Pai din cate ai spus tu aici... e clar ca te place.Numai ca intervine o problema:Ai zis ca esti glumetul clasei. Ea are o retinere fata de tine, pentru ca se teme sa nu o iei in ras, si sa nu te joci cu sentimentele ei.De aceea se poarta asa cu tine :ba da semne ca te place, ba iti gaseste defecte.Eu sunt fata si am trecut printr-o situatie asemanatoare.Incearca sa-i dai de inteles ca sub atitudinea glumeata /distrata, se afla un baiat dragut si sentimental
Sun sigura ca pentru ea reprezinti ceva special.Incearca sa vorbesti cu ea "cu ajutorul glumelor" sa ramana cu intrebarea " bai aia a fost o gluma... dar daca a vorbit serios? " bate si tu apropouri, sa vezi ce zice.Multa bafta
Si cam ce exemplu ai avea, gummy? ''ce par frumos ai, pacat ca iti iese din nas''?
Din toate astea eu zic ca te place sunt sigur 100% da vezi ca daca o sa fi ea bag la priu ca o sate sune non stop
Terog sa nu o iei pentru ca nu-mi place din ce am auzit mah am avut si eu una de asta si vezi te suna non stop din ora in ora daca ii spui ceva secret iti dai seama ca da cu papagalul la clasa adica le spune tot o sa te barfeasca cu colegele o sa te streseze si poate cand o sa fii mare si o sa ramai cu ea cred ca te fura la buzunar si daca nu-i iei ce vrea ia se supara adkica o iti sugerez nu trebuie sa faci asta eu iti spun din propria mea experienta
Mutubal întreabă: