Ce gen? Pai sincera, cuminte, iubitoare, vorbareata, putin geloasa si posesiva, sa nu fie vreo fitoasa si sa aiba capul pe umeri, sa nu se ia dupa toti prostii.
Cred ca cer prea mult, avand in vedere noile specii de copii care sunt.
Ave un baiat care gandeste bine cam seamana cu mine da nah
Hey mersi de funda.Esti o scumpa>
Odododo multu :X:*:*:* scuze ca nu am rasp mai devreme dar nu imi aparea rasp:*
>
Da stiu, aceeasi problema e si la mine. :*
Odododo pupiiiiici
Nu imi lasi msj cu id tau poate mai vb
Done.
Sa nu imi spui cu asta e id)
E id vechi...Decand am avut prima data net.
Sa sti ca de multe ori asa este. Relatiile nu prea se mai bazeaza pe sentimente. Dar, asta e...astea sunt zilele si trebuie sa ne adaptam, nu?
Cred ca multi visam sa avem pe cineva... "perfect" langa noi, dar cand ne indragostim...realizam ca nu e nici pe departe la asteptarile noastre.
De existat... exista, dar nu pe toate drumurile! Iar ca sa gasesti trebuie sa cutreieri mult, sa stii ce vrei, sa stii ce oferi, cui oferi, sa stii ce-i sinceritatea, bunul simt, corectitudinea!
Frumoasa, intelegatoare, sa aiba ceva diferit fata de fetele din ziua de azi...
Eu imi doresc un baiat care sa fie sincer si sa nu se uita doar la cum arat...nu vreau neaparat sa arate foarte bine...
Dupa raspunsul tau imi dau seama (te rog sa ma corectezi daca gresesc) ca pentru tine nu prea conteaza aspectu ci interiorul
Eu as dori o fata care stie sa iubeasca si sa o iubesc, dar mai greu de gasit.Azi totul se bazeaza pe aspectul exterior si pe bani...
Da ai dreptate mai pe scurt nu prea mai conteaza sentimentele
Eu ca fata. e normal sa visez la "un print". dar nu-i asa. am 14 ani si nu am avut nici o relatie, eu cred ca din cauza ca sunt un pic mai "cu forme " decat celelalte. dar nu asta conteaza. la fel ca celelalte sunt si eu adica eu nu vreau un baiat cu aspect fizic "atragator "sau cum se zice"bun rau". NU mie imi trebuie un baiat care ca ma placa asa cum sunt. (nu sunt obeza am cu 5 kg mai mult decat normalul). dar nici un baiat nu e intelesat de cum vorbesc, cum ma comport sau stiu si eu cum ma manifest in public. ei se uita numai si numai la fizic. si atunci cand intalnesc una ..suberba". si cand deschide gura nu stii cum sa scapi mai repede de ea.
In schimb ma bucur sa aud (vad) ca un baiat gandeste ca mine. ca nu aspectul fizic conteaza.
P. S:se zice ca baietii se uita can vad o fata la... 1. podoaba capilara. 2 haine. 3. mers 4. aspect fizic. este asa oare? voi ce ziceti baietii?
Buna :*
1. Relatii serioase exista, insa nu intotdeauna cautam unde trebuie. Ne dorim un print, iar restul baietilor raman eclipsati de frumusetea lui (si atat ) pentru ca degeaba e frumos daca atunci cand deschide gura nu stii cum sa il faci sa taca.Cu trecerea timpului incepem sa ne punem in ordine prioritatile, iar gasirea unui partener caruia ii pasa doar de sentimente este inevitabila. Va aparea in cele din urma
2.Baiatul ideal exista pentru fiecare dintre noi, iar pentru mine ar trebui sa aiba urmatoarele calitati : grijuliu, iubitor, atent, intelegator, sa nu imi impuna limite, sa ma sprijine moral cand am nevoie, sa ii mearga mintea si sa fie bun la toate, dulce, cuminte si. cam atat. Momentan mi-am gasit baiatul ideal si nu l-as lasa nici o secunda sa plece de langa mine. Imi ofera siguranta de care am nevoie.
Eu doresc un baiat frumos, dragut, bun la suflet, amuzant, inteligent, harnic, si descurcaret(bun la absolut orice)a si elegant normal!
Acum nu mai raspund la intrebare vreau doar sa te intreb tu ai desenat desenul care il ai in poza (dar nu prea cred e mult prea frumos)
Sincer, in ziua de azi nu mai gasim relatii serioase deoarece traim intr-o lume plina de minciuni intentionate sau nu. Eu mereu am vrut sa am o relatie serioasa dar am fost luat de prost pentru ca m-am oferit intr-un totul. Viata e grea si asta e realitatea in care traim. Crezi ca numai baietii sunt neseriosi? NU
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: