Ce intrebari stupide te plictisesti? De ce nu citesti o carte te obsedeaza marimea penisului? Si asa nu ai cu cine face sex ce mai conteaza marimea?
Și dacă ți-aș spune că am citit 20 de cărți despre psihologie!? Era o curiozitate. Tot așa frustrat ai rămas tovarășe.
Hai ca m-am distrat citind comentariile intre aia 2 care faceau roleplay, hahaha.
mai groasa sau mai subțire?
Nici așa nici așa doar rangă
Tristă mai e platforma asta, întrebarea era adresată fetelor și mai mult răspund băieții. Mă așteptam oricum la asta
Crede-mă că te cunosc foarte bine, sunt user vechi, și îți știu multe din răspunsuri, ai un mindset comunist și de mult apus, și ești virgin la 34 de ani sau câți ai
Nu am nimic cu tine, dar încearcă să mergi mai departe când te deranjează o întrebare, daca te deranjează pe tine nu ii deranjează pe toți. Sper sa nu mai fii frustrat și să îți găsești o iubita sa fii și tu happy
Desi e cu mult sub 20 fostele au fost destul de satisfacute, m-am convins ca poti satisface cu 30 cum faci cu cuc de 15.
Vreau sa te încerc.
Daca ti place sa te strang de gat sa ramai cu vanatai n am nimic impotriva sa te maltradez psihic
Call me!
Cand o sa fiu curva te asigur ca pe tine am sa te caut prima
Aștept cu nerăbdare acea zi!
A venit, e acum. )
Foarte bine.
Aștept să mă cauți
Madame n am cum sa va gasesc sa-mi fie cu pardon sunati ma
Te sun imediat…
Așteaptă
Astazi e ziua ta! am asteptat sa ma suni ptc eu nu am credit
Lasa iubirea mea, băgăm aurul la amanet și îți încărcam cartela.
hahaha
Vorbiți in privat nu mai faceți atâta spam porumbeilor
Noua ne place in public!
Luati-va o camera, primesc o grămadă de notificări de la voi, vb la tel sau pe o platformă.
Ne dai o camera pentru o noapte?
Te luam in grupul nostru dacă vrei
Afcors mai diar da’ cum facem cu al batran ca el are lant ?
Prefer sa te fac un solo pe drum in vazul tuturor, stiu sa impart ca asa fac crestinii :’)
Îl rezolvam și pe el.
Ai lăv iu.
Sa nu te îndrăgostești
Te sun eu
Ai lav u in botic sau te love ( esc ) :p
mi ai dat o sub centura sunt topit dupa dinuste si ratuste
In botic
Doamne ferește!
:-) ai vrea u nebuno sa te sarut eu pe tine.
încă nu știi cine sunt. Dacă înțelegi ce zic)
Vrei și tu?
Ești troll. Te cam plictisești, ar trebui sa faci ceva util cu timpul tau nu sa îl irosești in acest mod infantil.
:-) de obicei nu prea stau.Dar având in vedere ca am covid și sunt acasă nu am ce sa fac. Pierd timp
Îți doresc multă sănătate și însănătoșire grabnică. Ai grija de tine! Bea ceai cu lămâie și parasinus, de alea poți lua parca 2 sau 3 într-o zi, mi-e mi-a salvat viața într-o singură zi. Câți ani daca nu te superi?
Mulțumesc mult!
Sarut mâna.
Fac 20 luna viitoare pe 14.
?
Voi lua in considerare sfaturile tale.
Imi vin in minte cateva pers, am o mica banuiala dar deocamdata nu pot stii sigur cine esti
Mulți înainte. Caterinca ta m-a umplut de notificări. Puteți discuta in privat.
Sincer, am făcut aceasta caterinca special pentru a induce in eroare oameni de tipul doamnei/domnului "Alhambra" )
Îmi place sa văd neinteligentă oamenilor.
Sa nu uiți sa ma suni!
IreneeDiana si DonEnnioSalieri sunt conturi ale aceluiași utilizator.
Conturi noi deschise de câteva zile. Înscenează povești de agățat să se dea în bărci pe TPU.
Nu trebuie să fi prea inteligent să te prinzi ce face el pe-aici.
M-am gândit la asta de mult e plina platforma asta de scelerați!
Cred ca ești destul de inteligenta pentru a mulge oile.Suntem persoane diferite.
O sa observi ca am dat sfaturi care sa ajute femeile.
Aici am făcut o caterinca, mi-am permis pentru ca aici a fost pusă o intrebare în caterinca.
O fi plină aceasta platforma de "Scelerați" dar te asigur ca nu fac parte din aceștia
Scumpete, daca eu si cu ea iti demonstram ca suntem 2 persoane total diferite ce ne faci amandurora? )
exista coincidente, se poate observa din stilul pe care il avem de vorbite, ea e scurt si la obiect eu nu.
invidia e mare pe noi 2; p
Lasă -i inteligenta in pace la femeie
I-a dat mintea crash si noi crush. activeaza-ti putin msj sa vb cv cu tine ca m-ai facut tare curios acum
Oh.
Okay
Nup, nu merge ca le ai setate sa primesti doar de la utilizatori seniori, eu sunt novice
nici nu știam asta
Cred ca am schimbat
))) nu pot sa jignesc site ul public, dar nu merge manca ti as
Mai încearcă acum.am dat eu un "refresh "la setări….
Nu,nu conteaza mărimea.
Trebuie sa știi ce sa faci cu ea și e îndeajuns.
Dar măsura ideală pentru mine e 18-19-20.
Te ai simți mai bine cu una de 20 decât de 16, 50?
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă:
anonim_4396 întreabă: