1. stii eu tin mult la tine, nu vreau sa te pierd, te iubesc [ea zice "si eu"] si tu o pwpi in bot luung apoi deschizi usor gura si astepti ca si ea sa o deschida si ii bagi limba in gurita si restul vine de la sine
2. la mine acasa 11ani jm. cu una de 12ani jm. era pe fotoliu, nu stiu ce vrajeala aveam eu in mine atunci, era cu gagicasu la mine in casa cu o prietena de-a ei si cu cel mai bun prieten al meu, si l-a luat ala cel mai bun prieten al meu pe gagicasu, l-a dat afara si a incuiat usa, apoi m`i-a zis tipa aia cica, vino in coace si a intins botu spre mine si am pwpato si eu si ea a deschis gura... si na... [funda][am fost sincer]
Pe la 13 ani,intr-o tabara,ea a facut primul pas,a inceput sa-mi atraga atentia, cu mari emotii seara la discoteca am invitat-o la dans, la sfirsitul dansului a urmat primul sarut...
Vara 2010... avusesem prieteni si inainte, dar nu ne intalneam.eram la piscina la o prietena si venise si el, eram la a 2 a intalnire.ne-am jucat prin apa, si dintr-odata eu era cat p-aci sa ma inec[vroiam sa vad cum reactioneaza, am jucat teattru] si a venit, m-a luat in brate din spate, si m-a rugat sa ma intorc, atunci ne-am sarutat, a fost magic, desi dupa aia l-am respins, iar seara cand am iesit pe strada, ne-am apropiat unul de altul, si am lasat lucrurile sa vina de la sine, ne sarutam, ne tineam strans in brate si nu vroiam sa ne mai dam drumul. sper sa te ajute [fundita :d am fost sincera :*]
AuRevoirSimone întreabă: