Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
Scenariu ipotetic (nu am mai creat de mult unul). Să zicem că sunteți părinți și aveți o fiică majoră. Acum câțiva ani ii plăcuse de un bărbat mai în vârstă (cu 20 de ani mai mare decât...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când îl vedeți pe iubitul vostru ca fura de la gunoi o saltea de pat?
Femeile n-au hormoni?
Buna TPU. Sunt implicat intr- o mare prostie si nu stiu cum sa ationez.Am cunoscut o tipa care a prins drag de mine in ultimele saptamani timo in care am tot vorbit prin intermediul social media.Ea intre...? (mai mult)
Bună, am chisturi ovariene am o relație de 5 ani și nu am rămas însărcinată, am fost la 3 doctori am luat tratament și din cauza chisturilor nu pot rămâne însărcinată, ma puteți ajuta ...? (mai mult)
Hei, TPU, în iarnă un tip s- o oferit să mi ofere o noapte de amor. Prima dată tipul dorea chiar să vină la mine în oraș, apoi o zis că mă așteaptă el în București. Apoi eu prima dată...? (mai mult)
Tot ii zic la gagica mea ca vreau sa ma despart de ea si ea crede ca zic la misto, vreau ajutor!
Ce faceti ca sa scoateti monotonia din viata sexuala a unui cuplu?
Ce sa fac dacă nu pot face sex anal?
Salutare! Ceva pentru mărirea potentei la barbati? Mulțumesc frumos
Bună, am o întrebare este adevărat sau mit, ca daca cineva care a făcut sex, sau are ciclu vine si vede un bebeluș iese bube pe bebeluș?
Ce este mai exact lichidul preejaculator la noi la bărbați? Știu că există ceva cu numele ăsta, eu m- am lăsat de masturbare dar aș fi curios să știu dacă am avut vreodată așa ceva și ce...? (mai mult)
Va rog fara mistouri. Imi vine cheful intr- una sa ma masturbez, odata la 2 zeaproximativ, si sex as face in fiecare zi, dar nu am posibilitatea mereu sa fac, evident. Am probleme sau e normal...? (mai mult)
Ce vor femeile pana la urmă, directitudine sau conversație lungă? De la conversație lunga se plictisesc și nu mai dau interes, nu mai raspund De la directitudine primim block Eu zic sa ne lepădăm...? (mai mult)
Buna TPU! (este ff mult de citit) eu și iubitul meu am întreținut relații sexuale ultima data la inceput de august. A inceput sa imi intarzie menstruatia(am facut doar protejat)mi- au curs cateva pete...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci cand soțul doarme în camera separată de voi de când aveți copil?
Cea mai buna jucărie dintr-un magazin sexshop care îmi puteți să recomandați care ar fi? Mă interesează dimensiuni și diametru
Este greșit din partea unui băiat să își înșele iubita în cazul în care ea l-ar lasă dar tot ar fi extrem de tristă?
Dacă am făcut sex cu o fata în prima zi de ciclu al ei poate ramane insarcinata?
Femeile se feresc de barbații frumoși, doar pentru că nu emană masculinitate?
Întrebare pentru fete. Pentru ce credeți voi că vă dăm mesaj, noi băieții? Sa ne facem prieteni cu voi? "Nu exista prietenie între un bărbat și o femeie"
Știu că nu e o regulă exacta în asta, dar cam ce ar trebui sa conțină un preludiu bun in viziunea voastră?
Se presupune ca femeile au mai multe avantaje cand e vorba de sex: 1) orgasm mai intens 2) orgasm mai prelungit 3) mai multe orgasme decat barbatul intr- o partida De ce tot femeile cred ca sunt...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu un sfat va rog. Prin Iulie după ce am aflat la ce liceu am picat m- am cunoscut cu un baiat din liceul meu tot boboc era. Am început sa vorbim si prin August ne- am pus împreuna. Au...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un sfat. Când vorbesc cu fete de care nu sunt chiar atras, vorbesc așa lejer cu ele, filtrez fără probleme, am cea mai mare încredere în mine. Dar când vorbesc cu o fată ...? (mai mult)
Bună. As avea o întrebare. Câteva zile la rand am fost activa sexual timp în care trebuia sa îmi vina menstruația și nu mi- a venit, nu am o menstruație regulata de exemplu luna trecuta trebuia...? (mai mult)
Am făcut sex cu prietena mea, ea era peste mine și dintr-o dată am simțit să urinez și a ieșit un pic de pipi, sanse să rămână însărcinată? De ce am urinat în timpul actului sexual?
Femeile care răspund greu spre deloc duc lipsa de interes sau sunt timide, sau au iubițel?
Ma gândeam așa... faptul că se produc sarcini la anumite vârste până la urmă nu e sfârșitul lumii.Doar că cei în cauză ar trebui sa fie mai asumați.Voi ce părere aveți?
Salutare, cum pot sa-mi antrenez muschii pelvieni incat sa nu mai ejaculez repede, care sunt metodele eficiente si reale de a rezista mai mult in partide? Multumesc aniticipat!
Am niste dubii, am mai explicat odată așa zisa problema. Când e în erecție rămâne prea mult sculat.Nu ma deranjeaza adică să mă doară sau ceva doar că mna se vede destul de aiurea.Intrebarea...? (mai mult)
Cum ii spun iubitului meu ca as vrea sa ne cunoaștem familiile reciproc? Avem 3 luni împreuna
Imi este jena dar e posibil ca la 30 de ani sa pot sa imi dau drumul dar sa ''produc'' f f f putina sperma cat sa se umezeasca capul penisului?
Te consideri un bărbat mai curat dacă alegerea ta e să nu fii atins de nici o femeie pana la 20-22 ani?
Am o problema cand e vorba de contactul sexual. Credeti ca e problema la mine sau la femei? La ultimul contact sexual, mi s- a inflamat un pic glandul penian si simteam ca tipa avea vaginul stramb. ...? (mai mult)
Voi cum ati sarbatori 5 ani de relatie/casatorie?
Cat de mult contează caracterul într-o relație în comparație cu vârsta?
Hey baieti, cum reacționați în următoarea situație? Dormiți pentru prima data la iubita voastră și dimineață vrea sa va rasfete cu ochiuri și omleta franțuzească, iar tigaia în care va ...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când mergeți la iubita voastră acasă, are haine puse la uscat și observați ca majoritatea chiloților sunt rupți?
Salut, are cineva ''Ghidul de Texting 2.0'' a lui Taher Sonu de la Arta Seductiei? Am multe produse din aceeasi gama de oferit in schimb!
Bună dimineața.Am și eu o nelămurire.De 8 zile iau Diane35, iar aseară am avut contact sexual neprotejat cu finalizare in interior.Este necesar să iau pilula de a doua zi? sau sunt protejată de...? (mai mult)
La ce varsta ar fi ok sa ai o relatie? (mentally si emotionally)
Salut! De ceva timp am intampinat o problema si nu stiu ce as putea face. Am 16 ani si mi am inceput viata sexuala prin mai. Am primit un oral in aprilie si nu am simtit mai nimic. Am facut sex de 4 ori...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o problema. Am 2 pete pe stanga si pe dreapta testiculelor, adica pe picior fix langa chestie. Au aparut acum ceva luni, dar nu le am dat importanta. ideea e ca imi dau mancarimi...? (mai mult)
Va rog. URGENT. Am 22 ani. Momentan sunt intr- o relatie cu o fata de 3 ani jumatate. O fata foarte cuminte dintr- o familie nu tocmai ok financiar si cu parinti stricti. Ideea e ca m- am despartit de...? (mai mult)
Salut TPU, am făcut sex cu o fată și a fost prima data, totul bine, după 30 minute am ejaculat, am scos prezervativul, totul ok. Apoi a urmat repriza a doua cam tot așa, doar că nu m- am uitat...? (mai mult)
Nu am avut prea multe experiente sexuale dar cand am avut nu prea s- a intamplat ce trebuie.Am 16 ani si cand eram cu iubita mea pe o banca, s- a pus pe mine si a inceput sa se frece cu fundul oarecum...? (mai mult)
Am un prieten care a avut un moment de zoofil, iar acum regreta ca a făcut asta. Cum pot sa îl ajut sa treacă peste asta?
Salut, are cineva ''Ghidul de Texting 2.0'' a lui Taher Sonu de la Arta Seductiei? Stiu ca cinstit ar fi sa il cumpar, dar nu am bani momentan, as fi recunoscator. Am multe produse din aceeasi gama ...? (mai mult)
Cum doamne ferește să stai tu ca băiat să ți-o masori? Adică cu ce te încântă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!