Asa cum spun si ceilalti utilizatori, intrebarea pusa de tine e pre intima pentru a fi postata pe un site de genul TPU. Lucrurile astea le poti discuta fara jena cu prietenele tale sau, daca aveti o relatie de prietenie, cu mama. O sa-ti raspund prin statistici:
1. Varsta medie la care oamenii isi incep viata sexuala in zilele noastre este 15-16 ani la baieti si 17-19 ani la fete. Majoritatea si-a inceput viata sexuala acasa, in pat.
2. In general, locatia nu conteaza, pentru ca placerea nu vine de la decor, dar nu cred ca afara o sa te poti relaxa indeajuns, mai ales pentru prima data. Plus ca daca va vede cineva, n`o sa iasa bine. Daca va vede vreun mos sau vreo baba, o sa inceapa sa tipe la voi ca n`aveti rusine si va trebui sa intrerupeti actul sexual, ceea ce nu e o amintire demna de "prima data". Daca va vede cineva din anturajul vostru sau daca trece pe acolo vreo fata care nu te suporta, o sa inceapa sa vuiasca toata lumea despre cum erai tu despuiata in parc (de exemplu), cu X. Si nu cred ca o banca sau o bucata de pamant e la fel de confortabila ca un pat moale si cald. Cei care au incercat afara, au facut`o dupa ce au capatat putina experienta, probabil ca sa alunge monotonia (pe unii ii excita posibilitatea de a fi prinsi in fapt de catre alte persoane). Totusi, poti sa primesti o amenda destul de mare daca va vede vreun politist sau daca va vede altcineva si anunta politistul.
3. Cred ca fiecare se comporta diferit in intimitate, asa ca cel mai bine e sa cauti pe google despre ceea ce poti face in timpul sexului si sa alegi de acolo chestiile care crezi ca se potrivesc cu personalitatea ta.
Succes!
Buna.E normal ca multe persoane sa se simta deranjate de intrebarea pusa de tine, eh asta e.Cred ca cel mai bine ar fi sa intri pe clopotel.ro la primul"portal pentru copii" sa cauti educatie si apoi ->educatie sexuala,acolo poti intreba un sexolog,exact cu detalii si sfaturi. Tine mai mult de tine cand si unde vrei sa-ti incepi viata sexuala, multe persoane nu vor sa dea detalii intime dar altele nu au nicio problema, crede-ma.Intra pe clopotel.Succes.Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi minunata
Dupa felul in care scrii ai maxim 13 ani, dar iti voi da un sfat prietenesc.
1.nici in cel mai rau caz sa nu o faci afara.se presupune ca va fi ceva romantic.mda va pieri tot romantismul cand o sa iasa pe geam cine stie ce bosorog sa va spuna ca sunteti nesimtiti.
2. dupa mine,ar trebui sa mai astepti, ca baieti sunt, slava Domnului destui
3. daca tot ai de gand sa o faci, PROTEJEAZA-TE!
16, tipul avea 20 de ani, nu mi-a placut de fapt nu am simtit nimic
m-am suit peste el si m-am lasat usor in jos.pana am simtit ca s-a intins himenul si s-a rupt si a intrat. apoi el a inceput sa "dea" si asta e tot. abia a doua oara m-am excitat
Au dreptate ceilalti. In primul ranmd e intimitatea ta. si in al doilea rand sunt de parere ca nu trebuie sa te iei ducp ce au facut altii, faci doar ce simti.
Cu ce te ajuta pe tine raspunsurile astea?
Pana la urma, fiecare cu placerile lui, nu poti face unde/cum fac alti.
Faci cand/unde/ cum vrei tu si el.
Mélancolie întreabă: