Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
Hey baieti, cum reacționați atunci când faceți sex cu iubita voastră și ea brusc urla din toți plămânii și nu se mai oprește iar vecinii bat în țevi iar de afara se aud câinii cum...? (mai mult)
Buna TPU! De ceva vreme pe snapchat tot apar fel și fel de fete care incep conversația cu daca vreau nuduri etc contra cost. Exista vreo modalitate prin care sa blochez direct aceste persoane?
Buna TPU. Am fost la ginecolog, doctorul mi- a spus sa iau ovule si un antibiotic Eficef. Nu mi- a zis ca am nimic. In timpul actului sexual se simte ceva umflat in interiorul vaginului si nu simt...? (mai mult)
Buna TPU, vin si eu cu o intrebare. Acum o luna aproape, am facut un avort medicamentos, din cauza unei situatii, v- as ruga sa nu ma judecati pentru asta… Eu am avut contacte sexuale de atunci...? (mai mult)
Fetelor, are vreo legătură construcția corpului unei femei (înălțime, greutate) cu adâncimea/dimensiunea vaginului din punct de vedere anatomic sau toate femeile indiferent de greutate sau înălțime...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare. Am o relație de 3 luni, cu o fată pe care am întâlnit o de când am venit în România. Mă înțeleg foarte bine cu ea, și ne iubim foarte mult, dar ea are o "prietenă"...? (mai mult)
Buna, cum ii pot produce orgasm partenerului? Care sunt punctele sensibile
Hey baieti, cum ati reacționa dacă un coleg de munca va propune sa mergeți mai multi colegi la baie sa va măsurați penisuriile?
Am fost astăzi la consult sa văd daca am fimoză s- a uitat si a spus ca nu am nimic si ca trebuie igienă zilnică, după acea am ajuns acasă si m- am spălat cu un săpun lichid foarte bine si începea...? (mai mult)
Ce bolovan sunt, am fost la una mi- a luat 110 lei, nu mi- a făcut nici oral cu ejaculare, era vorba de normal și oral, apoi am sunt la poliție cică să mă duc la protecția consumatorului sa o ...? (mai mult)
Buna.Am o problema mai interesanta. Efectiv mi- e rusine sa gem.Am un iubit care efectiv ma inebuneste. Uneori si de la preludiu gem si mi- e efectiv rusine si de abia ma pot abtine.Baietilor le place ...? (mai mult)
Am facut sex doar cu capul (data15 octombrie)si am ejaculat dupa 15 secunde dupa ce am scos- o, pentru mine si prietena mea e prima data cand o facem fiind virgini amandoi. Ei nu i- a venit ciclu de 7...? (mai mult)
Fetelor, dacă ați cunoaște întâmplător un bărbat tânăr, îngrijit și prietenos și acesta v- ar spune că are o rulotă undeva într- un loc retras la pădure și v- ar invita la el la o șampanie,...? (mai mult)
De ce femeile din România zilelor noastre nu mai sunt cum erau odată, mă refer că toate pleacă de la țară la oraș sau peste hotare, caută doar viață de lux, bărbat cu mulți bani, mașină...? (mai mult)
Fetelor, ați accepta o relație cu un bărbat mai mare ca vârstă și care este sărac, fără casă, bani etc. să- l cazați la voi acasă dacă acesta ar fi cuminte, muncitor și foarte respectuos...? (mai mult)
Buna, sunt virgina dar imi bag in vagin diferite chestii, lungi, groase, subtiri si nu mi-a curs sange, credeti ca cand ma voi dezvirgina n-o sa-mi curga sange?
Buna! Am si eu o nelămurire cu privire la fosta mea relatie. Am stat cu un tip5 ani cu multe bune si rele intr- un final ne am desp din cauza lipsei de responsabilitate certuri cuvinte grele …etc pentru...? (mai mult)
Am 34 de ani și mă atrag multe fete de 20-25 ani, dar mi se pare ciudat sa fiu în relație cu ele din cauza diferenței de vârstă. Cum vi se pare o relație cu diferență de 10 - 15 ani?
URGENT! Bună! Am 17 ani si am facut sex cu iubitul meu. Înainte ca el sa termine, am observat ca prezervativul era rupt. Nu cred ca a apucat sa ejaculeze în mine, dar totuși am luat pastila de ...? (mai mult)
Salutare, intrebare mai mult pentru crestini! Stiu ca pentru Dumnezeu e imoral sa ai aventuri, . eu din pacate am avut ceva aventuri la viata mea, din diferite motive multe femei nu au dorit ...? (mai mult)
Fetelor, ați accepta să trăiți cu un bărbat într- o rulotă, undeva la țară, pe câmp adică să fiți cu el împreună și să locuiți într- un cătun în armonie cu natura. cum vi s- ar ...? (mai mult)
Buna, iubitul meu îmi spune că exagerez cu săruturile, într- adevăr îl sărut des pentru că îl iubesc dar de o bucată de timp el se îndepărtează ușor și mă face să îmi schimb atitudinea...? (mai mult)
Bună. Am 18 ani si iubitul meu 26 si de ceva vreme tot mă roagă sa facem sex în 3 cu o prietena de- a mea și nu știu ce sa fac. A zis ca asa i- as arata ca- l iubesc dar ma tem sa nu stric relația...? (mai mult)
Cand vreau sa ma masturbez in fata partenerei mele si imi vine org. nu iese mult si cand ma masturbează ea nu se duce pielea pana jos, e uncut, e o problema si cand am actul sexual de abia am org.
Am erectie doar o data pe zi, deși mai demult aveam de 3-4 sau mai multe ori pe zi. Poate fi de la anxietate sau am îmbătrânit? La 20 ani :))
Hey lume, la ceas de noapte vin cu un gând, ani străbătut multe cearșafuri la via ta voastră?
Buna seara TPU. Scuze ca incep in ritmul ăsta conversatia... Am ajuns la vârsta de 24 de ani și nu am intrat în vreo relație serioasa. Ma tot întreb, DE CE, CU CE AM GRESIT IN VIATA ASTA SA RAMAN...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare. De ce ma dor sanii (sfarcurile) la atingere si au o culoare mai inchisa? Am crezut ca e din cauza menstruatiei dar menstruatia mi- a trecut de 2 saptamani. Am facut si...? (mai mult)
Am o intrebare : La un penis de 15cm cu o grosime de 12cm Ce prezervativ este ok 54 mm?
Salutare dragilor! Baieti, sa zicem ca vreti sa va uitati la un meci de fotbal din Champions League dupa o zi grea de munca dar iubita insistă sa faceti sex cu ea dar voi o refuzati.Vazand acest lucru...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, cum pot bagă o fata de a 10 a in pat cu mine, ce ar trebui sa aplic?
Este posibil sa agăț fete daca nu sun plin de bani?
Întrebare pentru băieți/bărbați: Să zicem că faceți sex cu o fata pentru prima dată. Înainte să o faceți, ea va spune că e virgină, dar vă dați seama că nu este atunci când o penetrați. ...? (mai mult)
Cum îmi pot da seama daca iubitul chiar ma iubeste sau sta cu mine doar pentru că nu are o altă variantă? Simt ca ceva s- a schimbat când suntem cu mai multe persoane el nici măcar nu ma baga in ...? (mai mult)
Salut! Aștept un răspuns din partea băieților. A încercat cineva (care nu e homo), să se "masturbeze" anal/prostatic? Dacă da, cum/prin ce metodă/ce a folosit? Și cum a fost experiența?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre băieții 18-19 ani, care își lasă mult păr pe picioare? Abdomen/piept? Aștept un răspuns mai mult din partea băieților, dar și fetelor deopotrivă.
Hey, ma simt cam ciudat sa intreb asta dar, de la un timp dupa ce fac sex, nu stiu de ce dupa ma simt prost, vinovata, poate chiar si folosita, chiar daca eu ma simt bine in actul propriu- zis, ...? (mai mult)
Salutare lume! Sa zicem ca veniti cu trenul de la mare si auziti un om care vorbeste la telefon spunand urmatoarele lucruri cu voce tare: , , Ba frate, mai lasa- ma pe mine cu fetele.Pai eu daca vad...? (mai mult)
De ce femeile fac sex deși doar despre asta vorbesc? Subtil cum vorbesc doar asta pare ca au în cap, dar culmea, că femeile "nu o fac".
Am o relatie de un an iar partea sexuala incepe sa nu mai existe. Iubitul meu spune ca simte ca nu ma poate satisface si e ca foarte nasol ca nu a mai patit asta cu nimeni, ca nu poate sa se simtă bărbat....? (mai mult)
De ce adolescenților (băieților) le place să poarte barbă și să își lase păr pe picioare, piept, abdomen, subraț? Există un motiv anume? Aș prefera să răspundă băieții (adolescenți...? (mai mult)
Buna, m- am certat cu iubitul meu pentru ca a sunat- o pe sora lui sa tipe la mine știind ca sunt acolo ca nu aud telefon de ce nu răspund (uitasem la încărcat in mașina telefonul) si cât mai stau...? (mai mult)
Salut TPU! După 15 zile de la actul sexual neprotejat cat de corect indica testul de sarcina? Mulțumesc anticipat și va rog să răspundeți cei care nu sunt pusi pe glume, ironii etc. Mulțumesc încă...? (mai mult)
Daca se pune o femeie de 75 kg pe fata mea cu fundul ma poate omorî?
Intrebare pentru baieti. Ce poate face femeia cand va face sex oral ca totul sa decurga de nota 10?
Salut, am 18 ani și acum câteva zile am făcut sex pentru prima oara cu iubitul meu. Mi- a curs mult sânge, din cauză că s- a produs ruptura mi- a spus iubitul meu, a doua zi mi- a mai curs puțin...? (mai mult)
Hey lume, în primul rând vreau sa oprim timpul în loc și sa ne îndreptăm atenția către utilizatorul ChrisBV, în fata căruia vreau sa fac o plecăciune și sa ingenunchiez, datorită lui am...? (mai mult)
Ce inseamna când fată se uită la fiecare story dar nu îți răspunde la mesaje?
Buna TPU, ieri am facut sex cu iubita mea in a treia zi de menstruatie si am lasat in ea, ar putea sa ramana gravida? Chiar daca ea mai are inca 2 zile de menstruatie pana pe 24 si pe 28 ii incepe perioada...? (mai mult)
Salut! De un timp ma trezesc noaptea că sunt excitat și ud, am un chef mare de sex, am încercat să mă masturbez, dar îmi iese foarte foarte greu, mă puteți ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!