Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna seara. Am făcut sex protejat joi si azi am observat o sângerare vaginală, ce poate fi? Nu am mai pățit. Nu e sarcina nu? Era prima lui dată. Eu am mai facut sex înainte de multe ori, am ...? (mai mult)
Salut TPU, am o curiozitate, mereu în vestiare, sau în bai publice observ ca penisurile celorlalți sunt mult mai mici decât al meu, inclusiv prietenii îmi spun ca o am super mare și mi dau porecle...? (mai mult)
Salutare! Îmi poate spune cineva de ce nu se mai găsește maraton forte în farmacii? Cu ce împotriva înlocui?
Am facut dragoste cu o fata care lucreaza la stat si nu este multumita de ce ii ofer, ce pot face?
Cum pot sa fac sex fara sa ma doara? Am fimoza? Voi ce ziceti?
Salut TPU, daca am intretinut relatii sexuale cu partenera mea, dar cu prezervativ poate ramane insarcinata daca sperma nu a avut contact cu ea?(nici nu mi-am dat drumul).Si daca da, in ce cazuri?
Salut. Acum cateva zile i- am zis unei fete că vreau sa pun punct conversației noastre pentru că a amânat primul nostru date. Acum e super supărată pe mine. Acm 3 zile mi- am cerut scuze pentru alegerea...? (mai mult)
Salut! Mi-am facut cont pe Flirt.com si am facut o plata. Dupa mi-am sters contul, iar acum dupa o luna, inca incearca sa traga bani de pe card. Cum pot rezolva aceasta problema?
Nu este trist ca, oamenii simt placere mai mare cand se autosatisfac singuri, decat in actul sexual? La mine unu, asa a fost mereu.
Sincer,ai face sex cu o persoana care nu te atrage fizic? Ai sta intr-o relație cu cineva neatrăgător?
Mi- am filmat prietena în momete initime și i- am făcut câteva poze și am încărcat videoul și pozele pe mai multe situri unde a strâns câteva sute de mii de vizualizări în decurs de câteva...? (mai mult)
Rum dum dum, rum dum dum, tichi taka rum dum dum, urmează o întrebare cum v- a obișnuit prietenul și confidentul vostru mastadont, o întrebare atât de bizară încât nu m- aș mira ca unii din...? (mai mult)
Băieți, cum reacționați atunci când ieșiți cu prietenii în club seara, iar dimineața când vă treziți aveți un bărbat lângă voi, nu o femeie?
Buna, deci am o problema, va rog eu am nevoie de ajutor cineva care se pricepe. Ieri 2octombrie pe la ora 17:00- 18:00 am avut contact sexual neprotejat. A foat gagicamea la mine, am facut sex, mi-...? (mai mult)
Cand ma masturbez trebui sa tin penisul incordat sau nu? Pentru ca deseori nu ejaculez si de fapt urinez
Sunt impreuna cu un domn de 47 de ani si tot ma preseaza sa facem sex anal. Este cineva cu experienta care ma poate consilia cum se face asa ceva? De exemplu ce fel de unguent sa folosesc si cum sa ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o mica curiozitate mai putin decenta, chiar oscilam daca sa pun sau nu intrebarea. Actritelor din filmele pentru adulti nu le este teama sa nu ramana insarcinate dupa scenele la care...? (mai mult)
Care este povestea primei voastre povesti de dragoste?
Salutare! Revin cu o nouă intrebare. Penisul meu in erectie este curbat in sus, iar cand stau intins pe spate imi vine peste burtă, nu il pot face sa stea drept efectiv, am vreo problemă? Si daca...? (mai mult)
Când se rupe ața?
Poti, ca om, sa treci prin viata fara sa fi iubit niciodata? Sa fugi de iubire pana mori? Cred ca e cea mai sigura si confortabila viata.
Salut TPU! Mă numesc Mircea și am 23 de ani. După cum am spus în postările scrise în septembrie, am hotărât încă de atunci să mă las de masturbare, deoarece nu mă mai excită deloc și...? (mai mult)
Vin cu o întrebare fără mișto.Ce filme xxx românești ați văzut până acum? Mă refer ceva făcut în casă fără prea multă regie.
Bună dimineața, TPU, am o prietenă cu care am făcut sex zilnic și maxim o săptămâna 2 numai știu exact si era rău, era amețită, o durea burta astea. Dar i- a venit ciclul și am mai făcut...? (mai mult)
Buna tuturor. Sa zicem ca te cunosti cu o fata, te- ai intalnit de 2 ori cu ea, iar pana la intalnirea urmatoare sunt discutii pe messenger aiurea. Mi se pare ca intampin dificultati in aceasta privinta,...? (mai mult)
Ding dong ding dong bună dimineața lume, revin în forță cu o întrebare atât de tâmpită încât vă rog să nu o citiți dacă beți cafea sau mâncați ceva, s- ar putea să rămâneți cu sechele. ...? (mai mult)
Buna! Iau anticonceptionale Belusha de 6 zile si azi am facut sex neprotejat cu iubitul meu si a ejaculat in mine. Ar trebui sa- mi fac griji desi in prospect scrie ca sunt protejata incepand chiar cu ...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, de câte ori trebuie sa faci sex ca sa rămâi însărcinată? Dacă faci in timpul ovulației îs șanse sa fii însărcinată? și după ce ai făcut sex zi de zi și urmează...? (mai mult)
Salutare, am și eu o mică problema la care as dori niște păreri.Acum câteva zile am încercat sa am primul contact sexual cu iubita mea, am făcut dus, ne am pus in pat, am început sa ne sărutăm,...? (mai mult)
Saluuutare. Va rog sa nu radeti sau sa faceti misto, am vazut si am citit multe intrebare. Am nevoie de ajutor de la baieti care au trecut prin situatii similare. Sunt un baiat si am 22 de ani si inca...? (mai mult)
Cu ce vedetă Disney ai avea o aventură? Eu cu Vanessa Hudgens.
Respect foarte mult fetele. Credeți ca, atuul de a fi bun la suflet, poate creea dezavantaje intr- o relație și ulterior sa se degradeze prin simplul fapt ca nu exista drama? Sunt momentan intr- o...? (mai mult)
Cum ma masturbez corect? Tot incerc dar nu imi dau seama cum se face corect pentru ca oricat de mult as face nu imi vine. Stiu ca pot ejacula pentru ca cumva am reusit sa ma trezesz dimineata cand eram...? (mai mult)
Salut TPU! Întrebare pentru băieți: țineți cont de NNN și cum rezistați?
Eu personal consider că nu lipsa sexului este o drama ci lipsa iubirii, a iubi și a fi iubit, aveți parte de iubire sinceră?
Fetelor, ce simțiți voi, femeile atunci când faceți sex cu un bărbat, fizic vorbind? Ce senzație aveți în acel moment foarte intim, cum ați descrie voi în câteva cuvinte acea senzație din...? (mai mult)
E normal la barbati cand e glandul uscat sa nu fii deloc excitat si fara chef de a face ceva? Eu de exemplu de cand folosesc un gel care regleaza ph- sul in zona, pur si simplu parca simt placere mai...? (mai mult)
Hey lume, am căzut pe scări gândindu- ma la situația cu bărbații dirijați de soții prin telefon la cumpărături si m- a lovit următoarea dilema, care trebuie sa recunosc așa de tare m- a neliniștit...? (mai mult)
Buna ziua. Am abordat o fata pe messenger, pana la urma ne- am intalnit. Fata a spus din start ca pe primul loc este cariera ei, ea acum vrea sa isi deschida ceva salon, tot merge face etc. Totusi s-...? (mai mult)
Buna ziua. Am abordat o fata pe messenger, pana la urma ne- am intalnit cu ea. Fata a spus din start ca pe primul loc este cariera ei, ea acum vrea sa isi deschida ceva salon, tot merge face etc. Totusi...? (mai mult)
1.E ok dacă am 22 de ani și sunt virgin? 2. Cum să am o relație doar bazată pe sex?
Bună TPU! Am 16 ani, sunt băiat și nu am avut niciodată o relație cu vreo fată, nici măcar sărut, de relații sexuale nici nu mai zic. Până acum nu m- a interesat dragostea, eu în general...? (mai mult)
De câte ori faceți dragoste într-o săptămână? Ati dori sa faceți mai des?
Hey lume, ce parere aveti de barbatii care sunt trimiși de sotiile lor care stau comod cu fundul pe scaun la caldura, sa cumpere diverse de la magazin si sunt manevrați ca niște păpuși prin ordine...? (mai mult)
Daca am un numar de kilograme ok raportat la inaltime, sunt in forma, dar cu celulita, credeti ca am dreptul sa ma bucur de sex cu un tip care arata foarte bine fizic si e si frumos? Adica ar trebui...? (mai mult)
Buna seara! Am o mica curiozitate, recent, eu si partenerul meu ne- am inceput viata sexuala (tin sa precizez ca pentru amandoi a fost prima data). Doar ca avem o mica problema. el isi da drumul prea...? (mai mult)
Salut, daca am facut sex cu iubita mea si am ejaculat in ea de trei ori iar la o ora dupa ce am ejaculat a treia oara iar in total de la prima ejaculare dupa 3 ore si i- am dat pastila de a doua zi la...? (mai mult)
Hei, cu ce se măsoară corect penisul? E buna masuratoare de croitorie?
Bună tuturor. Am vrut de mult să îmi încep viața sexuală dar nu am avut cu cine. Cum este prima data când o faci? Aș vrea să aflu mai multe
Salut, dupa masturbare imi iese un fel de sperma mai mazgoasa asa, ma puteti ajuta sa imi spuneti de ce? Ar trebui sa mai continui dupa? Multumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?