Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Februarie 2025 sunt:
Hey TPU, daca un barbat nu s-a indragostit de tine de la inceput, credeti ca mai este vreo sansa sa il faci sa te iubeasca?
Capacitatea unui bărbat de a atrage femei mai frumoase (nu mă refer la pițipoance botoxate) creste direct proporțional cu capacitatea financiară a acestuia? Daca da, atunci de ce majoritatea femeilor/fetelor...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi. Acum cateva zile iubita mea m- a tăiat (mai bine spus zgâriat) din greșeală cu cuțitul. Nu e cine știe ce rana insa în acel moment a început să- mi curgă sânge (logic),...? (mai mult)
O întrebare pentru fetele care au trecut de 25 de ani. Va simțiți mai excitate decât la 20 de ani? Sau am eu o problema? O fi vârstă de vina pentru ca în mod normal e vârstă la care ar trebui ...? (mai mult)
Fetele, care umblati mai mult dezbracate, iar unde sunteti imbracate, e atat de stramt ca se vad toate formele, inclusiv gaurile, ce mai aratati in dormitor? Si de ce va mirati ca iesind asa imbracate,...? (mai mult)
Nu ma stie nimeni. 19 ani, liceu Germania. Oamenii sunt cu totul altfel, simt ca sunt mult peste ei la cat am tras si la cat am muncit sa ajung aici in 4 ani de zile, numai eu stiu. Eu cu aceasta...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu imi mai fie greata de fete/femei? Am iesit cu cateva fete in speranta unei relatii serioase, dar toate au inceput sa para dezinteresate, cu niste fite si figuri de nedescris. Si...? (mai mult)
Am dat de una pe snapchat de se cearta cu iubitul.la început a dat- o cu mine in iubire de aseară până acum e numai plansa numai cu ce s- ar întâmpla dacă plec daca nu știu ce. deci mă exasperează.i-...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, acum 2 săptămâni am avut primul contact sexual (nu am folosit prezervativ) și menstruația mi- a întârziat deja 3 zile, băiatul nu și a dat drumu in mine, este normal...? (mai mult)
Cum se simte sexul de calitate superioară dacă a-ti avut parte de el?
Salut.mi- am facut cont pe o aplicatie de dating (intalniri40.com).in 1 luna am platit 1luna 46delei(crezand ca platesc doar pentru 1luna, sa vad cum e siteul). totul era fake..profile false etc...n am...? (mai mult)
Salut! Am iesit cu o femeie, ea are 26 de ani. Tipa vine dupa o despartire, avand o relatie de 3 ani.Are 3 luni de cand s- a despartit, despartirea nu fiind una frumoasa, ea fiind parasita si înșelata. ...? (mai mult)
Buna, de cateva luni mai exact din iulie nu am mai avut contact sexual, nici masturbare. Acum cateva zile am fost cu iubitul meu si am făcut o, a fost îngrozitor, m- a durut ca atunci când am făcut...? (mai mult)
Hey baieti ati patit vreodata sa fiți șantajați cu bani de către nevestele voastre sa faceți sex cu ele?
Oare de ce atunci când fac dragoste cu soțul meu ajung tare greu la punctul maxim ca sa "îmi vină " și mie, nu înțeleg îmi iubesc bărbatul, ador să fac sex cu el nu am comentarii la adresa ...? (mai mult)
La ce varsta trebuie să faci un copil, fiind bărbat? Și prin câte relații trebuie să treci ca să ajungi să te căsătorești fără frustrări ca nu ai cunoscut multe femei?
Am avut o situație azi... am vrut sa fac ceva cu prietenul meu(m- am lăsat influențată) și am avut un fel de act sexual... zic asta pentru ca nu a băgat "tot" pentru ca am simțit o durere mare.Acum...? (mai mult)
Prietena mea mi- a zis și asa "acum 26 zile, mai exact pe 29 august, m- am văzut cu iubitul meu. Eu eram la o zi după ovulație (asa îmi spune aplicația), iar el m- a atins la întrare în vagin...? (mai mult)
Bună. Am o relație de 3 ani și zilele trecute am avut contact sexual neprotejat. Am un ciclu regulat (sau cel puțin asta cred, 30 de zile, dar uneori se întâmplă să îmi vina cu 3 zile înainte...? (mai mult)
Au trecut 3 zile de la actul sexual neprotejat si stiu ca pot lua pastila de a doua zi in maximum 72 de ore, am cumparat o pastila cu doua pilule(una acum si una dupa 12 ore) cum le iau pentru ca va ...? (mai mult)
De ce sunt asa imprevizibile fetele? La prima intalnire totul ok, rasete etc. Ce- i drept prima intrebare a fetei a fost daca am permis haha. Iar dupa la a doua intalnire zici ca e alta persoana. ...? (mai mult)
Ați sta cu cineva in aceași casa gen relație și să nu faceți sex cate 3 luni de zile?
Bună ziua, am o întrebare, în data de 15 am avut contact neprotejat, apoi pe 16 am luat pastilă de a doua zi, după 36 de ore. Apoi după 5 zile am avut din nou contact neprotejat și nu am mai...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca după ce te căsătorești sexul se face din obligație și complezenta?
Hey lume, ati facut vreodată sex din mila?
Buna TPU. Am si eu 3 intrebari pentru voi: 1.De ce relatiile din ziua de azi nu mai functioneaza? 2.De ce e asa de dificil sa iti gasesti pe cineva cu care sa fii compatibil? 3.Care e secretul relatiilor...? (mai mult)
Preejacularea apare fix înainte sa îți dai drumu?
Hey baieti, cum reacționați atunci când aflați de la alții ca iubitei voastre ii este rușine sa iasă cu voi în public pentru ca sunteți mic și urat?
Am incercat sa fac sex pentru prima dată (neprotejat). Dupa ce s- a miscat de cateva ori nu puteam continua din cauza durerii asa ca am luat o pauza. Dupa ceva timp el doar s- a frecat de vulva mea si...? (mai mult)
Suna rău prima relație din viața mea să mi-o fac la 22 ani? Cum o sa vad eu lucrurile în condițiile în care nu m-a pupat nici o fată nici măcar pe obraz, toată viața.
Bună, numele meu este Lili. Îmi pare rău, româna nu este limba mea maternă Așadar, sunt cosmeticiană și soțul meu este militar și un pic macho. Totul este bine, dar cu jobul și activitățile...? (mai mult)
Cum e posibil ca după o lubrifiere buna plus sex oral gen 10 min sa nu te uzi deloc?
Buna, am si eu o nelămurire. Credeți că este normal ca iubitul meu sa se excite când aude vecinii făcând sex? Avem niste vecini mai activi și puțin cam gălăgiosi din acest punct de vedere. ...? (mai mult)
Salut comunitate. Ieri a inceput sa am o sangerare "usoara" de culoare mai deschisa si in cantitati cu mult mai mici față de sângerarea de la menstruatie. Prima zi a ultimei menstruatie am avut- o pe...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când va mutați împreună cu iubitul vostru în apartamentul lui, el nu va ia bani de chirie dar obliga sa faceți voi treaba în casa, adică curățenie, mâncare,...? (mai mult)
Ce diferente ati simtit in actul sexual dupa ce v-ati rupt ata?
Buna TPU, iubitul meu se comporta foarte urat cu mine. Nu- mi mai spune unde se duce si ce face si ma lasă cu impresii gresite. Cand eu cred ca merge acasă de fapt pleacă in alte părți. Cu alte ...? (mai mult)
Daca mi se rupe ata o sa pot penetra mai adanc?
Buna dimineata. Rog ajutor. Sunt baiat am 28 ani, am iesit cu o fata sa zic asa mai hotarata, arata foarte bine, e tipla fata. Eu consider ca totul a mers bine la intalnire la inceput a fost putin ciudat...? (mai mult)
Salut. Masturbarea nu e buna pentru cei cu fimoza? Sau în general pentru cei care trebuie sa facă circumcizia. E dăunătoare?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când vedeți pozele de la nunta și soțul are zâmbetul foarte forțat și se încruntă?
Hey baieti, sa zicem ca faceți parte dintr- o familie de miliardari, sunteți frumos, tânăr, chipeș și sunteți intr- o relație cu o femeie mai mare ca voi cu 10 ani, divorțată și cu 2 copii....? (mai mult)
Bună, aș vrea să vă împărtășesc și vouă povestea mea de "dragoste la prima vedere". Sunt clasa 12, veneam de la liceu acum câteva zile și drumul meu pana acasă e pe o șosea unde sunt ...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când sunteți însărcinate iar soțul Dvs va trimite după pâine el stand pe scaun la TV?
Dacă faci dragoste și te doare poate fi vorba despre o sarcina?
Prima zi a ciclului menstrual a fost pe data de 5 a luni curente,am făcut sex pe data de 21, ce șanse am să fiu însărcinată?
Sunt pozele în lenjerie intimă nuduri? Văd persoane care se contrazic pe subiectul ăsta
Buna, acum 3 zile am avut a doua partida de sex, prima a fost acum cam doua săptămâni, totul protejat, acesta nu a ejaculat in cele din urma iar partida a fost una destul de intensa, e normal sa...? (mai mult)
Salut TPU, ce se intampla daca iubita mea mi-a introdus degetul in anus in timpul actului sexual și am găsit plăcere în asta? Ce pot face in legătură cu asta? (oare sunt gay?)
Cat de mult rezistați fara o masturbare in general vorbind? Incerc sa înțeleg sfinții ăștia de nu ar face o nici dacă le tai capul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?