Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
În filme chiar se sărută femeile cu bărbații?
Este posibil ca masturbarea sa accelerez venirea ciclului?
Cum sa fie un bărbat mai dur sau mai moale, sa fie genul băiat cuminte sau mai drăcușor? Răspundeți sincer
Cele mai tari poziții sexuale? Gen cele incercate de voi?
Ieri m- am uitat la un film xxx si am vazut ca domnul cu penisul avea preputul taiat.M- am dus si eu si am luat kuterul si mi l- am taiat si eu(a durut fffff tare) dar am dezinfectat cu spirt si am dat...? (mai mult)
Cum se bagă în seama o fată cu tine când vrea ceva cu tine sau te place?
Care-i ce-l mai ciudat loc unde ai făcut sex? Frigider, dulap, pe scara blocului, in toaletă, în beci, etc,,
Salutare fratilor! In zilele trecute am vorbit un prieten si mi- a povestit o faza amuzanta.Era la mare si a agatat o gagica in club.Ei bine cand s- au dezbracat prietenul meu s- a scarbit de ce chiloti...? (mai mult)
Salutare. Eu impreuna cu iubita mea am decis sa facem un pas in a face dragoste neprotejat. Dar fiind faptul ca nici eu si nici ea nu suntem prima oara intr- o relatie, vreau sa imi fac analizele necesare...? (mai mult)
Mai sunteți virgini pe aici după 20 ani? Fete și baieti
Cum se simte un sărut cu o fată frumoasă?
Special pentru femei: este posibil sa iti parasesti sotul/familia si sa iti para rau dupa? Oare va regreta sau isi va da seama prea tarziu ca te iubeste si nu a stiut? Sa intamplat cuiva vreodata?
Este posibil ca dupa 12 ani de relatie, nevasta sa nu te mai iubeasca? Eu am crezut si cred cu tarie ca nu poate fi adevarat :(( am o viata tare complicata si nu am cu cine sa discut sau sa aud cateva...? (mai mult)
Am 26 ani și simt că nu mai pot avea o relație stabilă bazată pe încredere și sinceritate. Deși știu cum funcționează jocul seducției și cum poți face aproape orice femeie să devină obsedată...? (mai mult)
Bună seara! Prima oara când adresez următoarea întrebare "online ". Sunt împreună cu o fata de 2 ani, avem un copil frumos și sănătos împreună, locuim împreuna și ne înțelegem oarecum,...? (mai mult)
Hey, e normal să- ți pierzi sentimentele față de o fată? In sensul că ați început o relație, chiar cu planuri de viitor și după un timp să nu mai simți că o iubești? O respect, am doar...? (mai mult)
Bună ziua, eu și cu soțul meu am avut sex neprotejat folosind metoda retragerii, eu fiind în a 14- a zi a ciclului ( la ovulație) după ce el a ejaculat afară mai avea sperma pe degete și au fost...? (mai mult)
Bună ziua, deci acum o săptămână si puțin am întreținut relații intime cu iubitul meu(am 18 ani nu ma judecați) chestia asta am făcuto în timpul menstruației și îmi este frica sa nu rămân...? (mai mult)
Dacă nu faci sex, trăiești degeaba?
Ciclul meu este foarte dereglat în ultima perioada, dar nu am luat niciun tratement pentru asta fiindcă mereu s- a reglat singur. Vreau sa vă scriu câteva date din ultimele luni și sa ma ajutați...? (mai mult)
Cum sa o faci sa se îndrăgostească de tine prin mesaje?
Salutare. De ce toate femeile sunt atat de tari când vine vorba de contactul vizual și verbal cu un bărbat? Noi ca barbati/băieți avem intenția sa ne balbaim, sa ne fie rușine și toate astea..cand...? (mai mult)
Buna TPU. 1.In viziunea voastra, cum arata sufletul pereche? Si prin ce se deosebeste de "twin flame"? 2.Cum vedeti voi notiunea de "sex" si in ce masura are importanta intr- o relatie? Multumesc...? (mai mult)
Doar la mine în zona nu sunt fete sau nici la voi? Ati pățit sa ieșiți pe undeva și pur și simplu sa schimbați 5 baruri fără pic de urmă feminina? Adică sa nu găsiți o fată cu care sa vorbiți...? (mai mult)
Bună! De ce dupa contactul sexual a doua zi mi-a curs un lichid alb? Tin să menționez că am folosit prezervativ
Fetelor, voi ati patit sa simtiti ca va gadilati in timpul sexului oral? (cand barbatul va ofera asta) La mine cam este o problema, pentru ca simt ca imi vine sa rad si sa il indepartez de acolo. Ma ...? (mai mult)
Salutare TPU! de ce nu mi se scoala clitu? Tin sa mentionez ca am 15 ani si ciclu hormonal regulat. Astept raspunsuri serioase, dau funda
Pot ramane insarcinata daca baiatul a ejaculat si la aproximativ o ora mi-a mai atins vaginul(baiatul avea 14 anul)?
Am o nedumerire, care sunt cauzele de sunt fete uscate intim? Am avut niste experiente naspa, de aia.
Hey baieti, cum reactionati în situația asta critica și contra cronometru? Ieșiți la întâlnire cu o fata superba și sexy, mai tânără decât voi cu 9 ani. Sunteți extrem de entuziasmați și...? (mai mult)
Buna. Am si eu o intrebare. Noaptea trecuta prietenul meu m- a penetrat cu degetele si si- a dat drumul langa vagin ..nu mi- a spus si tot a continuat sa penetreze …spunandu- mi dupa ca i- a fost rusine...? (mai mult)
Salutare. Am si eu o problema foarte foarte foarte mare..inainte sa spun vreau sa știți ca totul e pe bune..nu m- am trezit eu la ora asta sa fac mișto, e ora 3 când scriu. Bun deci sa încep....? (mai mult)
Cum vor fetele să fie un băiat ca să accepte imediat o relatie cu el?
Am facut sex protejat cu prietenul meu dar înainte de asta am fre**t cu mana si i-am pus prezervativul tot eu, sunt sanse sa rămân însărcinată?
A-ti facut-o vreodată la cămin? Funda primei fete care raspunde
Unde găsiți voi băieți o partidă de sex obținută ușor când aveți nevoie?
Ejacularea la noi bărbații este echivalentul orgasmului la femei? Pot zice că am avut orgasm la labă în loc să spun că am ejaculat, adică sunt sinonime perfecte? Câte tipuri de orgasm există?...? (mai mult)
Salutari! Am facut dragoste protejat cu iubita mea. La un moment dat in timpul actului am simtit ca am ejaculat. Am scos penisul din vagin si nu am vazut ca si cum ar fi sperma in interiorul prezervativului,...? (mai mult)
Buna am un penis de 19 20 si vreau sal mai cresc un pic stiti careva cum as putea
Bună seara! Dacă pe data de 12 septembrie mi- a venit menstruatia, însă de câteva zile mă dor sânii și spatele. Ar exista ciclu peste sarcină? Țin să menționez ca ciclul mi- a durat 6- 7 zile....? (mai mult)
Buna ziua, vin cu o întrebare: sunt singura femeie care si- a smuls un fir de pe san în jurul mameloanelor și după iau apărut mai multe? Va rog fără jigniri sau chestii de genu dar nu stiu cum...? (mai mult)
Salut, e normal sa- mi fie sila cand vad unele organe genitale ale femeilor, cand nu sunt excitat, in general. ( ma refer in poze, video- uri )? Practic, unele femei nu ma atrag cum arata, in...? (mai mult)
Întrebare pentru fete. De ce vă lăsați atât de ușor la băieții care au vrăjeală?
Cum să îmi fac o relație în condițiile în care sunt un antisocial,stau mult în casă,nu am, atât de mulți bani,am permis, arat bine, mă tund săptămânal și cam atât.
Salutare! Am hotărât să mă las de tot de masturbare fiindcă nu mai simt nicio plăcere când o fac, nici măcar momentul ejaculării nu mai e plăcut și special. În fine, am dat detalii în ultima...? (mai mult)
Mă numesc Mihaela şi sunt în Franța de aproximativ 3 luni. Am cunoscut pe internet un băiat din Egipt care locuieşte în Franța. Am facut greşeala şi l- am mințit că şi eu sunt din Egipt ...? (mai mult)
Bună ziua, se poate face un test de sarcina la 33 de zile de la contact, dacă fata are un ciclu între 27- 33 de zile, și menstruația i- a venit și cu 3 săptămâni în urma, iar peste 9 zile...? (mai mult)
Hey baieti cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Va aflați la nunta și urmează momentul terifiant pentru orice bărbat și anume, aruncatul buchetului miresei. Mireasa este dirijata...? (mai mult)
Hey TPU, daca un barbat nu s-a indragostit de tine de la inceput, credeti ca mai este vreo sansa sa il faci sa te iubeasca?
Capacitatea unui bărbat de a atrage femei mai frumoase (nu mă refer la pițipoance botoxate) creste direct proporțional cu capacitatea financiară a acestuia? Daca da, atunci de ce majoritatea femeilor/fetelor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!