Ești troll. Te cam plictisești, ar trebui sa faci ceva util cu timpul tau nu sa îl irosești in acest mod infantil.
:-) de obicei nu prea stau.Dar având in vedere ca am covid și sunt acasă nu am ce sa fac. Pierd timp
Îți doresc multă sănătate și însănătoșire grabnică. Ai grija de tine! Bea ceai cu lămâie și parasinus, de alea poți lua parca 2 sau 3 într-o zi, mi-e mi-a salvat viața într-o singură zi. Câți ani daca nu te superi?
IreneeDiana si DonEnnioSalieri sunt conturi ale aceluiași utilizator.
Conturi noi deschise de câteva zile. Înscenează povești de agățat să se dea în bărci pe TPU.
Nu trebuie să fi prea inteligent să te prinzi ce face el pe-aici.
M-am gândit la asta de mult e plina platforma asta de scelerați!
Cred ca ești destul de inteligenta pentru a mulge oile.Suntem persoane diferite.
O sa observi ca am dat sfaturi care sa ajute femeile.
Aici am făcut o caterinca, mi-am permis pentru ca aici a fost pusă o intrebare în caterinca.
Mulțumesc mult!
Sarut mâna.
Fac 20 luna viitoare pe 14.
?
Voi lua in considerare sfaturile tale.
O fi plină aceasta platforma de "Scelerați" dar te asigur ca nu fac parte din aceștia
Imi vin in minte cateva pers, am o mica banuiala dar deocamdata nu pot stii sigur cine esti
Mulți înainte. Caterinca ta m-a umplut de notificări. Puteți discuta in privat.
Scumpete, daca eu si cu ea iti demonstram ca suntem 2 persoane total diferite ce ne faci amandurora? )
exista coincidente, se poate observa din stilul pe care il avem de vorbite, ea e scurt si la obiect eu nu.
invidia e mare pe noi 2; p
Sincer, am făcut aceasta caterinca special pentru a induce in eroare oameni de tipul doamnei/domnului "Alhambra" )
Îmi place sa văd neinteligentă oamenilor.
I-a dat mintea crash si noi crush. activeaza-ti putin msj sa vb cv cu tine ca m-ai facut tare curios acum
Nup, nu merge ca le ai setate sa primesti doar de la utilizatori seniori, eu sunt novice
))) nu pot sa jignesc site ul public, dar nu merge manca ti as
Mai încearcă acum.am dat eu un "refresh "la setări….
Hai ca m-am distrat citind comentariile intre aia 2 care faceau roleplay, hahaha.
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă:
anonim_4396 întreabă: