| Gaby53 a întrebat:

1.Heii TPU.Ma puteti ajuta cu ceva.Este o fata pe care o plac foarte mult vorbim, mai iesim afara dar nu stiu daca ea ma place si imi e rusine sa o intreb direct daca vrea sa fim impreuna.Si nu stiu cand ar trebui sa o sarut.

2.A si mai am o problema m-am despartit de o fata care chiar ma placea si totusi nu vreau sa sufere.Cum pot sa fac sa nu mai fie suparata.

Dau FUNDITA.
Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

1.Nu stiu de ce ti-e rusine,cel mult te-ar putea refuza,altceva n-ai ce sa patesti,dar daca nu incerci,posibil sa ai ocazia s-o vezi de mana cu un altul,care a fost mai indraznet ca tine!
Asa ca,lasa timiditatile si jena,apropie-te de fata,vorbeste-i,fii cald si zambitor,glumet fara sa devii clown si cand vezi ca atmosfera e prielnica,spune-i ca ai vrea sa nu se termine niciodata clipele astea, ar fi extraordinar daca ar vrea sa fiti impreuna!
Ca s-o saruti, initial trebuie s-o cuceresti, daca accepta cererea ta, poti incepe din clipa in care iti spune primul "da"!

2.N-o poti ajuta,orice ai face, va suferi, pune-te in locul ei...
Doar timpul si, poate, un alt baiat s-o faca sa depaseasca starea asta!

4 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Da stiu e al naibii de greu sa-i spui ca o placi, si eu trec prin aceeasi situatie, dar din pacate, nu prea exista alternative la problema asta. Referitor la a doua intrebare, propune-i sa ramaneti prieteni, si fi 'acolo' pentru ea macar pentru o perioada.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru sayWhaaat):

Sa ramai prieten cu cineva care te iubeste e ca si cum iai da o pisica moarta si i-ai spune sa o pastreze

| BenDover a răspuns:

E cel mai simplu happy daca faci asta acum nu o sa mai ai probleme de genul. Daca o placi atat de mult iti iei inima in dinti si o intrebi direct dar numai dupa ce ai primit ceva semne din partea ei (intreaba un prieten comun - daca nu ai unul, e timpul sa ti-l faci) daca ea iti va raspunde negativ nu e sfarstiul lumii si te poti ocupa de fata care si asa spui ca nu ai vrea sa o faci sa suferewinking

| anonimALCGL a răspuns:

Foarte bun raspunsul lu MerliNNN si iti dau eu raspuns la prima intrebare nu iti sugerezi sa te duci pur si simplu la Ea si ii zici ''eu te plac'' sau ceva de genu momentu ala va veni la timpu lui si sarutul tot la timpu lui. Tu trebuie sa te porti foarte frumos cu Ea sa ii spui cuvinte frumoase nu zic sa exagerezi cu incetul cu incetul. Sper ca te-am ajutat sa nu faci greseala sa te duci pur si simplu la Ea sa ii zici ca este prea devreme dar nici sa nu ratez vreun moment in care simnti sa ii zici ca vei regreta