti, fizicul nu mai conteaza asa de mult.
Pentru mine cel putin fizicul conteaza maxim 35% restul conteaza personalitatea.Mie imi place la o fata sa fie mai deschisa si poate descurcareata, destul de inteligenta desi nu cer nici o eminenta cenusie dar e bine sa apreciezi si defectele unui om pentru ca nimeni nu e perfect cum poate nici cealalta persoana nu agreaza totul la tine
Atunci cand te indragostesti de o persoana pentru tine, oricum ar arata acea persoana, e perfecta!
Fiecare avem calitati si defecte, dar acestea se descopera pe parcursul relatiei. Personal, cred ca cel mai mult conteaza sensibilitatea celui de alaturi, modul si felul in care se implica intr-o relatie, limbajul si caracterul sau.
al3xwasd întreabă:
Andreeaioan115 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: