Pana la urma esti fata sau baiat?!
In fine, deci.
Iti sta bine asa virgin/a. Nu-ti strica viata! . Crede-ma ca o sa-ti para rau. In plus o sa te doara enorm! Acuma daca esti baiat o sa te usture rau!
Iar, o sa afle parintii dupa iese scandal ca de ce nu mai e fata virgina.
Cine stie...
Bafta si sper sa fi-ti amandoi virgini!
Atentie ca stiu ce spun, scurt si la obiect;
nu prea e bine ca e planificat si asta creeaza o stare de tensiune care e posibil sa provoace un dezastru dar daca tot o faci protejeaza-te indiferent de situatia creata si cel mai important e sa abordezi o stare de relaxare mentala si corporala, sa nu grabesti lucrurile nici un moment si sa nu uiti ca esti acolo ca sa ii acorzi atentie celui de langa tine in primul rand. succes, sa auzim de bine
Fi romantic gogule,vorbeşte-i frumos, fi amabil, poarta-te cizelat cu ea. Good luck!
Pai pentru inceput trebuie sa te relaxezi
apoi mai mult il lasi pe el sa ia initiativa, apoi cand te-ai obisnuit cat de cat...incerci si tu sa cooperezi oarecum.adica sa nu stai tapana.nu stiu ce sa-ti mai zic...incearca sa nu te sperii; oricum prima noapte fiind virgina este cea mai dureroasa.deloc placuta, abeade la a doua noapte este mai usorsi nu stiu.tot ce pot sa-ti zic este succes
De ce te simti prost?
fi mandra ca esti virgina la varsta asta. putine fete sunt virgine la 18 ani.
totul incepe cu un sarut. oricum el fiind baiat totuji poate incepe el. faci orice consideri tu ca i-ar placea. gandeste-te ca tiar placea tie si fai si lui. lasate purtata de val, relaxeazate si totul va fi bine:*.
Sfatul meu este sa nu te grabesti sa o faci de pe acum chiar daca ai 18 ani ...mai bine mai asteapta si tu un pic...
Pai.eu zic ca e un moment magic unic.Ar trebui sa faci acest lucru doar cu baiatul pe care il iubesti cu adevarat.Roaga-l sa aveti un preludiu lung ca sa te exciti bine si sa nu te doara. Daca nu te vei relaxa te va durea foarte rau...Iti spun din proprie experienta iubita:*.Ai grija de tine! Si protejeaza-te. Poate el sa zica ce o zice... daca nu vrei un bebe.clar.impune-i sa o faceti cu prezervativ
Sa imi spui cum a fost:*
Pai la 18 ani daca esti vorgian nu mia copti sa bei cafea. sau suc cu acid. mie mi-a spus maica tereza de la manastirea sfanta tereza din urziceni. o ubek pe femeia aia. deic. cand ma intaniti sa fie bine cu vrei tu si sa nu bei suc cu acid. :X si sa nu ramai gravida. asta e cel mai important. lumea din ziua de azi nu trebuie sa mai afca copii. ca pe femei le doare cand ac. :X
E fata ca e virgina. marita-te tu mai intai. dupa aia intretii relatii sexuale.de ce sa stii ca ai avut relaxii sexuale cu unu care cine stie pe unde e? mai bine cu cel de langa tine toata viata :*