Pentru că băieţii timizi sunt fideli,romantici,ţin cont de lacrimile unei fete,ştiu să pună suflet,ştiu ce şi când să spună(exact când doreşti să auzi) şi multe alte lucruri plăcute.
Mie,personal îmi displac şi mă dezgustă băieţii cu aer de Don Juan,vagabonţii,cei cărora le plac fetele de moravuri uşoare şi care nu ţin cont de sentimentele unei fete,care sunt în stare de orice,doar pentru a-şi satisface plăcerile meschine.
Un băiat timid este cel ce îţi poate oferi siguranţa faptului că va fi lângă tine astăzi, mâine, pretutindeni şi nu că îşi atinge scopurile meschine şi apoi pleacă de lângă tine.
Nu tuturor fetelor le plac baietii timizi sau nu tuturor baietilor le plac fetele timide
din contra trebuie sa fie la poli opusi in privinta comportamentului: timid cu unul indraznet
sa-ti spun de ce : o fata prefera un baiat indraznet pentru a nu fi nevoita sa lupte cu timiditatea pentru a-l cucerii, el fiind deschis va face intotdeauna primul pas, acelasi lucru se aplica si in cazul baietilor
dar exista si cazuri cand sunt amandoi timizi, insa aici lucrurile decurg mai incet din pacate...
Nu se poate explica. depinde si de persoana. O persoana mai timida pune mult mai mult suflet.
Bine spus unule si unii
pai noua fetelor ne plac baieti timizi pentru ni se par draguti
si cu baieti nu stiu
dar sa stii ca mai multor fete le plac baieti puternici care nu sunt timizi
funda plizz
Deoarece au acea alura de mister spre deosebire de persoanele care sunt foarte sociabile si nu zic ca a fi sociabil ar fi ceva rau.
Mutubal întreabă: