Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
La ce varsta ati avut prima relație, fetelor?
Bună. Am nevoie de ajutorul vostru, am mai avut contact sexual cu partenerul meu de multă vreme și mi- a întârziat menstruația, după am avut amețeli, dureri de spate, îmi venea sa vomit. Am...? (mai mult)
De ce mă simt atât de singur? Am niște stări foarte ciudate, nici eu nu mă mai înțeleg.
Bună TPU, am mai avut contact sexual cu iubitul meu acum câteva luni și după ceva vreme a început sa mi se faca rău, sa am amețeli, dureri de spate, de burta, câteodată am pofte, e posibil...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Fetelor, am o intrebare pentru voi. Sa zicem ca aveti o relatie cu un baiat care nu a mai avut iubita pana la voi insa intr- o seara s- a hotarat sa va povesteasca o intamplare...? (mai mult)
La o persoana virgină care nu reușește sa spargă gheața, nu e ajutat în nici un fel de femei, evident, cerințele sunt de 1000 ori mai multe fiindcă este virgin, decât la unul care face obicei...? (mai mult)
Buna TPU! Ce inseamna sa belesti penisul?
Hey fetelor cum reactionati în situația asta critica? Sunteți mai înaltă decât iubitul vostru și postați o poza cu voi 2 pe Facebook și primiți următorul comentariu la poza: "data viitoare sa...? (mai mult)
Buna seara! Am o intrebare am un coleg de munca iar intr- o zi stăteam si trece prin spatele meu si ma speriel, la început am crezut ca eram in calea lui.eu m- am speriat el a văzut si a început sa...? (mai mult)
Întrebare comico- ipotetică. Mă adresez tuturor, atât femeilor cat și bărbaților. Să zicem că veniți acasă inopinat și vă găsiți soțul/soția făcând sex oral unei alte femei/unui...? (mai mult)
Colegul meu de bancă îmi pune mana pe picior și eu mă simt foarte bine atunci? Oare dc?
Buna TPU! Nam inteles niciodata ce inseamna sa belesti penisul?
Mai de mult m- am epilat cu big ul in zona intima și mi- a ieșit un cos sau cred că e un fir crescut sub piele in zona intima (nu pe penis) ci mai la baza Îl am de vreo 1- 2 săpt, e puțin roșu...? (mai mult)
Vreau sa marturisesc ceva, poate asa voi gasi o rezolvare. Mi- ar face placere sa fiu fată. Mi- as fi dorit sa ma nasc fată. Sa fiu fată este probabil ceea ce imi doresc cel mai mult. Nu ar trebui ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce știți despre masturbare? Este ok?
Am 2 probleme...Să fiu eu prea paranoic? Prietena mea are 2 probleme cu ochii : 1. Vede cu un ochii un pic mai sucit și mi un pic jenă să merg pe stradă pentru că, nu sunt obișnuit. 2. Are...? (mai mult)
Buna seara am o intrebare legata de penisul meu am 21 de ani si penisun meu are fleasca 9 cm grosimea o are de 8 cm si la erectie de 18 cm oare este bine la varsta mea?
Buna TPU. Acum 2 zile neavand unde sa intretin relatii cu gagica mea am furat cheia de la biserica de la tatal meu care este preot in sat si am facut sex in altar. De atunci suntem amandoi speriati ca ...? (mai mult)
Helloooo. Dragoste și sex! Mm, ce frenezie! Dar ce faci când ai încheiat- o și cu dragostea și cu sexul (implicit)? Trec printr- o despărțire de câteva săptămâni, mi- a rupt inima, dar ...? (mai mult)
Care e diferența dintre atașament și dragoste? O femeie are o aventura de o vară cu un bărbat. Conversează, fac sex, se simt bine, sunt pe aceași lungime de undă, dar el trebuie să plece...? (mai mult)
Bună, pe 4 octombrie am făcut sex neprotejat, a fost primul meu contact sexual(el dandu si drumul in mine), de atunci, chiar din a doua zi am avut secreții transparete(4 5 zile la rand), ma simt ...? (mai mult)
Dacă o fată își bagă degetul în vagin înseamnă că nu mai e virgină?
Bună ziua/bună seara, am revenit și eu, de data asta cu o întâmplare. - este vorba de o prietenă, care nu a ajuns întocmai ce trebuie. O cunosc din clasa a 7- a, când s- a mutat la școala...? (mai mult)
Sunt eu de moda veche sau chiar e real cum ii aud pe unii ca nu trece nici măcar o săptămână ca să nu facă sex, când de fapt eu nu fac niciodată asa ceva? Mi se pare ceva care nu există sau ...? (mai mult)
Scenariu ipotetic inspirat din întâmplarea unei vechi cunoștințe din liceu. Să zicem că ați fi părinți și ați descoperi că fiica dvs a făcut sex cu un tip pe care voi îl cunoașteți,...? (mai mult)
Acum 4 zile am luat pastila escapelle și am avut simptome: oboseala, dureri de cap și o mica scurgere de sânge după doua zile, sa îmi fac semne de întrebare sau funcționează asa cum trebuie?
Salut TPU! Am o intrebare, azi in autobuz mi-a cerut o fata insta in autobuz, i l-am dat dar acum nu stiu ce să îi scriu ce sa o întreb.
Oare de ce mi se pare mai sexi o fata îmbrăcată mai "lejer"decât dacă e nud? ce părere aveți?
Bună, de doua zile ma doare burta și îmi curge ceva alb din vagin. Ce credeți ca poate fi?
Hey lume, ce parere aveți de sotiile care nu isi lasa sotii sa meargă la magazin de frica ca vânzătoarea îl poate fermeca pe soț și fura?
Ați avut fantezii sexuale cu lenjerii din satin și mătase? Am devenit obsedat de acest material, încât am casa plina de mătase și satin, inclusiv și haine de stradă și de casa. Am o colecție...? (mai mult)
Daca prietena mea e trans și și-ar dori să aibă o relație cu mine ce m-ați sfatui?
Femeile prefera sa aibă un prieten bărbat "gay" pentru a nu se simți jenate? Preferă să petreacă timp cu un bulangiu doar pentru a fi sigure că nu se intampla nimic între ei?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când iubitul vostru va spune ca se însoară cu voi din comoditate?
Salut,dacă am fimoză și îmi decalotez penisul când nu e in stare erectă, iar dupa intra in erectie exista o posibilitate sa se intample ceva? Adica sa fie dureros sau altceva?
Intrebari pentru distractie: arata bine tipa la 40 de ani din imagine de pe urmatorul link https://magazine.hankyung.com/business/article/202106236353b
Buna! Rog seriozitate! Pe 17 se împlinește o luna de când am avut aceasta joaca prosteasca cu iubitul meu. I- am făcut un handjob de doua ori și ca rezultat a ejaculat pe abdomenul sau. După avea,...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și am făcut dragoste pentru prima oara cu un băiat de 21 ani. Suntem împreuna de un an și o luna, am făcut- o când am avut 9 luni. Nu i- am spus mamei mele cu toate ca ea mereu...? (mai mult)
Bună seara! Menstruația în august mi- a venit pe 27. Pe data de 16 septembrie, eu și iubitul meu ne- am masturbat, iar eu, fără sa îmi dau seama, mi- am introdus o singura data degetul în ...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu dacă ați mai trecut prin asta și cum ați interpretat. Mă aflu într- o relație de un an și opt luni, iar atunci când ieșim la grătar, petrecere sau alte evenimente,...? (mai mult)
Salutare TPU! Astazi vreau sa facem un lucru inedit. Dupa parerea voastra cum ar arata iubita perfecta pentru Verginica Vaca Grasa?:)))) Cu ce tip de fata se potriveste Verginica cel mai bine? Aici...? (mai mult)
Salut, am 13 ani în 2 luni fac 14 și am o problemă, să știți că am spus părinților dar nu știm ce să facem. Nu pot sa îmi decalotez penisul, nici până la jumate, când încerc să îl...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare un pic mai anormala, de putin timp am cunoscut un tip care isi opreste ejacularea din motivul unor chakre care tine de sexualitate si sustine ca mentine potenta un timp mai...? (mai mult)
E normal sa pot sa imi belesc capul doar ca putin mai greu fiindca uneori este putin greu?
Poate o fata sa rămână gravidă dacă suge un penis?
Salut, azi am fost la iubita mea și ne- am lins cam 10- 20 minute nu intr- una cu pauze, iar după am vrut să ne **** fix când puneam prezervativul mi- am dat drumul, poate să- mi zică cineva cum...? (mai mult)
Ma confrunt si eu cu o mica mare problema si anume sunt de cam 2 luni cu o fosta colega de clasa (ne cunoastem de 6 ani), amandoi suntem la inceput ca sa zic asa. Deocamdata ea nu doreste sa trecem la...? (mai mult)
Buna TPU. vin si eu cu o intrebare, am facut avort medicamentos acum o saptamana si acum s- au cam oprit sangerarile, mai am mici pete rosiatice. Intrebarea mea este, la cat timp dupa avort sunt ...? (mai mult)
Dacă am făcut sex cu o fată cu care ieșeam de 3 luni și am făcut cunilingus deși era virgină a acceptat și mi- a cerut să o sărut după înseamnă că a mai făcut asta sau oral? Și oare realizează...? (mai mult)
E adevărat că un bărbat trebuie sa fie foarte atras de o femeie pentru a fi capabil să- i facă, cunilingus? Dacă unele femei fac sex oral contra- cost (prostituate) sau doar pentru placerea partenerului,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)