Ce gen? Pai sincera, cuminte, iubitoare, vorbareata, putin geloasa si posesiva, sa nu fie vreo fitoasa si sa aiba capul pe umeri, sa nu se ia dupa toti prostii.
Cred ca cer prea mult, avand in vedere noile specii de copii care sunt.
Buna :*
1. Relatii serioase exista, insa nu intotdeauna cautam unde trebuie. Ne dorim un print, iar restul baietilor raman eclipsati de frumusetea lui (si atat ) pentru ca degeaba e frumos daca atunci cand deschide gura nu stii cum sa il faci sa taca.Cu trecerea timpului incepem sa ne punem in ordine prioritatile, iar gasirea unui partener caruia ii pasa doar de sentimente este inevitabila. Va aparea in cele din urma
2.Baiatul ideal exista pentru fiecare dintre noi, iar pentru mine ar trebui sa aiba urmatoarele calitati : grijuliu, iubitor, atent, intelegator, sa nu imi impuna limite, sa ma sprijine moral cand am nevoie, sa ii mearga mintea si sa fie bun la toate, dulce, cuminte si. cam atat. Momentan mi-am gasit baiatul ideal si nu l-as lasa nici o secunda sa plece de langa mine. Imi ofera siguranta de care am nevoie.
Sincer, in ziua de azi nu mai gasim relatii serioase deoarece traim intr-o lume plina de minciuni intentionate sau nu. Eu mereu am vrut sa am o relatie serioasa dar am fost luat de prost pentru ca m-am oferit intr-un totul. Viata e grea si asta e realitatea in care traim. Crezi ca numai baietii sunt neseriosi? NU
anonim_4396 întreabă: