| Anonym52762952 a întrebat:

1. Exista posibilitatea de a ramane insarcinata daca nu a exista un contact sexual direct,ci doar frecare prin haine,si nu a existat ejaculare, ci doar pre-ejaculare?
2. Pre-ejacularea ar fi putut intra in contact cu vaginul? Mentionez virginitatea!
3. Greturile si durerile abdominale(ca cele menstruale) sunt simptome sigure ale unei femei insarcinate?
(Mentionez si ca e acelasi caz pentru toate 3 intrebarile)

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

1. nu exista, 2.nu.3. durerile abnominale nu sunt simptome de sarcina

| buzeduulci a răspuns:

Stai chill. nu ai cum sa ramai insarcinata asa. doar prin contact direct sau daca se atinge sperma de vagin. thinking

| OnuOnulică a răspuns:

1) Nu, este imposibil sa ramai insarcinat doar din cauza asta...cel putin eu unu nu cred in asa ceva.
Poate doar daca ati dat si hainele jos dar altfel nu.

2)Nu, nu cred.

3)De obicei da...dar nu se stie niciodata...

| Alcyon a răspuns:

Nu se poate asa ceva. Ramai insarcinata doar daca ai contact sexual neprotejat. Durerile abdominale pot fi niste simptome premenstruale. In legatura cu greturile: poate ai mancat prea multa carne de porc, acum de Craciun happy

| MiruD a răspuns:

1. Exclus nu.
2. Daca aveai haine pe tine, nu.
3.Simptomele unei sarcini difera de la o graviduta la graviduta, insa cele mai comune sunt greturile, durerile. etc.
happy

| PsychologistT a răspuns:

Nu exista posibilitatea unei sarcini.
Doar prin contact sexual si ejaculare.

| whiteOdrink a răspuns:

Nu poţi să rămâi însărcinată doar dacă te freci ...prin haine. Nu mai are rost să răspund şi la celelalte întrebări. E imposibil. De îndată ce sperma i-a contact cu aerul, spermatozoizii mor!
Cât despre simptome, fiecare femeie are simptome diferite, unele au chiar menstruaţie în primele luni de sarcină şi nu au nimic d.p.d.v. medical!