| ALM2000RO a întrebat:

1. Cunoașteți vreo persoană (bărbat sau femeie) abstinentă sexual? Cei care știți o astfel de persoană, știți și pe ce perioadă/durată de timp și-a impus abstinența sexuală și care au fost motivele luării unei astfel de decizii?
2. Cunoașteți vreun caz de bărbat sau femeie care, din anumite motive, și-a impus abstinență sexuală pe viață? Dacă da, știți și motivele luării deciziei, precum și vârsta avută când a/au luat decizia respectivă?
3. Cunoașteți vreo persoană (bărbat sau femeie) virgină la categoria de vârstă 30-40, 40-50 sau chiar 50+? Aveți cunoștință de vreun caz de persoană care a murit virgină (nu mă refer la asexuali, ci la cei/cele care, dintr-un motiv sau altul, n-au avut parte de sex/dragoste niciodată, deși și-ar fi dorit)? Adică de o persoană pe care să o fi cunoscut în realitate, ori voi, ori careva din prietenii voștri sau cunoștințele voastre (deci de care numai ați auzit de la alții).
4. Care este virginul/virgina cu vârsta cea mai înaintată pe care îl/o știți (ori personal, ori din auzite de la alții) și despre care să aveți și certitudinea că este așa?
Rog seriozitate în răspunsuri! happy

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

1. Sigur, sunt sutele de maicute, calugari si preoti de pe la manastiri. Ei sunt ABSTINETI pe viata.

2. Da cunosc 2 persoane (una este femeie, celalalt este barbat), care sunt abstineti fiindca nu vor sa se casatoreasca niciodata si nici sa aiba relatii sexuale cu nimeni. Deciziile le-au luat la maturitate dupa 20 de ani.

3.Da, cunosc, vecinul meu care are 55 de ani.
De murit virgina sunt sutele sau miile de calugari, maicute si preoti de pe la manastiri, ca aia nu au sex niciodata.

4. Un calugar de aproape 100 de ani, care a stat in pustie pana a murit.

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Noi avem o prietena de familie care are vreo 85 de ani și e virgina. E o femeie foarte credincioasa și sufletista, o cauta multă lume pentru sfaturi. Fiind din tinerețe foarte credincioasa nu ar fi acceptat în Nicu un caz sa își piardă virginitatea înainte de căsătorie. Nu e calugarita dar bănuim ca rămas necăsătorit pentru ca a dorit sa aibă timp pentru o relație speciala cu Dumnezeu.

| suntserios a răspuns (pentru ania):

E foarte bolnavicios faptul ca stii viata sexuala a tuturor rudelor. E ceva nenatural si complet anormal.

| anonim3248 a răspuns:

Am cunoscut femeie virgină și care a murit virgină.

| anonim3248 a răspuns:

Mai cunosc o femeie trecută de 52 de ani virgină.

| anonim3248 a răspuns:

Nu au avut de unde să găsească ce bărbați vor și au rămas singure toată viața.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Eu. laughing De bună voie și nesilită de nimeni.
2. Din motive religioase.
3. Tot eu.
4. Iar eu. big grin

| Bwahahahahahaha a răspuns:

Da x 3, stiu o femeie de 60 de ani