Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Dacă am luat pastila de a doua zi și cefuroza (granule pentru suspensie orală are vreo treabă între ele?
Am o mare problema. Luna trecuta am facut sex neprotejat cu prietena mea de 2 ori. Ideea e ca nu am ejaculat si nici nu simteam ca imi vine sa o fac. Ei i- a venit menstruatia pe 14 luna trecuta si pana...? (mai mult)
Bună TPU! E adevarat ca femeile cand au relatii intime cu partenerul fac oral sau e doar o legenda? Ele o iau sus? Chiar e adevarat? Vreau raspuns serios! Dau FUNDĂ!
Sunt casatorit de ceva ani. Am o sotie frumoasa care nu a mai avut alt partener de sex in afara de mine. Ideea e am inceput sa am fantezii cu ea cum ar fi sa o vad cu alt barbat. Imi place sa discut cu...? (mai mult)
Bună seara! Am început să iau anticoncepționale de 2 săptămâni. Am sânii foarte umflați și o scurgere maronie sau rozie care îmi curge zi de zi de când am început să iau pastilele. Credeți...? (mai mult)
Va salut cu respect! Am si eu o intrebare referitor la o problema, astazi am ejaculat dupa o pauza de cam o aproape 2 saptamani iar in timpul ejacularii simteam un discomfort mai exact o usturime si o...? (mai mult)
Salutare, cred ca am o problema sexuala, imi dau drumul foarte greu in timpul sexului. Mentionez ca erectia ramane adica nu "moare". Dar imi trebuie cam 20- 30 de minute de du- te vino cu mici pauze...? (mai mult)
Va salut! Ce părere aveti de relațiile de tip swing? Mai exact, acele relații în care ambii parteneri au amanți, strict pentru distractii sexuale... Dar acest tip de relație să fie transparentă...? (mai mult)
Bună! Luna trecută mi- a fost frică ca rămân însărcinată, am avut sex protejat mereu. În fiecare lună mi- a venit la timp sau chiar cu o zi mai devreme și au fost sângerări de 5- 6 zile (NU...? (mai mult)
Buna,se poate sa îmi întârzie menstruația de la răceală, și de la pastile? Sunt speriata
Am luat escapelle pe 4 si trebuia sa imi vina menstruatia pe 24 si suntem deja in 28...as vrea sa fac un test de sarcina dar imi e frica de rezultat
Partenerului meu ii s- a rupt prezervativul din latex și și a dat drumul in mine (ieri 27 sept), vreau sa iau pastila de a doua zi (azi 28 sept) doar ca iau și un sirop pentru infecții mă afectează...? (mai mult)
Buna seara TPU, folosesc nuvaring de 1 an de zile iar pana acum ej@cularea a fost precoce, acum cateva zile am facut normal cu ej. inauntru, pot fi insarcinata? Sau nu trebuie sa ma stresez
Buna seara! Pe aplicația calendarul menstrual îmi arată că menstruatia ar fi trebuit sa vina pe 25 sept. Luna trecuta mi- a venit pe 28 august, însă până acum niciun semn în afara de dureri de...? (mai mult)
Bună, Am făcut recent un pap( nu mai făcusem de aproape un an iar ultimul a fost ok ) și mi- a iesit Ascus. Am făcut genotipare hpv și mi- a iesit hpv pozitiv 52. Imi poate spune cineva ...? (mai mult)
De ce femeile de dezbracă ca să impresioneze bărbații oare nu sunt conștiente ca vor atrage naspeti și obsedați sexual? Cred ca un barbat bun e atras de mai multe calități atât umane, intelectuale...? (mai mult)
Salut, am 20 de ani și am niște probleme cu potență dacă pot spune așa, rezist foarte puțin, nu sunt virgin și fac și cu prezervativ și mă ține puțin maxim 1 minut, dacă fac fără instant...? (mai mult)
Bună de ce dupa contactul sexual mă simt rău greață și mă simt moleșită nu prea am poftă de mâncare între adevărat nu am dormit toată noapte și nici azi o fi din cauza oboselii
Salut TPU! Am varsta de aproape 20 de ani dar am si eu nevoie de niste sfaturi obiective de la voi. Am o foarte buna prietena de 2 ani si jumatate, care in trecut (cam acum un an) era destul de indragostita...? (mai mult)
Am facut sex neprotejat cu iubita mea dar nu am ejaculat in ea, sunt sanse ca aceasta sa ramana gravida? Si daca da cat de mari. Tin sa mentionez ca, cu cateva ore inainte de actul sexual m- am masturbat...? (mai mult)
Se poate sa ramai însărcinată chiar dacă ți-a venit ciclul?
Stiu ca sotia mea are o relatie secreta si interzisa. Am anumite dovezi dar le respinge vehement. Eu am convingerea 99.9 % ca am dreptate, ea se inerveaza cand ii zic ceva, iar eu incerc sa- i dauimpresia...? (mai mult)
Pot să fac test de sarcină cu urina de peste zi dacă au trecut 16 sapt de la contact?
Ce pot să fac în situația în care știu că partenerul de viață mă minte în față, mai mult mă învinuieste pe mine că nu ii dau pace și că am probleme. Nu pot să trădez sursa de aceea...? (mai mult)
În urmă cu 11 zile, din ce îmi arată calendarul fix cu o zi înainte de ziua ovulației am făcut sex neprotejat iar iubitul meu și- a dat drumul în mine, am făcut teste dar degeaba sunt negative,...? (mai mult)
Am 24 de ani, iar prietenul meu 23. El mi- a indepartat toti prietenii iar el si- a pastrat, nu stiu ce sa fac in situatia asta ca sunt singura. La treburile din casa nu ma ajuta, de dragastos este...? (mai mult)
Buna tpu.Stiu că am mai adus odată subiectul asta in discuție însă nu înțeleg.Cum faci sex și în 3 minute gata te îmbraci? Nu vi se pare mai romantic acel timp de a sta unu langa altul după ...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o întrebare, de câteva zile îmi curge o secreție alb gălbuie, când se usucă se face un galben puțin mai pronunțat, nu am mâncărimi sau alte simptome, secreția este...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema si as vrea sa imi dati niste sfaturi.Deci, vreau sa ma las de masturbare, am o problema cu ea, pe scurt am devenit dependent de ea.Am incercat sa ma las dar mai mult de...? (mai mult)
Bună prieteni, m- am combinat cu o fata acum o ora, ea e la mare distanta, iar eu nu simt nimic. Cum sa ma despart de ea fără sa ma despart de ea? Dar mi- a plăcut de ea cât timp am vorbit, dar...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, va rog fetelor ajutati- ma, sunt de etnie roma cu traditii..si am facut sex cu alt baiat, tatal meu vrea sa ma marite, cum fac sa par virgina...va rog ajutati- ma ca n- am nici...? (mai mult)
Voi merge cu amicul intr-o excursie si eu cu 4 baieti, ce sa fac? Sa merg? Puteau veni și fete dar nu mai aveam loc în masina.
Heiii bună, cine mă poate lamuri sunt foarte recunoscătoare, la 24 de zile după un contact sexual neprotejat, testul de sarcină ar trebui să fie pozitiv dacă ar exista o sarcină? Mulțumesc ...? (mai mult)
Bună seara! Azi trebuia să îmi vină menstruația, însă nu mi- a venit. Am avut un contact sexual cu iubitul meu, protejat cu prezervativ, în a treia zi de după terminarea perioadei fertile....? (mai mult)
Cum e prima oară când faci sex fara protecție?
Fetele care mai recunosc în ziua de azi că fac sex oral. Daca o fata înghite gustul depinde de ce mănâncă bărbatul? Ofer fundă
Vaginul se poate mula pe orice fel de penis? Sunt femei care nu pot face sex cu un penis de 18cm?
Soțul meu a inchiriat un AirBnb (apartament in regim hotelier) chiar la noi in oras. Am vazut mailul. A inchiriat pentru doi. Am sunat acolo, m- am dat drept femeia cu care era (banuiam ca era o femeie...? (mai mult)
Ce părere aveți? Va place clipul? Dar acea curea? Eu o iubesc https://drive.google.com/file/d/1bX7g3NpH4ihinGA3-iQ_giXL6QukwREz/view?usp=drivesdk
După cat timp pot face un test de sarcină? Eu l- am făcut după 2- 3 zile după ce mi- a întârziat menstruatia, am înțeles ca se face după 21 de zile? Luna trecută am avut aceeași problema, ...? (mai mult)
Bună,știe cineva dacă există vreo pastilă pentru apetit sexual cu efect imediat? Pentru bărbați.
Buna! Am fost pe la iubitul meu, eu aveam lenjerie iar el nimic, a ejaculat pe lenjeria mea, eram în ultima zi de menstruație, la 3- 4 zile cred ca mi- a început perioada de ovulație. Există șanse...? (mai mult)
Ofer funda! Iubitei mele îi curge din vagin un lichid alb curat fara mâncărime sau usturime. Și luna trecută i-a venit pe 28 ciclu. De la ce o fi scurgerile de genul albe lichide?
Salut, azi mi-am decalotat prima data penisul in stare flasca si vreau sa va intreb din moment ce am reusit sa trag pielea inapoi peste gland este totul bine? Va multumesc mult
Buna TPU, am nevoie de ajutor. Saptamana trecuta am avut contacte sexuale cu iubitul meu, protejate toate, inclusiv cu ejaculare in afara vaginului chiar daca era prezervativul. Ar fi trebuit sa- ...? (mai mult)
Pot face test de sarcină după 9 zile de la contactul sexual neprotejat?
Bună, acum 2 săptămâni am încercat sexul anal și de atunci îmi vine mereu sa fac treaba mare dar nu pot, simt durere în zona anala oare trebuie sa merg la doctor sau trece de la sine?
Buna, am nevoie de ajutor, de vreo saptamana sau 2 am stat mai mult in preajma unor persoane(sunt la liceu) cu care anul trecut m- am imprietenit foarte bine, deoarece o persoana fiind baiat din acest...? (mai mult)
Buna TPU, trebuie sa- mi vina menstruatia pe 28- 29 dar problema e ca mie imi venea tot timpul mai repede. Am avut dureri de sani cam vreo saptamana acum nu ma mai dor. Doar foarte putin, am avut sex...? (mai mult)
Bună, băieții iartă infidelitatea? Cum aș putea să-i demonstrez ca regret și vreau să ne mai dăm o șansă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?