Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când va puneți în pat cu soțul înainte de culcare și ii mărturisiți ca Dvs v- ați masturbat, iar soțul isi tranteste fata pe perna și începe sa plângă...? (mai mult)
Dacă o fata de 16 ani cu consimțământul ei face sex cu un băiat de 28 de ani, poate fi fapta pedepsită prin lege daca si ea a vrut?
Buna TPU. As avea o curiozitate. După ce ți-ai lăsat iubita însărcinată poți face in continuare sex fără prezervativ și să ejaculezi in vaginului ei fără probleme?
Am o intrebare, daca aveam sperma uscata si putina inca uda inauntrul chilotilor si am tinut- o in brate ea fiind dezbracata, tinandu- mi un picior intre picioarele ei atingandu- i un pic locul intim...? (mai mult)
Salut, daca am ejaculat de doua ori in prietena mea apoi a luat pastila de a doua zi, pastila isi face efectul pentru ambele ejaculari?
Bună, eu cu soțul meu de ceva timp avem o problema foarte serioasa în legătură cu partea intima, gen el vrea sa îl sug și eu îmi doresc sa îl ajut cu asa ceva dar problema este ca vomit cu lacrimi...? (mai mult)
Hey TPU! O întrebare destul de ciudata dar ma irita foarte tare situatia Am candidoza vaginala si eu de multe ori făceam sex neprotejat cu iubitul meu, intr o zi am făcut o iar si lui a doua zi i-...? (mai mult)
Buna. Exista aici cineva sa ma lamureasca cu ceva ce ma frămanta de ceva ani in viata sexuala? Exclus copilasii si astea de liceu ca n- au habar. Am peste 30 si un pic de ani si am o curiozitate ciudata....? (mai mult)
De ce nu ar vrea o femeie sa vorbeasca de fostele relatii, inclusiv de ce s-au terminat?
Am si eu o intrebare pentru femei si as vrea un raspuns sincer, daca se poate. Pe cine ati selecta ca partener dintre un barbat frumos dar abuziv si unul urat dar care va trateaza cu respect?
Ma simt oarecum tradat sau inselat din cauza faptului ca a aparut in peisaj fostul ei de acum doi ani care si- a lasat familia la 500km distanta si a venit singur in alt oras fara niciun venit. Am intrebat-...? (mai mult)
Pentru ce sunt inelele de penis?
Ne- am certat pe baza faptului că vorbește regulat cu fosta și a rămas așa cum a vrut el. Mai nou am aflat că a vorbit cu ea la telefon noaptea, dar el încă susține că au rămas doar prieteni....? (mai mult)
Salut, Mă numesc Andrei și tocmai am realizat că am o atracție față de prietenul meu cel mai bun și vreau să mă opresc dar nu știu ce să fac deoarece nu- mi vine să rup legăturile cu el...? (mai mult)
Buna! Care dintre voi ati trimis vreodata poze dezbracati unei persoane?
Bună, am o apăsare sufleteasca, pentru început vreau să vă spun ca sunt împreună cu un barbat de 6 luni, el are 24 ani, iar eu 21, ne- am întâlnit întâmplător si ne- am îndrăgostit,...? (mai mult)
Salut! Abia de curand am sesizat ca am o mica sau mare problema la penis. Fie ca este in erectie sau nu, preputul imi acopera in totalitate glandul, adica nu se vede deloc. Il pot decalota, dar preputul...? (mai mult)
Salut TPU. În data de 18 noiembrie am avut 2 contacte sexuale neprotejate(in acea noapte), dar nu a terminat în interior. Pe 21 noiembrie mi- a venit ciclul, totul ok. De atunci eu nu am mai făcut...? (mai mult)
Cum poți trece pentru faptul ca cineva nu mai face parte din viața ta? Am avut o relație acum câțiva ani care nu a durat foarte mult 6, 7 luni maxim. Dupa relația aia mi- am refăcut viața și...? (mai mult)
Este greșit din partea unei fete să nu vrea ca iubitul ei să mai vorbească cu fosta lui
Am penisul de 15-16 cm si am varsta de 15 ani, cat si pana la ce varsta mai creste? Daca stiti am rugamintea sa impartasiti cu mine, dau fundita
Fetelor, cum ati reactiona daca treceti pe langa un strain de varsta voastra si acesta incepe sa va sarute? :D va place sau ii dati o palma?
Salutare tuturor, am o întrebare, de ce fetele se îmbracă provocator, iar în caz de ceva tot noi bărbații cădem de vină? De ce adică dacă un bărbat se îmbracă provocator e dezastru, televiziune,...? (mai mult)
Iubita mea isi doreste un penis mai mare, il am de 17cm, cum il pot mari? Ce pot folosi?
Buna... Am facut test de sarcina si mi- a iesit pozitiv. Tot in aceeasi zi am mai facut unul tot de la aceeasi marca si a iesit negativ... Mi- a venit si menstruația. Dar e ceva neobisnuit. O culoare ...? (mai mult)
Hey buna, astazi sunt la ovulatie si m- am masturbat ca na, ceva omenesc. Am fost la toaleta si am observat pe hartie secretia putin maronie. Un maro foarte deschis iar secretia fiind ca albusul de ou(stiti...? (mai mult)
Daca menstruatia prietenei mele nu a venit in luna noiembrie dar a venit ieri pe 1 decembrie, mai poate fi vorba de o sarcina?
Daca femeile nu judeca barbatii dupa aspectul fizic/financiar cand isi cauta un partener, de ce majoritatea barbatilor singuri sunt urati/saraci? De ce nu sunt o multime de barbati bogati/aratosi in ...? (mai mult)
Neurofeedback- ul ajută în dependența de masturbare? O poate chiar elimina? Mă simt vinovat că mă masturbez pentru că păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu, bătându- mi joc de sămânța mea. Plus...? (mai mult)
Sunt într- o situație ciudată. Am avut o relație care nu a mers deloc și ne- am despărțiti. După un comentariu la un story al unei prietene al fetei cu care am fost împreună, am început sa...? (mai mult)
Sunt intr- o dilema! Fosta iubita s- a despartit de mine in Septembrie si saptamana trecuta mi- a deblocat nr- ul si mi- a trimis mesaj ca doreste ca sa ne intalnim! Care ar fi motivul pentru care m- a...? (mai mult)
Ding dong, ding dong., a revenit fratele vostru mastadont cu o întrebare de baraj: Cum reacționați dacă partenerul vostru vă mărturisește că suferă de pneumomonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză?...? (mai mult)
Salut, Am vârsta de 18 ani și am avut a 2- A oară ejaculare nocturnă, țin să menționez că nu m- am masturbat de 2 luni dar nu vreau sa mai fac asta... Ce sa fac in această...? (mai mult)
Buna! Trec printr- o perioada mai dificila emoțional și nu știam cui sa ii destăinui ce simt și ce gândesc, nu aveam cui sa ii cer părerea, așa ca am apelat la colectivul de pe TPU! Am o relație...? (mai mult)
Știe cineva dacă chiar doare dezvirginarea? (La băieți ) cat de tare va durea, dacă se rupe ‘ața’ sau nu. Sau dacă curge sânge, durerea e suportabilă sau insuportabilă? Vă rog fără hate...? (mai mult)
Buna, un sfat. O prietena a iubitului meu mi- a zis că o întreabă mereu daca are vreo fata pentru el și o dată când au urcat cu noi niste fete a intrebat Facebook- ul la una. Noi suntem împreună...? (mai mult)
Fetelor, sa zicem ca iesiti la intalnire cu un baiat care v- a abordat cu cateva zile inainte. Toate bune si frumose la intalnire dar deodata cavalerul lanseaza bomba: , , Sa stii ca esti asa de frumoasa...? (mai mult)
Va place sexul online?
Știe cine dacă chiar doare dezvirginarea? Dacă se rupe ‘ața’ aia, dacă curge sânge, cat de tare doare, dacă e insuportabil sau suportabil, fără hate sau ceva va rog:)) Întreb asta pentru...? (mai mult)
Salut. Fetelor, cât de mult contează mărimea unui penis? 17 cm cum este? Mulțumesc anticipat. Și da, știu, contează cum o folosești, dar totusi sunt curios dacă 17 cm ajung pentru a satisface...? (mai mult)
Salut, am facut sex cu iubita mea, am facut- o de 3 ori neprotejat, primul număr am scos- o la timp și când am incercat inca 2 numere, nu m- am șters cu șervețel am facut- o așa, exista riscul...? (mai mult)
Buna! Recent am fost pe cale sa ma despart de iubitul meu, acum câteva zile am găsit in telefonul lui pe snap poze salvate intr- o conversație cu o fata, el nu ii deschidea snapurile, dar in schimb...? (mai mult)
Este ok dacă după o lună de relație băiatul vrea sex cu mine adică și eu vreau dar mi- e îmi e rușine și tot amân spune ca e ok așteptată cât e nevoie și să fiu eu pregătită precizez ...? (mai mult)
Salut, am o problema. Iubita mea are un prieten din copilărie cu anumite deficiente mintale. Însă acesta ii pune mana pe fund, vrea sa o pupe, ii spune continuu ca e sexi, ii cere mereu sa probeze...? (mai mult)
Care- i scopul barbatiilor urati si saraci pe acest pamant? Se pare ca daca esti urat si nu detii un cont bancar potent esti destinat sa fii singur pe vecie. Nici cea mai urata femeie nu vrea un barbat...? (mai mult)
Salut! Am 28 de ani. Am crescut intr- un mediu violent si am trecut si printr- un abuz sexual la o varsta frageda. Aceea a fost singura mea experienta sexuala. Imi e rusine, dar asta e adevarul. Am...? (mai mult)
Hey baieti cum reacționați atunci când aflați ca iubita voastră v-a înșelat cu un locotenent pe care l-ați văzut defilând la parada de astăzi?
Pun o intrebare, cine a luat prostatoforte si daca merita achizitionat sau e o teapa ca multe altele iar pentru intarirea sau mentinerea potentei dupa 50 ani ce e recomandat, rog raspunsuri sincere si...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. prietenei mele in luna noiembrie adica pana acum nu i- a venit menstruatia deloc. are astazi 48 sau 49 de zile cred de la ultimul ciclul menstrual din octombrie care i- a venit pe...? (mai mult)
Bună, are vreo importanță dacă bărbatul sau femeia face primul pas într-o relație cu privire la primul " te iubesc "?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!