Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salutare, am o problema mai interesantă.Ies de ceva timp cu o fata care are relație de 3ani, el e plecat la munca in afara, se văd periodic, îmi spune ca nu se mai inteleg și ca ma iubește pe mine,...? (mai mult)
Bună seara, S- a mai confruntat cineva cu problema asta? Am luat duphaston 5 zile câte 2 pastile pe zi și sunt 11 zile de când am terminat tratamentul și menstruatia încă nu a venit. Am vorbit...? (mai mult)
Update v- am zis eu de baiatul ala de am iesit cu el si dupa pur si simplu nu am mai vorbit, pai acum a dat mesaj cu buna m- a intrebat ce mai fac, cum mai sunt, daca mai sufar dupa un fost de al meu...? (mai mult)
Salut la toată lumea. Am vorbit cu o fată timp de o lună de zile si efectiv mi s- a făcut scârbă de ea. Sa va zic toată povestea. Ea s- a supărat pe mine deoarece eu i- am spus ca vreau sa punem...? (mai mult)
Cum sa iti faci laba si sa simti cu ti-ar face-o altcineva? Am auzit că sunt niste metode și sunt curios.
Salut TPU. Iubita mea m- a parasit din anumite motive, si- a gasit pe altcineva in viata ei, s- a maritat cu acea persoana, inca o urmaresc pe story la insta si tot vad ca primeste flori, ciocolata...? (mai mult)
Dacă ajungi peste o fată, dar nu penetrezei doar te freci de ea până la orgasm se numește că ați făcut sex/dragoste?
Neaaata. Am si eu o situatie mai neplacuta. Mi- am inceput viata sexuala la 16 ani (nu ma judecati, fiecare face cand se simte pregatit) totul bine si frumos, durere etc ca la o dezvirginare normala....? (mai mult)
Cum credeti ca trebuie sa procedez. O tipa care m- a bagat cam de 1 an de zile in friend- zone, devine din ce in ce mai stresanta, ma tot cheama afara, uneori se compromite sa plateasca ceva doar...? (mai mult)
Salutare! De ce multi oameni spun că sunt timid? Că eu nu prea cred că sunt, doar puțin sau mai mult depinde de situatie și depinde de la persoana la persoana și cred că și ce fel de vibe îmi...? (mai mult)
Bună, am 25 de ani, am o problema destul de apăsătoare, relația mea cu o domnișoară (24 ani) a devenit foarte toxică din cauza mea. Am avut primele 2 luni de relație perfecte, fericite. După...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când lăsați sacul cu gunoi la usa ca sa îl duca soțul dimineață înainte de munca, iar dimineață după ce va treziți vedeți sacul aruncat în mijlocul...? (mai mult)
De ce toată lumea spune:îți vei găsi fata potrivită la momentul potrivit? Chiar e adevărată chestia asta Eu sincer nu am avut nicio relatie serioasa și nu știu ce să mai cred ca orice față...? (mai mult)
Daca am introdus din nou penisul in vagin după ce am terminat primul număr capul încă fiind umed este risc de sarcina daca fata nu era în perioada de ovulație?
Bună seara, după ce am făcut sex, am dat prezervativul jos și din curiozitate m- am uitat dacă era spart/rupt, în timpului actului sexual nu s- a spart/rupt, și nici când l- am dat jos nu era...? (mai mult)
Cum sa fac sa rezist mai mult in pat? Sfaturi de la cei care reușesc sa reziste in pat un timp normal, Cum reușiți?
Salutare fetelor! voua vi se pare ok că baietii poarte pantalonii sub fund? Așa mi-a zis o fată că cică nu mă plac fetele ca nu port pantalonii sub fund:))
Poti ramane insarcinata atunci cand ai contact s€xual in perioada ciclului?
__FARA RASPUNSURI TROLL E CEVA SERIOS! __ Buna TPU am 15 ani si cred ca am Fimoza, de vreo 3- 4 zile a inceput mancarimi in jurul penisului si mai nou capul este foarte rosu ca intr- o erectie contiunua,...? (mai mult)
Hey doamnelor cum ati reacționa dacă soțul dumnevoastra s-ar înscrie din nou la facultate sa isi retrăiască studenția, sa mai copilărească și sa stea din nou la cămin?
Ding dong, ding dong, Fratele vostru mastadont revine în forță cu o întrebare de baraj: Dragi băieți voi unde umblați după gagici? De unde vă alegeți s- au v- ați ales partenera? Eu am avut...? (mai mult)
De ce face lumea sex? Așa ceva nu este normal. Oamenii trebuie să fie îmbrăcați, nu dezbrăcați. Mai sunt diferiți bărbați pentru care femeile sunt scopul lor în viață. Își cheltuiesc ...? (mai mult)
Salut TPU: am planificat pe weekendul asta un threesome, eu cu 2 baieti. E prima mea experienta de acest fel. Ce ar trebui sa stiu inainte? Ce sfaturi aveti?
Buna va rog sa mă ajutați cu un sfat ceva. Sunt în Germania din greșeală am intrat pe site- uri de cunoștință cu doamne și pe două site- uri m- am înregistrat și deodată era gratis acum mi-...? (mai mult)
Buna TPU, luna trecuta pe 22 am facut sex cu prietena mea cand era pe ciclu in a treia zi si am lasat in ea si luna asta pe 16 adica ieri i- a venit ciclul. Mai exista riscul sa ramana gravida sau sa ...? (mai mult)
Bună TPU. As vrea sa știu cum pot afla la cine dau cadou de Secret Santa. Dau fundă
Sal, am fost la doctor sa văd daca am fimoza, dar nu am si a spus sa ma spăl bine, dar am realizat ca am balanită si am inceput de ceva vreme sa ma spăl des dar nu se decalotează in mare parte 15%...? (mai mult)
Am o intrebare mai kinky asa pentru fete, daca ati fi rapite de cineva. Si sa zicem ca sunteti duse undeva in buncarul lui de unde nu va gaseste nimeni. Si tipul zice ca va adus ca sa faca sex si nu...? (mai mult)
Lipsa ciclu 6 luni. Stiu ca am ovare micropolichistice in urma controlului ginecologic, acesta prescriindu- mi acid folic ca tratament. Il iau de 3 luni, dar nimic. Exista posibilitatea menopauzei la...? (mai mult)
Deci am avut pe 1 noiembrie un contact sexual neprotejat fara ejaculare foarte scurt, deoarece a fost prima data.(2 minute maxim). dupa asta am avut cateva zile niste secretii albe. pe 12, am avut niste...? (mai mult)
Buna Mereu am avut o anumita dilema legata de femei și naștere. Vreau sa știu și eu ceva. Dece se nasc copii bolnavi? De exemplu vreau sa spunem ca ambii părinți duc o viata foarte sănătoasă....? (mai mult)
Bună! Am nevoie de ajutor! Am luat escapelle în ultima zi de ciclu menstrual in urma unui contact sexual neprotejat fără ejaculare(pentru siguranța mea). La 6 zile am avut niște scurgeri asemănătoare...? (mai mult)
Am făcut sex cu iubitul meu inainte de ovulatie și s-a retras fără sa ejaculeze înăuntru. Ciclul menstrual îl am de 32 de zile.Ma tot gândesc dacă îmi va veni in 2 săptămâni
Salutare! Cum pot să îmi cresc potenta? Eu îmi dau drumul maxim in 5 minute, la mine e ceva de genul:Ejaculare=Orgasm! Așa e și când mă masturbez mereu după ce îmi ating orgasmul îmi dau drumul!...? (mai mult)
Conține până la urmă lichidul preejaculator urme de spermatozoizi? Știu, după un prin contact sexual, la al doilea după o perioadă scurtă de timp, pot rămâne spermatozoizi pe uretră care...? (mai mult)
Salut! Vi se pare normal sa ma intrebe prietenii mei daca am facut cu prietena mea sex, ma intreaba cam odata la 2 saptamanii si cred ca ma i- au la misto si asta deja este enervant, eu niciodata nu...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o dilema legata de lungimea penisului meu, acum o zi i- am aratat pentru prima oara penisul prietenei mele care este aproximativ 10 cm in lungime, ambii avem 16 ani si dupa ce l- a...? (mai mult)
Nu mai suntem la vârsta adolescenței nici eu nici partenerul meu, dar mă cert cu el pentru că încalcă regulile pe care le am stabilit la începutul relației. Și anume aceea de a nu mai dăuga...? (mai mult)
Băieți, cum reacționați atunci când aflați că mama voastră a fost o actriță de filme pentru adulți înainte să-l cunoască pe tatăl vostru?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când ieșiți la întâlnire cu un băiat, sunteți incantata de el, povestiți vrute și nevrute apoi el va confesează ca el este divorțat și are 6 copii din...? (mai mult)
Este sexul pacat? Voi ce spuneti? Eu sincer cred ca da.
Hey doamnelor, cum reacționați dimineața când pregătiți micul dejun pentru familie, se strânge familia la masa (copii și soțul), iar soțul devine brusc nervos, da cu pumnul în masa și tranteste...? (mai mult)
Salut! Am avut contact sexual cu o fata si am folosit prezervativu, si dupa ce am scos penisu am observat ca nu mai e. A ramas in ea, nu blocat la scos cu usurinta, stiam ca mi- am dat drumu in el dar...? (mai mult)
Cum as putea fi sigur pentru o fata, cand sunt cu ea zice ca sunt un tip nesigur si bipolar.
Buna, am si eu o problema si as avea nevoie de niste sfaturi. Iubitul meu cred ca e cam posesiv cu mine, a incercat sa- mi interzica sa ies cu prietenii, sa- i ajut. Bineinteles ca nu i- am acceptat,...? (mai mult)
Salut. Am iesit cu o tipa vreo doua saptamani, o tipa care arata foarte bine si a fost destul de usor. Dar, in nefericire, ea vroia doar distractie si nu voia sa isi faca o familie, asa ca nu a mers. ...? (mai mult)
Bună seara doamnelor: Cum reacționați dacă îl trimiteți pe soțiorul vostru drag dimineața la 8 să ia pâine și el se întoarce la 12 noaptea, mort de beat și cu chef de harță? Ce arme folosiți...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când ii porunciti iubitului vostru sa scoată puiul din congelator pana veniți voi de la lucru sa îl gatiti, iar când ajungeți acasă observați ca nu l- a ...? (mai mult)
Salut. Ma confrunt cu o chestie din trecutul meu care ma macină de mult timp. Sunt împreună cu o fata de ceva timp. Problema este ca eu în trecut am vorbit cu ea de pe un cont fals..am vorbit ...? (mai mult)
Buna TPU! Acum 3 zile am avut primul contact sexual cu iubita mea. A sangerat când s- a rupt himenul și cate putin in astea 3 zile iar astazi cand i- am introdus degetul in vagin a inceput sa sangereze...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?