1.prin vointa, prin rugaciune.
2.sa stii ca eu cred ca da.adica un pic mai mult decat ar creste in mod normal.
succes!
1) sa ai vointa, cauta-ti o prietena, ocupa-ti timpul cu altceva
2) Masturbarea nu impiedica cresterea penisului dar nici nu o sporeste. Indiferent daca te masturbezi sau nu, penisul tau va creste in ritmul lui.
Totusi, masturbarea la adolescenti este destul de indicata. Dar multi fac din asta o obsesie, asa ca nu mai e bine.
7h30
Daca te masturbesizi f des, penisul se micsoreaza si iti creste o pzd in loc... eu zic sa nu o mai faci.
De la masturbare pe la 30-40 de ani nu ti se mai scoala daca te masturbezi des
si din ce am inteles si eu cica nu mai poti sa faci copii
Ma dispera fetita asta. Elasexygagica cred ca nu are ce face
Deci ea are:
7 ani, fantezii in care e legata de pat, dependenta de mastubare,
Eu cred ca e de fapt reincarnarea la vreo prostituata moarta care nu a apucat sa isi implineasca visul si cand s-a reincarnat d-zeu a uitat sa ii stearga memoria .
Ce altceva pot sa cred?
De masturbare, cauta o iubita, doar asa te poti ajuta
sa nu te masturbezii, penisul creste daca te masturbezii asta stiu eu
De masturbare nu poti sa scapi, adica... e ceva normal! Dar nu in modul obsesiv, poti ajunge sa fii dependent, sa ai in cap numai masturbare si asta nu e in regula.
Masturbeaza-te normal, odata pe saptamana sau odata la 2 saptamani, nu de 10 ori pe zi !
Masturbarea nu afecteaza cresterea penisului.
Ocupa-ti timpul, fa ceva interesant, iesi cu prietenii, mai ia-ti gandul de la asa ceva, fa-ti o prietena eventual, plimbati-va etc, cand iti vine in cap iar sa te masturbezi incearca sa iti iei gandul repede si sa faci altceva, suna un prieten, etc .
Pa, pa :*
Masturbarea e un mare pacat.
Doar daca vei incerca sa faci fapte bune, sa te rogi asa vei scapa de masturbare.
E bine ca vrei sa scapi de ea, asta e primul pas, cel mai important, incearca sa faci alte lucruri, sa fii ocupat, sa fii langa prieteni, alte persoane ca sa nu fii tentat sa te masturbezi.
anonim_4396 întreabă: