Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Cum pot să îmi dau seama cel mai repede dacă am rămas însărcinată, care poate fi primul lucru în afară de teste de sarcina
Vreau sa întreb cum e sa te culci cu cineva, adică eu ma întreb mereu cum ar fi prima seara cu o fata, adică nu m- am culcat niciodată cu nimeni. Când te culci cu cineva înseamnă că ai făcut...? (mai mult)
Pe data de 3 am luat escapelle si pe data de 4- 5 au inceput sa mi se mareasca sanii si sa ma doara sfarcurile.Pe 24 trebuie sa imi vina menstruația si imi e frica ca nu va veni.Cred ca am avut ovulatia...? (mai mult)
Am facut sex protejat prima partida, totul a mers bine iar dupa ce am dat prezervativul jos, peste aprox 10m a inceput sa ma masturbeze, si am pus alt prezervativ, dar ea cred ca avea pe mana lichid...? (mai mult)
Salut... În ultimele 2 luni nu m- am comportat la fel cu iubita, am facut- o sa se îndepărteze pentru ca nu eram ca înainte, m- a schimbat ca am ținut tot în mine in loc sa ii spun ce gânduri...? (mai mult)
Bună! Oare aveți idee cum aș putea să reușesc să fac laba cu un băiat. Adică să facem laba în doi sau mai mulți.
Buna! Am o problema grava...aseara am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu, a ejaculat in anus, apoi m- a penetratat 2 secunde in cealalta gaura...sunt in perioada fertila, ieri aveam sanse ...? (mai mult)
Salut TPU, revin cu o intrebare serioasa zic eu, azi am incercat pentru prima data sa zic asa sa fac sex cu prietena mea, a fost tot ok, ne- am sarutat etc, problema a fost ca penisul era in erectie...? (mai mult)
Bună, sunt fata și practic nu știu pe cine sa întreb, de asta am zis sa cer ajutorul aici. Când o sa am o iubita as vrea sa o cer, unde as putea sa fac asta dacă aveți idei de locuri frumoase...? (mai mult)
Pot face analize la sânge după 3 zile de la contactul sexual să văd dacă sunt însărcinată?
Vă place să stăm în chiloți tanga lângă voi în pat chiar dacă nu avem fund chiar așa mare?
Dacă m-am dezvirginat o să mă dezvolt incontinuare?
Bună, pastila de a doua zi pot da un rezultat slab pozitiv la test? Cat timp rămân efectele pastilei în organism?
Bună, sunt fata am și eu o întrebare. Cum pot sa trec peste o despărțire forțată? Am fost cu o fata și efectiv ma doare ca nu mai sunt cu ea, am iubit o mult! Ma puteți ajuta va rog?
Cat rezista in general o femeie fara nici un fel de contact sexual? ofer funda
Bună TPU! Dacă am făcut sex neprotejat, el nu și- a dat drumul deloc și eu sunt la ovulație peste 7 zile, sunt șanse de o sarcină nedorită? Imi notez de câțiva ani într- un calendar- aplicație...? (mai mult)
După cat timp de la contactul sexual pot face test de sarcină?
Am făcut sex neprotejat cu o zi înainte de ziua ovulației, iar partenerul a ejaculat în mine? câte șanse sunt să rămân gravidă?
Salut TPU, vreau și eu recomandări de produse bune pentru întârzierea ejaculării.
Am avut relație neprotejată cu iubitul meu( in prima zi după ce mi s- a terminat menstruația) și acum mi- a întârziat. Țin să menționez că nu s- a finalizat in mine dar am făcut totuși 2 teste...? (mai mult)
Ofer funda! Salut, după cat timp se usucă sau dispare sperma de pe penis dupa ejaculare? Fără a ma spală? No hate... Și dacă fata a avut sperma pe chiloți a atins mana ei ștearsă de sperma...? (mai mult)
Este adevarat ca atunci cand iubesti (un barbat/o femeie) ti se schimba fizionomia fetei? A observat cineva pe el asta? Poate ai o privire mai galesa, sau o expresie mai blanda, nu stiu zic. Cum aratati...? (mai mult)
Ofer funda, am ejaculat și am avut sperma pe mâini și m- am șters și după o oră jumate am băgat mâna în vaginul unei fete, e posibil sa fi rămas în acest interval de timp sperma pe degete...? (mai mult)
Buna fetelor! Am întreținut relații intime cu iubitul meu, printre acestea și odată neprotejat fix in ziua in care s- a terminat menstruația. Am o secreție alba și dureri abdominale și de spate...? (mai mult)
Bună, dacă faci sex cu prietenu și el e dur cu tine și te doare vaginu după sex, e ceva rău.
Am o scurgere vaginala alba cremoasa dar nu are nici un miros ciudat nu am mancarimi da ea e acolo.Credeti ca e normal?
Buna! Eu și iubita mea ne- am masturbat reciproc, am atins penisul acesta având lichid pre ejaculator, m- am șters de tricou, m- am clătit la baie foarte puțin apoi i- am băgat degetul in vagin...? (mai mult)
Bună ziua! Aș vrea să vă întreb dacă în momentul în care un prezervativ se rupe, se observa vizibil, adică poate sa fie doar o gaurică mică sau se rupe încât sa iti dai seama? Am avut un...? (mai mult)
Bună, am 18 ani, sunt fata, faza e ca eu nu am avut primul sărut și practic îmi doresc sa- l am cu o fata dar mi- e rușine sa fac eu pasul asta si nici nu m- am sărutat vreodată. Ma refer la ...? (mai mult)
Exista vreo sansa ca o femeie sa ramana gravida daca barbatul si- a dat drumul afara si a sters- o cu acelasi servetel de sperma?! Va rog sa- mi spuneti ca e doar o iluzie in capul meu … mi se pare putin...? (mai mult)
Ce tehnici de manipulare cunoasteti pentru a dace o femeie sa daca cum spui tu?
Nu ma asteptam sa gasesc pe cineva aici, dispus sa iasa cu mine la abordat fete (adica interactionat intr- un mod civilizat si respectuos cu sexul opus) Dar nici nu ma asteptam sa gasesc o mentalitate...? (mai mult)
Bună! M- ar ajuta mult un răspuns de la cineva care a experimentat asta. E legat de relațiile la distanță. Știu că într- un final vine pasul cu mutarea și vreau să întreb cum v- ați simțit....? (mai mult)
Pe un grup de barbati, pe reddit, am fost blocat doar pentru ca am spus ca vreau sa interactionez mai mupt cu sexul opus. Mi s- a raspuns ca ala e un grup de barbati si ca nu promoveaza agresiunea...? (mai mult)
Buna TPU! Iubita unui prieten i- a făcut sex oral și el a pus mâna pe penis și avea lichid pre ejaculator și seminal, s- a clătit cam.2 sec cu apa la chiuveta iar apoi i- a băgat 2 degete cele ...? (mai mult)
Cum îmi dau seama că un băiat mă place? Vreau răspunsuri sincere vă rog
Salut, performanța mea sexuală a scăzut drastic de când m- am îngrășat și am luat pauză de la activitatea sexuală. Inainte țineam 30 min+ acum dau de două trei ori și gata.Mentionez ca am...? (mai mult)
De ce barbatilor, in general, le este atat de frica sa abordeze o fata? Multi ar evita sa interactioneze cu sexul opus si daca tipa le- ar face cu ochiul. Frica, anxietate? Pana cand ai de gand sa...? (mai mult)
Salut! Cum masor penisul pentru a afla ce mărime de prezervativ mi se potrivește? Trebuie sa calculez circumferința pentru asta? Va rog, explicați-mi.
Bună dimineața tuturor! Mai scrisesem acum vreo lună jumătate in legatura cu o fată pe care o cunoscusem prun intermediul muncii, îmi trimisese cerere de prietenie pe Facebook, am vorbit sa me întâlnim,...? (mai mult)
Buna ziua! Acum 3 zile eram cu prietenul meu iar acesta mi- a atins organul lui de organul meu, fara sa bage inauntru, pur si simplu s- au atins intre ele, insa avea lichid prespermal, dar fara spermatozoizi,...? (mai mult)
Buna, am luat acum 6 zile o tableta de anticoncepționale (pastila de a doua zi) la 15 ore dupa actul sexual neprotejat. Nu am avut deloc simptome insa de ieri am vazut ca sangerez, mentionez ca astazi...? (mai mult)
Bună. Am avut ultimul ciclu pe 17 august iar în septembrie trebuia să îmi vină pe 13, așa îmi arată calendarul doar ca am 4 zile de întârziere și am burta foarte umflata dat tot odată am...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când ii faceți soțului dumneavostra o poza cu un prieten, iar în spatele lor se afla o oglinda si observați în oglinda ca soțul dumneavoastră îl strânge...? (mai mult)
Bună. Am și eu o întrebare mai intima catre doamnele și domnișoarele cu experiente comune. Eu cu soțul meu ne dorim sa facem un copil doar ca nu reușim. Dar problema cea mai mare este ca în ultimele...? (mai mult)
Ne înțelegem sa ieșim la date la o prăjitură, toate bune și frumoase, respectiva locație era într- un Mall, însă subiectul se schimba rapid, luând plimbarea și toată vorba cu noi spre ...? (mai mult)
Daca mă ustură când o frec si mie incordata rau iese sperma si ejaculez sau se întâmplă ceva rău? si mi- se fac uneori pete rosii in pielea capului penisului dar nu curge sânge? Dacă pot discuta...? (mai mult)
Buna! Daca penisul lui nu intra in gaura mea, doar pe langa si lasa niste lichid prespermal, dar acesta nu a intrat in gaura, este posibil sa raman gravida? Multumesc
Buna. Am o întrebare (vreau sa fie tratată ca atare) azi din sânul drept am fost strâns și din sfarc a ieșit un lichid, este posibil să fie vorba de ceva anume sau este normal acest lucru(Am facut....cu...? (mai mult)
Salutare TPU! Am luat o pauză de 4- 5 luni de la activitatea mea sexuală și performanțele mele au scăzut drastic.Mentionez ca am avut partide foarte lungi inainte(de obicei la al doilea număr începeam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!