1. Viata sexuala mi-am inceput-o la 17 ani
2. Prietenul meu avea 20 de ani
3. Da, ambii eram.
4. Pai la 5 luni de relatie.
5. Da, a mai rezistat, fiindca si acum suntem impreuna (2 ani avem)
6. Da.nu regret, am facut-o cu persoana iubita
7. Eu curiozitate nu am avut niciodata asupra acestui lucru...din iubire am facut.
te-am pupat!
Si eu am 15 ani. Nu am avut VREODATA prietena, da sant pasionat de anatomie si stiu: Sa iti incepi viata sexuala la varsta asta e ca si cum ti-ai sema un contrat pentru uratenie vreun an la inceput si toata viata de la 35 incolo. Spun la inceput pentru vreun an ca corpu tau se va pregati pentru o posibila sarcina ti se va face o burta urata care cel putin 6-7 luni o sa creasca incet 2-3 luni o sa o poprti cu tine mereu si inca 2-3 luni o sa revina la normal (in termeni mai stiintifici ti se va mari vaginu). Apoi sanii se vor maturiza anormal de repede si pe la 35 o sa ai sanii unei babe de 60. Aceasta este o prezentare obiectiva. Corpul tau poate sa fie mai matur decat e normal la varsta asta (ti-a inceput pubertatea mai devreme) si consecintele de mai sus sa nu fie asa de grave. Totul depinde de cum s-a maturizat corpul tau (de obicei o fata este 100% pregatita de sex la 19-20 de ani)
1) 16 ani; 2)20ani; 3)nu; 4)4 luni jumate; 5)a trecut 2 luni de atunci si inca suntem impreuna ' 6)da; 7)din iubire
1.Viata sexuala mi-am inceput-o la 16 ani
2.El avea 22 de ani
3.Nu mai era virgin
4.Nu eram impreuna, ne cunoasteam de vreo cateva zile.El avea prietena, eu la fel
5.Desi,nici acum nu suntem impreuna, ne mai intalnim din cand in cand...
6.Am facut-o din curiozitate dar mai mult din razbunare
1) Mi-am inceput viata sexuala la 19 ani
2) Partenerul avea 22
3) Mai era virgin
4)S-a intamplat dupa un an de relatie
5) Da sunt multumita.
5) Din iubire am facut-o.