Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca daca tot am ajuns virgin la 25 de ani merita sa astept pana la casatorie sa- mi pierd virginitatea? Chiar daca nu prea cred ca am sanse nici la o casatorie, nu am avut nicio relatie pana...? (mai mult)
Buna! Am o problema. sa încep cu începutul. Anul trecut am avut menstruația foarte neregulata( îmi venea cam după 55 - 57 de zile), am fost la ginecolog, am aflat ca am ovare micropolichistice, ...? (mai mult)
Salutare tuturor, nu știu de ce nu îmi pot găsi o fată pe gustul meu. Toate fetele cu care am ieșit mi- au spus că am "idei extremiste", adică eu vreau o fată cam cum erau fetele prin 2000 fără...? (mai mult)
Bună. Am cunoscut acum vreo 2 luni un băiat, cu care am tot vorbit pe Facebook, la început totul era ok, vorbeam in fiecare zi. Acum de vreo 2 săptămâni mi se pare că s- a cam răcit fata de ...? (mai mult)
Are dreptate Andrew Tate cand zice ca femeile sunt irationale si conduse de emotii in loc de logica si ratiune?
Ai făcut vreodată sex cu doua femei in același zi? Mă interesează să știu dacă și la oameni e că la cocosi, aia la schimbarea parteneri ejaculează tot același cantitate că la prima
Salut! Ce părere ați avea, dacă ați afla, că soția dumneavoastră, în trecut, până să vă întâlnească, a fost amantă?
Ma gandesc serios dacă este posibil ca virgintatea mea sa fie pierdută dacă fostul iubit doar a folosit degetele însă am citit si sunt șanse sa o fi pierdut doar prin asta.Clitorisul mi s- a rupt...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de ajutor urgent și vă rog nu fiți ironici sau amuzanți. Vineri am făcut contact sexual cu prietena mea fără protecție dar datorita faptului că amândoi nu voiam sa riscăm...? (mai mult)
Când partenera îmi face sex oral uneori spune ca e sărat și nu prea îi place. Niște sfaturi care să facă sexul oral mai "gustos"?
Buna ziua, am o problema la penis, mi- e in pic și rușine să zic. Când mă masturbez și pun mana pe capul penisului mă doare și după ce îmi dau drumul capul penisului se face mic și moale, ...? (mai mult)
Nu erau parca mai multe femei decât bărbații? Numai eu am sesizat că toate tipele au iubiți? Cred că cele care nu au iubit au probleme psihice sau au alta orientare, efectiv vad literalmente că ...? (mai mult)
Buna TPU, ieri am făcut sex protejat dar s- a rupt prezervativul in mine. Prezervativul nu era prea mare, probabil l- am pus invers și de aceea s- a rupt. Partenerul meu nu și- a dat drumul dar era...? (mai mult)
O întrebare mai delicata. În urma cu aproximativ 2 luni jumate, am început sa vorbesc cu o fata, prima fata pe care eu am iubit- o cu adevărat, însă nu știu dacă sentimentul a fost reciproc....? (mai mult)
Buna! Va rog sa ma ajutati cu o parere, nu sunt experimentata deloc si am nevoie de niste pareri. Sunt virgina, voiam sa imi incep viata sexuala doar ca nu am fost pregatita si am renuntat momentan...? (mai mult)
Salut, Am 28 de ani. Timp de 4 ani am avut o relatie stabila si zic eu frumoasa, dar i- am spus clar ca eu imi doresc enorm o familie. Imi doresc mai mult decat orice sa fiu mamica. Noi am discutat...? (mai mult)
Bună,am 26 de ani și sunt virgina, as dori sa știu dacă contează asta pentru un bărbat
Mi-am început viața sexuală și mă termin repede in 1 minut, 2 minute... Eu când văd că mă termin fac o pauza de 1 min și incep iar... Ce trebuie sa fac sa mă țină mai mult? Dau funda
Salut, Știu că am mai pus astfel de întrebări, o sa trec direct la subiect. Am 18 ani și nu m- am mai masturbat de 2 luni, simt o senzatie de plăcere și nevoi arzătoare uneori dar eu nu Vreau...? (mai mult)
Bună, am 17 ani! Nu știu cum să încep. Ca orice om din lumea asta, și eu am fost îndrăgostit de 2 ori! Ce pot să zic, prima dată a fost undeva la 14 ani, am fost îndrăgostit lulea de o fată....? (mai mult)
Băieți care faceți sex, cate finalizări puteți avea cu partenera Intr un act de amor? Durează o ora un amor?
Salutare,care este mărimea penisului ok pentru un bărbat? Eu o am de 15 și dacă aș putea as mărio
Bună seara, doresc sa va cer ajutorul. Soțul meu se supără puțin pe mine din motivul că: vrea să facem sex dar eu nu pot sa fac de față cu copilul 6 ani ( copilul jucanduse cu lumina aprinsa ...? (mai mult)
Buna TPU, am o pata maro destul de mare langa un vas pe preputul penisului. Nu ma doare, nu nimic. Ar trebuii sa ma ingrijorez? Ce poate fii?
Bună seara TPU, va rog sa ma ajutați cu un sfat, ma simt foarte penibil..am facut sex cu iubitul meu si sunt pe ciclu, eu n- am mai facut niciodata pe ciclu si el a acceptat, cand se intampla actul...? (mai mult)
Bună! Aș dori să încerc sexul în 3, eu și partenerul meu suntem ambii de acord în legătură cu chestia asta, știți unde aș putea găsii persoane care ar accepta să participe?
Sal, am feetish. voi va mirositi picioarele? mai ales fetele
Bună TPU. Astăzi am făcut pentru prima dată dragoste cu iubitul meu și ghiciți ce a a rupt prezervativul în mine. El nu și dăduse drumu dar era destul precum. M am dus repede la baie daa mă clătesc...? (mai mult)
Buna TPU! De ce barbatii capricorn isi asa frumosi? Adica Alex Turner care i capricorn e prea top, unde gasesc si eu unul?
Salut comunitate va adresez o întrebare delicata. Acum câteva zile am fost în pat cu o fată pentru un act sexual. Fata spusese ca fusese violata la 16 ani și pe lângă aceasta experienta sexuala ...? (mai mult)
Bună,când fac sex cu iubitul meu și împinge mai tare mă doare uterul, e ca și cum ajunge la capătul acestuia și se lovește de el.Ce pot să fac să nu mai simt durerea asta?
Bună, sunt intr- o relație de 3 ani, îmi iubesc viitorul soţ foarte mult, la început am fost foarte apropiați, vorbeam despre orice... aveam parte de nopți frumoase alături de el, până ...? (mai mult)
Anticonceptionalele interacționeaza cu ananasul? D-na doctor nu mi-a zis nimic în privința asta, dar am citit pe forumuri că ar interacționa
Salutare fraților, după cum v- am obișnuit, fratele vostru întru caterincă mastodont revine în forță, cu idei noi și întrebări de baraj care mai de care mai ciudate și neobișnuite. Fraților,...? (mai mult)
Bună! În primul rând nu judecați, am 19 ani și am pe prietenul meu care facem sex zilnic, iubim atât de tare sexul încât am vrea să găsim un bărbat să facem un trio, vreau să spun ca iubim...? (mai mult)
Acum 3 luni de zile am încercat sa fac dragoste cu prietena mea ea fiind virgina, cum ar trebui sa procedez mi se pare ca este prea mica gaura. In urma cu un an am avut un accident și mi- am fracturat...? (mai mult)
Bună! Am întreținut relații intime cu iubitul meu și a ejaculat o data dar parcă mai lichid ca de obicei, și imediat după 5 minute a ejaculat iar dar mai vâscos. El este foarte mirat și nu înțelege...? (mai mult)
Daca nu pot face dus dupa contactul sexual in care s-a folosit lubrifiant, pot sa folosesc servetele umede?
Buna seara, cand fac dragoste cu iubitul meu nu prea simt mai nimic uneori nu simt nimic, dc? De foarte putine ori sa am orgasm si atunci cand fac eu si dupa cand face el trece tot si parca nu simt nimic,...? (mai mult)
Din experiența proprie pot să spun că un băiat nu ar putea să stea în friend- zone cu o fată de care este îndrăgostit fără să își facă iluzii că la un moment dat și ea o să îl placă. ...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare legata de relația mea. Am observat ca de vreo jumătate de an iubitul meu nu ma mai vrea. Facem sex o data pe luna. Dar am găsit în calculatorul lui tipe de pe onlyfans. Deși...? (mai mult)
Cum se excită o fată încât să se ude ca sa se vadă asta prin chiloți ca să-ți dai seama că poți trece mai departe la actul sexual. (Fără răspunsuri la mișto va rog)
Cum faci sa uzi o fata vaginal dar sa se vadă prin chiloți că sa udat.
Ce părere aveți de fetele care au o relatie cu un băiat doar ca pansament? Fetelor voi ce părere aveți?
Salut, Am vârsta de 18 ani și simt o nevoie arzătoare să mă masturbez. Țin să menționez că nu am mai făcut de 2 luni și nu vreau să mai continui, Un sfat ceva?
E bine sa faci dragoste cu partenera fix după ce ia trecut ciclul menstrual la 4 zile după ce ia trecut? Și ce riscuri sunt de sarcina daca nu ma ejaculat în ea? E perioada nefertila asta sau...? (mai mult)
Buna... Vin cu o întrebare, ce poate însemna un chiag alb și o picătură de sânge după urinare?
Buna. de ctv saptamani am intalnit un tip. imi place rau de tot de el arata bine e format toate cele. imi e putin cam jenă să spun treaba asta dar cum fac sa ma excit mult mai tare? pentru ca el o are...? (mai mult)
Hey lume, vreau sa spun ca nu am fost în apele mele toată ziua, am fost tulburat și din greseala am călcat pe un excrement de caine. Astăzi la munca ne- am uitat mai multi colegi la un filmuleț...? (mai mult)
Buna seara! Mi-a pus un bărbat de 60 de ani mana pe sani, eu am 30 de ani.Ce ar trebui sa fac? Mi-a cam placut.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!